Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@betina1984 rano si mam volat o vysledky ovu som mala 16-17.10 to uz by mal byt vidiet aspon gestacny vacok vraj...pred tyzdnom bolo hcg 130
@yuppy97 no uz by malo byt okolo 300 teraz, niekde je to aj vypisane
@myjusiatko vraj je to bezny postup neviem...
@yuppy97 nasla som
@myjusiatko lebo lekári neriešia kedy si mala ovuláciu, oni proste počítajú štandardný 28 dňový cyklus s ovuláciou v strede a keď si podľa menštruácie nejaký 5 - 6 týždeň, tak už by malo byť niečo vidieť, ale všetky ženy, ktoré aspoň trochu poznajú svoje telo vedia, že len máloktorá má ovuláciu presne v polke cyklu, preto sú potom aj termíny pôrodov nepresné, keď sa určujú podľa menštruácie, može tam byť posun kľudne aj 2 týždne....takže doktor pre svoj kľud pichne injekciu a uvidí čo sa bude diať, ale fakt, ak je to tehotenstvo - tak tá ,,vyvolávačka,, pomôže...
@betina1984 dakujem 🙂 ja som dnes 42dc a cca 25dni od oplodnenia cize okolo 1000by malo byt...ale pri takej hodnote by videl nieco nie?
@peknykvietok no nastastie nie vsetci su taki. Moj mi upravil datum poslednej ms podla ovulacie, aby to vychadzalo a mala som aj spravne tp. Inak by mi tam lietalo 5 dni. Lepsie je potom si datum poslednej ms vymysliet, resp prepocitat aby to sedelo na 28 dnovy cyklus. Uz som to tu raz aj vysvetlovala tonjadabik ci ako sa pise ten nick, ked sla na kontrolu prvu.
@yuppy97 to je dnes nejaky 6 tt., podla ovu aj menej. Ja by som na tv.mieste bola este 1-2 tyzdne s dr.pockala. ja som sla az v 8-9 tt.
@slniecko527 beriem zatial denne anopyrin 100... a ked znova otehu tak mozno aj fraxiparin mi daju...zistili mi to na hematke, kde som sa chvala bohu dostala uz po prvom potrate (ine poslu az po druhom ci viacerych) a zda sa, ze to bola asi najpravdepodobnejsia pricina straty...
@ikonica ja som sa tiež dostala na hematologiu iba cez moju známu, moja gynekologicka to po prvom potrate vôbec neriešila...akurát v piatok tam idem, možno už budú nejaké výsledky
@kristina6014
A co je tam zvlastne?Ved teplota je pekne predovulacna.Cez ms sa teploty nemaju zapisovat.
Dievcata,prosim vas, dostala som duphaston na skusku jeden mesiac, mam ho začať brat 15DC. Moja otazka znie ci to nenarusi alebo neovplyvni ovulaciu ktoru mavam neskorsie. Cca 16-19dc. Doktorke som to hovorila ale povedala ze mam začať 15DC. Dakujem
@lucuska85 ahoj presne toto som riesila ja asi dva dni dozadu..ono zalezi ci ho chces na upravenie cyklu alebo na podporu otehotnenia..ak na podporu tak mne dievcata radili ho brat az po ovulke..dnes si vezmem tretiu tabletku..doktorka vedela ze mas ovulku az na 16-19 dc a aj tak ti ho kazala brat uz na 15dc?
@nataliaen11 ahoj, dakujem. Pytala sa kedy mavam ovu a hovorila som jej ze az neskorsie. A ked mi pisala recept tak vravela 15DC. Isla som za nou s tym ze mavam len 1-2dni slabu ms skor spinenie niekedy. Max 3dni. Ale aj o babo sa snazime uz 7mesiacov. Tak neviem ci a kedy ho vziat.
@lucuska85 urcite po ovulacii kludne aj dva dni po mozes 10dni po 2tablety
@nataliaen11 tak hovorila aj ona 10dni 2x1 tabletku. Oki tak zacnem po ovu. Aby nahodou nebol anovulacny kvoli tomu. A badas nieco na sebe za tie tri dni?
@lucuska85 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacia-po-douzivani-duphastonu/ tu je link precitaj si 🙂 aaa nie zatial nepozorujem nic.Ja som rano spapala len tretiu tabletku ...
@nataliaen11 super 🙂 dakujem ti pekne
@katusikkk
@betina1984
@myjusiatko a hcg bolo dnes 99 cize klesa
Ale idem este v piatok na krv ci klesne este viac
@yuppy97 to ma mrzi

@peknykvietok diky za info. Lebo to znie strasne. Ale aj tak mi to pride zbytocne.