icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

betina1984
30. nov 2017

@sonulienka13 sak 4:45 mozes dat foto 🙂

sonulienka13
30. nov 2017

@betina1984 to uz pomaly cestujem do prace 😍😂😂vstávam 4:15 láska.ked bude meškať 10dni 😂😂😂😂

betina1984
30. nov 2017

@sonulienka13 tak 4:25 budem na konovi a cakam... Ja vstavam 4:45, ale kvoli teve si privstanem 🙂

yuppy97
30. nov 2017

@petraslov ano to mas pravdu😍velmi sa na to tesim😍

myjusiatko
30. nov 2017

@sandy152 hlien treba znacit aj ked ziadny nie je. Inak sa v tom neda vyznat a tazko vestit len z teploty. 🙂

sandy152
30. nov 2017

@myjusiatko tak ja aj nejaky mam len sa mi ho tazko zaradzuje, nikdy som to nesledovala tak mne sa zda stale ako kremovy no mozno v skutocnosti taky vobec nie je 😀

myjusiatko
30. nov 2017

@sandy152 treba sledovat. Daj tomu tri mesiace a budes ho vediet rozoznat. Na zaciatok je dobre si ho do poznamky aj popisovat. Napr hrudkovity, klzky, biely, priehladny, natahovaci a bla bla. Rozhodne potom lepsie vysledujes ovu. A co je najlepsie, s predstihom! Nie az po troch dnoch, ked ju potvrdi teplota. 🙂

sonulienka13
30. nov 2017

@betina1984 zlatkooo.ver mi.poznam sa.a poznaaam svoje telo.ohladom mrsiny.ona si povedala ze bude moooja naj naj kamoska a nikdy sa nepohne odomna 😂😂🤣🙉to je vernosť mojko.ze??:-)

sonulienka13
1. dec 2017

Dobre ranko.tak ja takto.nijako.

kristina6014
1. dec 2017

Ahojte tak BT vyskočila hore, bolesti ako pri MS, biely hustý výtok, som 9 DPO

ajka32
1. dec 2017

@sonulienka13 ale teplota ukážková, možno je ešte skoro 😉🙏 držím ti palce velmi😉

jaruskatt
1. dec 2017
myjusiatko
1. dec 2017

@kristina6014 biely husty vytok je dobre znamenie. 🙂 drzim palce.

sandy152
1. dec 2017

@myjusiatko ahoj 🙂 tak dnes mi stupla teplota na 36,72 takze podla toho asi ovulka uz bola predsa ten 16 DC...

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
ejuska2586
1. dec 2017

@zahramichaela Urcita sanca tam je do 48 hodin po ovulke. Ale je velmi nizka. Lepsie by bolo, keby ste mali sexik pred ovulkou.

katusikkk
1. dec 2017

@zahramichaela
Sanca je vzdy,ale to budes vediet aj tak az na 10 DPO ked si urobis tehu test,ktory este nemusi ani ukazat.Bazalna teplota sa moze drzat vysoko a padnut den pred.Ja ju niekedy mam den pred ms 37,4 a klesne az den ms .

myjusiatko
1. dec 2017

@zahramichaela ja si myslim, ze je, pretoze podla teploty mohla byt ovu az 27.11. V kazdom pripade z takehoto grafu je to len ako vestenie z gule. Treba sledovat hlien. 🙂

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
ikonica
1. dec 2017

@sonulienka13 nevadi nevadi mozno je este skoro.. graf vyzera dobre ;)

milos32nika21
1. dec 2017

Baby som 5 dni po iui toto su moje najdlhsie dni 😦😦😦 teplota zatial stupa

katusikkk
1. dec 2017

@zahramichaela
Piaty den by si nemohla citit ziadne priznaky implantacie a vlastne nicoho.
A ono to aj psychika robi vela .Su tu baby co sa snazi 5 -10 rokov a priznaky maju kazdy mesiac😲
Ja sa tiez snazim rok,ale nejako sa na to nesustredim,takze priznaky nemam ziadne😅 To,ze ma sklbne v boku aj 2 x do dna nie je uhniezdovanie.

1bubko2
1. dec 2017

tak ja takto, 2 predchádzajúce mesiace ktore meriam, pri ovulacii 17. a 18. den bol cyklus 28 dni. Teplota bezne 26.deň zacala klesať. Tento mesiac 25.den som myslela ze uz pojde len nižšie, a ona zacala stupat. Brucho posledne 3dni trosku poboli, poviem si, ze rano teplota uz isto pojde dole a pridu krvinky.. a ona zatial hore. Posledny rok je priemer dĺžky cyklov 27 dni, dnes beží 30.DC tak som napätá. Počkám do konca víkendu a potom už mi to bude podozrivé ak neprídu krvinky 🙂

alison11
1. dec 2017

@1bubko2 Vau krásne len tak ďalej držím palce aby si si našla // 🙂

yuppy97
1. dec 2017

Pekny dnik baby 🙂
dnes mam termin ms ktora verim ze najblizsich 9 mesiacov nepride 🙂
Sice sa mi nezda zeby testik stmavol oproti vcerajsku ale vraj sa ma testovat obden len co ked ja som taka nedockava😂tak snad je vsetko v poriadku 🙂

yuppy97
1. dec 2017

@sonulienka13 akože nijako? však grafík máš veeelice krásny, dnes si stúpla vyzerá to velmi nádejne držím palčeky srdiečko

sticker
yuppy97
1. dec 2017

@kristina6014 kraaaaasa drzim palce😉

yuppy97
1. dec 2017

@milos32nika21 drzim silooo palceky🙏

yuppy97
1. dec 2017

@jaruskatt ak by zajtra stupla naspat hore mohlo by ist o ip😉

yuppy97
1. dec 2017