Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@betina1984 podla toho aky mas mobil kazdy ma iny system na screenshot moj Samsung s6 edge foti ze bocnym tlacitkom na pravo use sa vypina mobil a spodnym takzvanym domovim stlacim ich spolu zaraz a cvak fotka ulozi sa do albumu potom ked pises tunak spravu tak pod nou mas 3 okienka fotak zvieratko a smilyka kliknes na to okienko s fotakom a ukaze ti ze si mozes vybrat fotku z albumu alebo galerie 😉
@zlatovlaska79 no ja by som necakala. Namiesto fnukania uz tam mal davno ist. Ty beries lieky/doplnky, snazis sa a pritom mozes byt uplne ok a beries to zbytocne a zatazujes telo.
@katusikkk Ďakujem, presne tak to išlo 🙂, ešte som to nerobila. Ja tiež meriam bazálku, ale len zo zvedavosti. Beriem HAK, tak som zvedavá, aký graf je pri antike... 🙂
@hope40 a nemohla byť ovu skôr? Škoda, že si nemerala 14.a 15. deň. Skôr si myslím, že mohla byť tam.
@kristina6014 ake dlhé mavas cykly? uz by test mohol ukazovať volaco 🙂
@1bubko2 28 dňové 🙂 teraz som 12 DPO a 26DC 🙂
@betina1984 necitila som sa na ovu. Takze si myslim ze nie tento cull is je aj tak nejaky divny mozno znovu anovulacny 😔 dakujem za reakciu ❤
No tak do 3 dní čakám MS :( tehotná nie som, testy duchovali.. Už im neverím ☹
@kristina6014
Ake testy pouzivas?Aj mne duchuju,ale ked tehotenstvo je,tak musi byt ciarka a nie duch😔Aspon take 2 dni po dusiku.
Ja mam dostat ms dnes.A urcite pride 😞
@katusikkk všetky možné od výmyslu sveta som skúsil, robila som jeden test teraz neviem ako sa volá dva dni po sebe a čiarka trochu zosilnela ale aj tak tehotná nie som .. MS mám dostať za 2 dni :(
@kristina6014
A teplota klesla?Este stale nadej je 🙏
@katusikkk neklesá ale brali mi včera krv tak nebolo nič,takže asi už nádej nie je ;)
@kristina6014
Tak ale ked vsetky testy ukazovali,tak nieco za tym musi byt 😲
@katusikkk ukazovali ducha ☹ už to nechám tak.. za 2 dni mám mať MS necítim sa na to.. a keď nepríde budem to rieši až potom
@kristina6014
Ja ze si uz ms mala dostat.Mna by nenapadlo ist na krv pred vynechanim ms.A do vtedy testom tiez neverim.
@katusikkk ja som išla na pohotovosť preto lebo mi bolo hrozne zle mala som kŕče v bruchu a zvracala som, tak mi urobili všetky vyšetrenia 🙂
Ahojte kočky, tak poctivo hlásim konečne som sa dočkala po mimomaternicovom 1DC, už nech je preč a šup šup oficiálne do nového kola snaženie, všetkým držím palce🙏👶🙏
Ahojte baby!
Tak ja sa moc nesledujem ale dnes toho hlienu mám moc včera sme mali sexík a aj ovula by mala byť tieto dni,tak uvidíme či ms dôjde počas Vianoc alebo si dá pauzu na 8 nasledujúcich mesiacov 🙂.