icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
30. nov 2017

@tonjadabik2 dakujem srdiecko sice sa tesim ale viem ze este zdaleka nemam vyhrate ale musim verit ze vsetko bude takto ako ma 🙂

yuppy97
30. nov 2017

@ejuska2586 dakujeeem moja😇wau tebe to jak rychlo ubieha😍dufam ze je vsetko u vas v poriadku😘pohladkaj drobceka v brusku

sticker
tonjadabik2
30. nov 2017

@yuppy97 musis verit..to je to jediné co nam niekedy ostava.. prisiel rad aj na teba drzim ti palce velmi.drzkaj sa. ❤

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
@ejuska2586

Mne nie vzdy vyskoci o 0,2.Vela x mi to ide len o 0,1 aj 6 dni po sebe 😕
Takze ked zajtra bude vyssia ,tak ovulka kludne mohla byt vcera.
Len nie je hlien v obdobi ovu oznaceny,tak tazko povedat.

yuppy97
30. nov 2017

@tonjadabik2 anooo verim dakujem za krasne slova😘

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk no lebo nemam pocit, ze by som mala nejaky hlien, tak preto to neznacim :( skoda no, spoliehala osm sa, ze mi inofolic "zabezpeci" ovu v pohode ale asi to nie je take jednoduche...

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
Ja som brala Inofolic dlho a zabezpecil mi akurat priserne bolesti pri Ovu.Uz ho 3 mesiace neberiem,ale Ovu aj tak citim aj ked je to znesitelnejsie.Do vtedy som nevedela ze vobec existuje 😝
Inofolic ti hlien neurobi.Sice tu pise ze treba jest grepy a tak.Jedla som ich na kila a hlien som nemala .Ked som vedela kedy mam cca Ovu,tak som skusila hlien z krcka tak 2-3 dni.Ale inak tiez nemam.

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk no uvidim ako pojdu teploty dalej, 2krat sa mi podarilo uplne v pohode na prvýkrát otehotniest ale zial to nedopadlo dobre a teraz to vôbec nejde ☹

ejuska2586
30. nov 2017

@yuppy97 Áno. Ani sa to nezdá a už som v 6. mesiaci. Príde mi to až neuveriteľné. Našťastie je všetko v poriadku, krpček rastie tabuľkovo. Pohladím 🙂

ejuska2586
30. nov 2017

@katusikkk Máš pravdu, nemusí, ale mala by (podľa oficiálnych info). Mne napr. na hlien tie grepy pomáhali a na uhniezdenie zas Bromeladin. Ale tiež to nemusí platiť na každého, tak isto, ako tá teplota. Veď uvidíme, ako to pôjde @sandy152 ďalej s teplotami.

sandy152
30. nov 2017

@ejuska2586
@katusikkk dakujem baby sa odpovede 🙂 budem dalej dufat, ze tento cyklus sa to konecne podari lebo uz mi to lezie na mozog ☹

yuppy97
30. nov 2017

@ejuska2586 onedlho budeš mať drobčiatko pri sebe😍

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
A ako dlho sa snazite?

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk od jula tento rok, ale ked sto vezmem tak od zaciatku tak uz minuly rok v sep som prvýkrát otehotnela a od vtedy nic vlastne ☹

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
Ja tiez uz skoro rok.
Ale ked si poviem ,ze uz kaslem na to,vzdy je tu Sonicka ktora sa snazi 11 rokov a vtedy si hovorim ok ,este to nevzdam.
Vela bab sa snazi 2 -3 ,tak este nic nie je stratena.No len ja som uz stara 😉

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk ja som mlada a nedari sa aj tak takze ten vek asi nie je az taky podstatny, a to som podstupila rozne vysetrenia a som uplne zdrava tak neviem kde moze byt problem. Ja viem, ze su baby co sa snazia dlhe roky a obdivujem ich, ja mam uz teraz toho plne zuby, je to smutne, ze zeny co tak tuzia po dietati im nie je dopriate a niekto k nemu pride ani nevie ako....

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
A partner bol na spermijo?
Podla mna nema ziadny vyznam liecit zenu ked prvy nejde chlap

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk nebol ale lekar povedal, ze to netreba zatial kedze som 2krat otehotnela uplne v pohode. Ja si skor myslim ci ten kyret nieco nenarusil lebo od vtedy nam to nejde....

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk ja som 2krat otehotnela tak, ze to boli take mesiace, ze sme mali sex 2krat a to som si ani plodne dni nesledovala ani nic a vyslo to hned

ejuska2586
30. nov 2017

@yuppy97 NJ. Veľmi sa už na to tešíme.

alison11
30. nov 2017

@yuppy97 Tak sa len šetri 🙂 A vitamíniky si daj 🙂

yuppy97
30. nov 2017

@alison11 áno áno budem dávať väčší pozor na seba, hlavne musím spomaliť🙂

katusikkk
30. nov 2017

@sandy152
Jaj tak ☹
Tak tam bude problem s udrzanim.Ked sa to stalo 2 x tam uz fakt mali urobit vsetky vysetrenia

sandy152
30. nov 2017

@katusikkk no ved aj urobili a vsetko mam v pohode, od hematologie cez reproimuno, endokrinologiu proste vsetko ukazkove. Mam akurát preventivne fraxiparine, nic ine mi nevedeli dat....

alison11
30. nov 2017

@tonjadabik2 Verím,že z Novým rokom príde do vášho srdiečka a aj bruška nový člen rodinky 🙂
@yuppy97 Vau krásne tmavnú 🙂Len tak Ďalej 😘

petraslov
30. nov 2017

@yuppy97 krásne vidno už dnes tú čiarku, gratulujem veľmi veľmi teším sa s tebou, ja som sa takto tešila presne pred mesiacom 😉😊

betina1984
30. nov 2017

@petraslov presne v tvojom veku by som chcela ešte jedno bábätko, dúfam, že nám to vyjde ako tebe 🙂

tonjadabik2
30. nov 2017

@alison11 Jeej Dakujeeeem snad sa zadari..len neviem ci mam cakat alebo skusat hned po prvej ms..

alison11
30. nov 2017

@tonjadabik2 Tak po ms sa len milujte keď budete mať chuť a nie kvôli ovu nesleduj prvý cyklus a možno samé sa zadarí úspešne.

petraslov
30. nov 2017

@betina1984 tak nech sa ti to splní, možno znovu budú dve a doma bude päť detičiek 😊