Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 dakujem nic ine by som od jeziska pod stromcek nechcela ☺☺☺
@milos32nika21 presne ja tiez uz ziadne darceky nechcem a ani nepotrebujem ten najkrajsi dar mam dufam v brusku na tom spravnom mieste😇buduci tyzden este nie ale ten dalsi by som chcela behnut k dr niekedy koncom tyzdna snad uz bude nieco vidno🙂
Dnes 10dpo to uz bezne spinim pred mrchou a doteraz nastastie nic len vela bielo zltkaveho hlienu. Moj muz povedal zeuz mrcha nepride tak sa mu snazim verit lebo on ma vzdy pravdu 😄
@yuppy97 a ktory den si test si robila??
@zlatovlaska79 držím silnooo palce

@zlatovlaska79
Tak bodaj by mal mal.😘
@milos32nika21 prvý som robila 10dpo tam ani náznak, 12dpo bolo prý slabučký duch, a tie testy čo som dnes pridávala, tak sú z 13dpo večer, 14dpo ráno a 15dpo ráno... ale je možné že som o 1dpo menej ako mám vyznačené v grafe, ff mi ovulku určil na 16dc ale 17dc som nemerala a 18dc už bola poovulačná teplota tak neviem kedy prebehla no ale najsilnejšie bolesti a najviac hlienu som mala v noci zo 16 na 17dc...
Prave som čítala, že Viktor Vincze priznal svoj velmi zly spermiogram... https://najmama.aktuality.sk/clanok/258267/kedy...
@jaruskatt Klobúk dolu pred ním. Máloktorý chlap by mal odvahu takto otvorene o tom hovoriť. Niektorí majú problém aj sa dať vyšetriť...
@ejuska2586
Az na to,ze podla mna je chyba je v Adele a Viktor to zobral na seba.
Ako vieme Adela sa uz roky rokuce pokusa o babatko.Aj s Bezdom,Modrovskym atd....Ale Viktor uz asi toho ma plne zuby ,tak to dal na seba a dufajme,ze Adela bude mat pokoj.Keby som vedela ze nemozem mat,chodim 10 rokov a po lekaroch a kazdy sa len pyta o dietati nie je to boh vie co a este k tomu to,ze je stale na ociach.
@yuppy97 posli mi ten graf prosim ta a drzim ti palceky
@katusikkk To nezistime. Mozno je chyba u oboch. Ale aj tak je od neho pekne, ze to povedal takto verejne. Myslim si, ze je to ich osobna vec a takto sa svojej manzelky aspon zastal.
@milos32nika21 moj grafik 🙂 dakujem velmi pekne 🙂
@ajka32 Dakujeem zlatko.bodaj by aj na teste nieco bolo ☹
@ikonica bodaj by mi to bolo k nieco platne 🙂 ale drzim sa pri zemi.nemam veľké očakávanie.
@yuppy97 ja viem zlatko.ale necakam zazraky.ken by ma zaujimalo ako a čím som si predĺžila LF 😂😂😂lebo vzdy som mala veeelmi krátku.6-7-8 dňovú.ako kedy.noo a u teba to je jasne maminka😍😍🙏🙏😘😘❤️💕Krasne testiky.
@sonulienka13 a možno to je teraz ozaj ono, ale chápem ze si nechceš robiť nádeje kvôli sklamaniu :/ skus o dva dni testik 🙂
@ajka32 podla mna výkyv nejaký.aj minuly mesiac som mala LF 15dnovu a na 16ty den prisla mrcha.hnusoba jedna.
@sonulienka13 a nieco si zmenila? Nejaky vitamin, doplnok?
@myjusiatko zlatko skúsila som vymeniť Femibion za Inositol,doplnila som Pupalku-500mg,Pangamin-Bifi Plus(Pivovarske kvasnice),Cayanne-40 000HU a Chlorellu.plus este ostatne co beriem 🙂 volnopredajne a plus tie na predpis 🙂
@spring19 jaaaj zlatko ☹ to ma mrzi.ja cakam/necakam mrsinu.

Dalsi pozitivni ovu test, teraz to musi vyist nech nemusime absolvovat umele 🙏🙏🙏