Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 zlaticko ja veriiim stale!!!lebo dňa,minuty hodiny aby som neverila.vzdy verim.len viem a citim ze heeeerecka pride.co uz.raz urcite.🙂 hlavne ty musis byt teraz v klidecku a šetriť sa 🙂
@sonulienka13
@yuppy97
Ďakujem babuľky 😘
@1bubko2 gratulujem 🙂
@kristina6014 ďakujem.... mne tiež neštandardne stupla a vidíš výsledok 🙂
@sonulienka13 setrim sa a davam na seba konecne lepsi pozor😇prave som prisla z prechadzky bola som prevetrat vlcice ale na cvicak s nimi uz chodit nebudem mame tam dvoch takych neposlusakov v skupine a nechcem riskovat aby ma povalali po zemi ako uz mnohokrat😂😉
A ty este mojko nevrav o mrche - verit az do prvej kvapky pamatas?😉
@kristina6014 grafik vyzera nadejne drzim palce🙏
@1bubko2 super! 😍 držím palce! 🤰
@kristina6014 graf vyzerá nádejne 😉 tak isto ako u @sonulienka13 😉 🙏
@yuppy97 tak to ma teší zlatko 🙂 treba sa šetriť.uz mas pre koho 😘😘😘😘😍🙏Noo ved jasne 🙂 stale si to vravim 🙂 🙂 len som aj realistka.
@spring19 dakujem mojko.len u mna je to všelijaké.mozem mat aj vysoko teplotu a mrchana pride.
@1bubko2 gratulujeeem 🙏🙏🙏😍😍😍
Noo ako zlatenka moje?? Nejak tu je ticho ☹ nic nového?? Co sa vsetky sankujete 😂😂😜😘😘😍💋
@bona69 zlatko a ty si sa mi kam stratila???☹
11dpo stale ziadne spinenie a stale biely hlien....vobec sa necitim na to ze by mala prist mrcha brusko pobolieva ale myslim ze inak ako pred mrchou....dufam ze si to vsetko len nenahovaram bo potom by to bolo obrovske sklamanie
@sonulienka13 ja som cele poobedie polihovala pred telkou aj som trochu zdriemla ranna prechadzka ma dako zmohla :-P uz sa tesim na tvoj ranny grafik verim ze bude teplota hore a ze mrcha nepride🙏👏tak velmi by som ti to dopriala

@zlatovlaska79 drzim palce moooc😇
@zlatovlaska79
@kristina6014 baby, testovať vas nelaka? 😉
@jaruskatt zatial nie nechcem sa sklamat ...povedala som si ze ked nepride cez vikend tak v pondelok otestujem ale asi pockam do najdlhsieho cyklu aky som kedy mala verim ze nepride
@yuppy97 ty sa mas zlatko 😘😘😘😍ja som dnes mala cely den kamaratkinho malého doma.tak som mala veselo 🙂 a zajtra a v pondelok zase do prace ☹ brutálne sa mi nechce ☹ co ti poviem.ejak mi zacali zase platničky asi haprovat.trpne mi chvíľami strasne chrbát.az znecitlivie normalne.a brnenie v ňom mam.tak neviem co sa zase deje.furt volaco.noo ja sa rana normalne bojim.lebo mam pocit ze prva kvapľa bude rano ak nie v noci 😂😂😂😂😘😘🙈🙉
@sonulienka13 nooo tak si sa prebavila s drobcom😇mne sa tiez nechce pondelok do prace😂posledne dva dni som jak sipkova ruzenka len by som spala tak to ranne vstavanie bude problem😅esteze chodim na pol 8mu skor by som teraz nedala😝
A ty sa v robote dost natahujes vsak, zato mas problem s chrbatom,juj no to nezavidim😔sup k doktorke aby sa to nezhorsovalo
@sonulienka13 a ziadne kvapky nebuduuu😘
@yuppy97 jaaj zlatko.zavidim 🙂 ja vstávam o 4:15:-) Noo to nie je take jednoduché.po skoro 2 rokoch som sa vrátila domprace.nola som pn koli žalúdku a platničkám.a teraz este len druhy mesiac robim.
@sonulienka13 este si ho mohla raz pozriet, on tam urcite bude 😉, neodlozila si ho?

@sonulienka13 srdiecko treba verit na zazraky😇coskoro sa docka kazda zienka ktora tuzi po babatku🙏