icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

goldmolly
5. dec 2017

@alison11 nooo, ide to celkom rychlo 🙂 buduci tyzden idem na geneticke testy tak som z toho vyklepana uz teraz 😀 mam sa super, keby ma nebolia prsia a nemusim v noci vstavat kvoli cikaniu tak ani neviem ze som tehu 😇 zatial je vsetko v poriadku, minuly stvrtok malo babo 31 mm, teraz je uz urcite vacsie.. A ty sa mas ako??

sonulienka13
5. dec 2017

Jaaj lásky moje.ako sa mame???

katusikkk
5. dec 2017

@sonulienka13
Ja uz 5 min.hlasim 1 DC.😒

sonulienka13
5. dec 2017

@katusikkk cooo???☹ prosim ta nechod v mojich šľapajách zlatkooo 🙉🙉😞😞😞

ajka32
5. dec 2017

Čaute baby idem sa pochváliť, asi prvý raz v živote mam plodný hlien 😂 👏inak ovu nijako netestujem, neberiem teplotu. Tutumutu bolo včera, myslite ze mame aj dnes alebo stačí zajtra? Podla aplikácie mam mat ovu vo štvrtok ale nemusí to sedieť samozrejme😀

kristina6014
6. dec 2017

Deň pred MS 🙂 zajtra ju očakávam ak nie ešte dnes

alison11
6. dec 2017

@goldmolly Ďakujem zajtra ma čaká kolonoskpia ☹ tak som hladná ako vlk a len vodu môžem a poobede ma čakajú preháňadlá ☹,takže na nič sa mám,ale zajtra k večeru už snáď budem natom dobre.

alison11
6. dec 2017

@ajka32 Poistete dnes večer a tak budete mať väčšiu šancu ako zajtra keď máš mať zajtra ovu ale čas nevieš odmerať kedy presne 🙂Držím palce.

alison11
6. dec 2017

@kristina6014 A ináč ako sa cítiš? Máš pms? držím palce aby neprišla.

goldmolly
6. dec 2017

@alison11 jaj moja drz sa.. Neboj, zvladnes to 😉 zajtra vecer uz bude dobre 😘

jaruskatt
6. dec 2017

👎 No, zase nič... :-/ dnes či zajtra príde mrcha. Už pociťujem syndróm vyhorenia ☹

kristina6014
6. dec 2017

@alison11 cítim sa normálne, občas ma zaboli v ľavom vaječníku ale nič extra, všetko v norme.. PMS nemám 🙂 no kiež by si mala pravdu 🙂 ale tento mesiac asi ešte príde

alison11
6. dec 2017

@goldmolly Ďakujem krásne 🙂 Verím,že hej.
@jaruskatt To mi je fakt ľúto ☹
@kristina6014 Treba veriť,neboj je možné že nepríde už tento mesiac 🙂

kristina6014
6. dec 2017

@alison11 no hádam máš pravdu, teraz mám veľmi hustý biely výtok ale to je asi normálne pred MS 🙂

myjusiatko
6. dec 2017

@kristina6014 husty biely vytok je skor tehu, nez ms. 🙂

alison11
6. dec 2017

@kristina6014
@myjusiatko AJ ja si tak myslím 🙂 Držím palčeky 👍

betina1984
6. dec 2017

@kristina6014 tvoj graf nevyzerá, že by mala dôjsť MS, ja by som obetovala ešte jeden tehu test... 🙂

sonulienka13
6. dec 2017

@alison11 zlatkoo nic to neni.ja som bola tri krát v jeden mesiac na kolono a na gastro 2x 🙂 chodim na to skoro stale 🙂

kristina6014
6. dec 2017

@myjusiatko
@alison11 ďakujem 🙂
@betina1984 skúšala som stále rovnako duch nesilnie.. takže asi nič s toho.. Zajtra mam termín MS tak uvidíme..a graf no.. minulý mesiac mi deň pred tým stúpla teplota este o 0,2°C hore a aj tak som ju dostala, ale ďakujem vám uvidíme čo prinesie zajtrajšok 🙂

betina1984
6. dec 2017

@kristina6014 nedas sem tie testy?

hope40
6. dec 2017

@myjusiatko to naozaj???? Husty biely vytok na tehu ? Mam 4 dni do ms a uz niekolko dni taky pozorujem 🙄 pred doma dnami som isla na CT scan a robili mi tehu test pre pripad ze som v tom bol negative tak som podstupila scan pridam aj graf

hope40
6. dec 2017
myjusiatko
6. dec 2017

@hope40 tak 7dpo je pravdepodobne, ze aj keby si bola tehotna, tak test bude negativny.

hope40
6. dec 2017

@myjusiatko vidis aj moj graf? Boooze som trochu v soku nepytali sa ma kolky den som po ovu. A ja blba nepovedala 🙄 a dnes som trochu vypila oslavovali sme z mojim dobru spravu predlzily mu contract v praci a nesyrati pracu teraz pred vianocami jaaj som v soku.. bola som si ista ze je negat. Brali mi krv 😖

jaruskatt
6. dec 2017

@hope40 tehu z krvi zistia az ked sa embryo uhniezdi a tvori sa hcg... tak ako aj tehu testy, az po 8.-9.dpo

myjusiatko
6. dec 2017

@hope40 takto skoro alkohol vobec nic neznamena.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
betina1984
7. dec 2017

@zahramichaela nemusí stúpať, stačí keď sa drží na 37. Test si neskúšala? Už by mohol 10-kový ukázať.

1bubko2
7. dec 2017

@zahramichaela je dostatočne vysoká, hlavne, aby bola nad normál 🙂 u mna je takto

jaruskatt
7. dec 2017

@betina1984 mne sa pri prvom tehu stále držala na 37 😉