icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
30. nov 2017

@alison11 myslis? oki skusime uvidime..nebudem sa uz sledovat to je zbytocne.. ale ako sa poznam.. mozno saq zadari..mozno nie..mozno pockame neviem uvidime

betina1984
30. nov 2017

@petraslov nestraš.... Jedno by bude bohato stačiť... 🙂

alison11
30. nov 2017

@tonjadabik2 AKo budeš cítiť ty a tvoj muž počúvajte hlas svojho srdca 🙂

goldmolly
30. nov 2017

Ahojte babulky, daaavno som tu nebola ale citam vas pravidelne 🙂 dnes som bola na svojej prvej poradni, tak som sa rozhodla, ze sa podelim s vami o fotecku, kedze ste mi pomahali hladat mini dusika na tehu teste 😀 podla sona som 9+5 tt a fazulka ma 31 mm 😍 termin mam posunuty kvoli posunutej ovulke na 1.7.2018 🙂 dievcata, drzim vam vsetkym palce ❤

katusikkk
30. nov 2017

@goldmolly
Nadherna malicka machulka.Nech rastie do krasy a zdravia

sticker
goldmolly
30. nov 2017

@katusikkk dakujem, som dojata neskutocne.. Stale si tu fotku prezeram 😍

sonulienka13
30. nov 2017

@goldmolly jeeej 😍😍😍😍nieco nadherne!!! Moooc sa tesim🙂

sonulienka13
30. nov 2017

@yuppy97 zlatkooo krasne testiky,takze neni o čom 😍😍😍🙏🙏😘😘je to jasne.
Noo ja uvidim.tipujem to na hormonálnu zmenu nejaku 🙂 dnes mam silný Egg hlien.tak neviem co to znamená.pocity na mrchu ziadne.

goldmolly
30. nov 2017

@sonulienka13 dakujem 😘 tesim sa na vase fotecky onedlho 🙏

yuppy97
30. nov 2017

@petraslov dakujem pekne😇je to ten najkrajsi pocit na svete😇

yuppy97
30. nov 2017

@sonulienka13 dakujem zlaticko este mi to akosi nedochadza🙂

yuppy97
30. nov 2017

@goldmolly naaadherna foteck krasne babatenk😍drzim palce a nech vsetko ide aj nadalej takto pekne hladko😘

goldmolly
30. nov 2017

@yuppy97 dakujem 😘 som stastna prestastna ... A gratulujem aj tebe 😍 ja vas tu potajme smirujem takze vsetko viem 😀

sonulienka13
30. nov 2017

@goldmolly zlatik to je daleka budúcnosť 😂😂

sonulienka13
30. nov 2017

Babulky mna neskutocne bolia prsia.takto ma v živote neboleli ☹ ani dotknúť.a ked sa ich dotknem az sa mi chce vracat.a ten egg hlien jak hovado.

tonjadabik2
30. nov 2017

@alison11 hej asi tak..nechame na osud alebo na Boha ako sa on rozhodne..

yuppy97
30. nov 2017

@goldmolly ano to ti verim aj ja budem neskutocne stastna ked budem mat taku krasnu fotecku v rukach❤ale na to si este pockam ale verim ze bude 🙂 kedy si bola u dr na potvrdenie?

yuppy97
30. nov 2017

@sonulienka13 ja som tiez vcera mala taky hlien ako pri ovulke nie vela ale bol😉a neskutocne ma boleli krize vecer a dnes od rana podbrusko akoby uz uzsom mala dorazit msmi

goldmolly
30. nov 2017

@yuppy97 2 tyzdne po termine ocakavanej ms.. Ale nevidel nic moc, len dutinka tam bola, to som bola v 7tt podla ms ale len v 6tt podla utz.. To bolo 2.11.. Tak ma objednal az o 4 tyzdne , cize dnes 🙂 ledva som sa dockala 😀

sonulienka13
30. nov 2017

@yuppy97 Noo ja som ho mala dost zatial.krize bolia.ale ja sa nadrapujem v práci.a tie prsia detto.aj športová podprda ma boli ☹

ikonica
30. nov 2017

@sonulienka13 a test si este nerobila? sup sup ocurat

sonulienka13
30. nov 2017

@ikonica nesup sup 😂😂😂som v práci.a nic by tam nebolo mojko 🤣🤣🤣😜

alison11
30. nov 2017

@goldmolly Jejo 🙂 Všetko dobré a nech rastie bábika zlatučká v zdraví 🙂

betina1984
30. nov 2017

@sonulienka13 aby si nebola prekvapena 🙂, tak hned rano... Neurobis nam radost 🙂?

sonulienka13
30. nov 2017

@betina1984 zlaticko veru nie ☹ robim od 6-18:00.a aj zajtra.

petraslov
30. nov 2017

@yuppy97 ten najkrajší pocit na svete ešte len príde, keď budeš držať v náručí svoj malý uzlíček, tomu sa veru nič na svete nevyrovná 💕

ikonica
30. nov 2017

@sonulienka13 pockam si na tvoje sobotnajsie // 🙂 ked uz to teda nepojde dnes ani zajtra... ci robis aj soboty?

trblietava
30. nov 2017

Ahojte, baby som 27 DC ovu ešte nebola 😀 je tu ešte nejaká šanca?

goldmolly
30. nov 2017

@alison11 dakujeeeem 😘 dufam veru ze bude vsetko v poriadku 🙂

sonulienka13
30. nov 2017

@ikonica ja robim v domove dôchodcov 🙂 robim stale 🙂 ale vinimocne mam v sobotu jeden den voľna 🙂 milacik,mozno za 10rokov ich sem vycapim 😂😂😂😂🙉