icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
3. dec 2017

@sonulienka13 sonicka myslim na teba.

sonulienka13
3. dec 2017

TAKZE HLÁSIM 1DC ☹ a svinsky 1DC.

kristina6014
3. dec 2017

@jaruskatt 1.12 som testovala 9DPO nič 2.12 s mi už zdala slabá čiarka ale počkám si aspoň do stredy to budem mať deň pred MS 🙂

yuppy97
3. dec 2017

@sonulienka13 ale nieeee a tak som verila grafik bol ukazkovy mrzi ma to veeelmi😢

sticker
goldmolly
3. dec 2017

😢 drz sa moja... Ono to pride neboj 😘

jaruskatt
3. dec 2017

Ja dnes takto...
Včera aj dnes som robila test (viem ze skoro,ale ked ja neviem vydrzat).
Zajtra uvidim aka bude teplota a podla toho zopakujem...nejak sa mi to nezda 🤓 (hore zo včera 8.dpoa dolu dnešný 9.dpo)

jaruskatt
3. dec 2017
betina1984
3. dec 2017

@jaruskatt paradny duch... Gratulujem 🙂

spring19
3. dec 2017

@jaruskatt je tam niečo 😉🙏

spring19
3. dec 2017

@sonulienka13 nieeee ☹

sonulienka13
3. dec 2017

@spring19 ja sa nemozem ani na graf spoliehať.cele zle ☹

katusikkk
3. dec 2017
katusikkk
3. dec 2017

@sonulienka13
Zlatik ja grafom tiez neverim.Testovat som zacala ked folikul mal 17 mm.Mal prasknut o 3 dni a trvalo mu to tolko,ze mal min.25 mm co ani neviem ci je dobre.Dnes test biely.Mne vzdy vyskoci teplota pred ms a hned klesne. Takze zajtra klesam 😔

bona69
3. dec 2017

@sonulienka13 moja zlatá mrzí ma že zase nic, veľmi som ti držala palce, grafik si mala suprový, trochu som sa odmlcala, depkovala, som smutná z toho všetkého, bola som na kontrole, a že z gynekologického hladiska všetko ok, tak začala som brať inofolic jeden denne, a muž vitamin e 200, toho mesiaca sme len dva krat snažilkovali, tak ani necakam že z toho niečo bude, som 5dpo a zas po ovulke slabá mykoza, ja už tomu nerozumiem, naposledy sme snažili ešte pred ovulkou, tak neviem čím to je, som už z toho chorá. tak ty sa držkaj a bud silná, ved raz to musí prísť❤❤❤

zlatovlaska79
3. dec 2017

@sonulienka13
@katusikkk
@yuppy97 Sonicka som s tebou tiez hlasim 1DC zase iny ako byval doteraz u mna je vsetko ine. Mojho muza to zobralo viac ako mna nehovorim ze ma to nemrzi ale zivot ide dalej. Zacal sa obvinovat ze to on je chybny kedze ja mam vsetky vysledky zatial v poriadku. Nasadila som kvapky gynex co som dostala od kolegyne aj sebe aj jemu 😉

myjusiatko
3. dec 2017

@zlatovlaska79 a muz bol uz na vysetreni?

zlatovlaska79
3. dec 2017

@myjusiatko nebol preto sa trapi ale tiez sa boji tam ist aby mu nepovedali ze nieje chlap ze toto nepotrebuje pocut

myjusiatko
3. dec 2017

@zlatovlaska79 a ako dlho sa snazite?

betina1984
4. dec 2017

@zlatovlaska79 urcite by bolo dobre, aby isiel na vysetrenie. Aj moj bol pred dvojkami. Mal trosku menej a pomalsie spermie. A vidis, dve sa podarili naraz 🙂. Aspon budete vediet, na com ste.

zlatovlaska79
4. dec 2017

@myjusiatko tak naozaj aktivne v januari bude rok

zlatovlaska79
4. dec 2017

@betina1984 ja mu to tiez hovorim a vobec nepochybujem o tom ze by nebol chlap len je lepsie vediet na com sme hlavne preto ze uz ani jeden nemame 20rokov ak chceme rodinku nemozeme uz len tak necinne cakat

betina1984
4. dec 2017

@zlatovlaska79 môj išiel bez problémov. To nie je o tom, že by nebol chlap, ale o to, či sa Vám vôbec oplatí takto sa snažiť a strácať čas a nebolo by vhodné UIU, prípadne IVF.

betina1984
4. dec 2017

Baby, ako sem dávate tie grafy? Dá sa Vám to nejako zdieľať, alebo ako je na PC Print Scrn?

katusikkk
4. dec 2017

@zlatovlaska79
Nejako ho musis dokopat.Ved keby naozaj chce bejby ,tak to urobi.Musi si byt hlavne isty ,ze keby to bola jeho chyba ,tak ho neopustis.
Ja som som merala od merania folikulu.Graf som tu niekde vcera dala.Do vcera sa tvaril silno tehotensky.Este vcera teplota 37,4 a dnes 37,1.Takze ms pride dnes,alebo zajtra😢 Jasne ,ze test biely.
My asi v Jnauari na umele.Nic ine nam uz nezostava.Aspon skusime.😕

katusikkk
4. dec 2017

@betina1984
Ja davam graf z telefonu.Odfotim si plochu a pridam ako fotku🙂

jaruskatt
4. dec 2017

Ten včerajší test bol vadný ☹ Dnes nič.

betina1984
4. dec 2017

@katusikkk veď to, ale ako ju odfotím... 🙂

katusikkk
4. dec 2017

@betina1984
Neviem aky mas telefon,ale ked dotykovy,tak potiahnes prstom smerom z hora na doll-Ukaze sa ti polozka Odkazy.TAM KLIKNES NA Snimka obrazovky.
Takze nechaj na ploche graf a potiahni po obrazovke od vrchu nadol

katusikkk
4. dec 2017

@jaruskatt
Dnes si 10 DPO?Mne testy stale duchuju od 8 DPO skoncia den pred ms☹

kristina6014
4. dec 2017

Ahojte Tak 3 dni do MS, 12DPO verím že teraz to výjde 🙂