Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 dakujeeem moja😇wau tebe to jak rychlo ubieha😍dufam ze je vsetko u vas v poriadku😘pohladkaj drobceka v brusku

@yuppy97 musis verit..to je to jediné co nam niekedy ostava.. prisiel rad aj na teba drzim ti palce velmi.drzkaj sa. ❤
Mne nie vzdy vyskoci o 0,2.Vela x mi to ide len o 0,1 aj 6 dni po sebe 😕
Takze ked zajtra bude vyssia ,tak ovulka kludne mohla byt vcera.
Len nie je hlien v obdobi ovu oznaceny,tak tazko povedat.
@tonjadabik2 anooo verim dakujem za krasne slova😘
@sandy152
Ja som brala Inofolic dlho a zabezpecil mi akurat priserne bolesti pri Ovu.Uz ho 3 mesiace neberiem,ale Ovu aj tak citim aj ked je to znesitelnejsie.Do vtedy som nevedela ze vobec existuje 😝
Inofolic ti hlien neurobi.Sice tu pise ze treba jest grepy a tak.Jedla som ich na kila a hlien som nemala .Ked som vedela kedy mam cca Ovu,tak som skusila hlien z krcka tak 2-3 dni.Ale inak tiez nemam.
@yuppy97 Áno. Ani sa to nezdá a už som v 6. mesiaci. Príde mi to až neuveriteľné. Našťastie je všetko v poriadku, krpček rastie tabuľkovo. Pohladím 🙂
@ejuska2586
@katusikkk dakujem baby sa odpovede 🙂 budem dalej dufat, ze tento cyklus sa to konecne podari lebo uz mi to lezie na mozog ☹
@ejuska2586 onedlho budeš mať drobčiatko pri sebe😍
@katusikkk ja som mlada a nedari sa aj tak takze ten vek asi nie je az taky podstatny, a to som podstupila rozne vysetrenia a som uplne zdrava tak neviem kde moze byt problem. Ja viem, ze su baby co sa snazia dlhe roky a obdivujem ich, ja mam uz teraz toho plne zuby, je to smutne, ze zeny co tak tuzia po dietati im nie je dopriate a niekto k nemu pride ani nevie ako....
@yuppy97 NJ. Veľmi sa už na to tešíme.
@tonjadabik2 Verím,že z Novým rokom príde do vášho srdiečka a aj bruška nový člen rodinky 🙂
@yuppy97 Vau krásne tmavnú 🙂Len tak Ďalej 😘
@petraslov presne v tvojom veku by som chcela ešte jedno bábätko, dúfam, že nám to vyjde ako tebe 🙂
@alison11 Jeej Dakujeeeem snad sa zadari..len neviem ci mam cakat alebo skusat hned po prvej ms..
@tonjadabik2 Tak po ms sa len milujte keď budete mať chuť a nie kvôli ovu nesleduj prvý cyklus a možno samé sa zadarí úspešne.
@betina1984 tak nech sa ti to splní, možno znovu budú dve a doma bude päť detičiek 😊

@tonjadabik2 dakujem srdiecko sice sa tesim ale viem ze este zdaleka nemam vyhrate ale musim verit ze vsetko bude takto ako ma 🙂