icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
13. dec 2017

@yuppy97 och boze :((( pisala tu babenka, ktora takto krvacala na zaciatku ale babenko sa udrzalo... ale ked klesa hcg... drzte sa obaja... mas uz aj reproimuno urobene? tu bude asi u nas problem.... ze sa nedari aj to ze ked uz sa konecne zadarilo, tak to skoro skoncilo... verim, ze tento posraty rok skonci a dalsi uz bude konecne dobry.... prajem to vsetkym nam snazilkam....

katusikkk
13. dec 2017

Ja este mesiac, teraz december a rok snazenia je za mnou.
@yuppy97 Vy ste sa ako dlho pokusali?My chceme v Januari na umele,ale ani sama uz neviem ci to chcem 😞

ikonica
13. dec 2017

@katusikkk ja som takto pred rokom po 10 mes snazeni nasla moje prve dve ciarky a dostala najkrajsi darcek pod stromcek... bohuzial sme sa tesili len do februara... od marca sa snazime zasa a furt nic:/

katusikkk
13. dec 2017

@ikonica
Mne sa az verit nechce,ze tolko deticiek odchadza😞
A nechce sa mi verit,ze toho tolko volakedy bolo.Ved tento mesiac tu mali 2 baby ciarocky a obidve dosli o babatka.Nechape uz nic a nicomu.Ako to,ze je tolko cigancat a hygiena nulova?Co ich spermije su ok??Ciganky ako nikdy nic neprekonali?Ved si zober,kolko dab nieco ma.A toto nic 🤔🤔🤔Alebo emigrati.Idu v zime,dlhe mesiaca a kazda dojde s bruchom.A nam tu povedia,ze problemom je stres.Tak teda obdivujem,ze nemsli stres ist 300 km na nafukovacom clnku 😕

ikonica
13. dec 2017

@katusikkk mozno to, ze na to vsetko kaslu ich robi odolnejsimi... my sa o seba starame a????? oni nemaju asi tolko starosti a stresov.. ja si muslim, ze mne robi zle moja praca... veeeeeeela stresu v praci v roku 2016 ked sme sa zacali snazit, tohto roku uz menej, ale zasa telo po tom strese vypoveda sluzbu.... platim dan za minuly rok v podobe slabej imunity... mozno aj preto babo odislo, lebo telo bolo vycerpane a ono si vtedy asi dva krat rozmysli, ci bude este jeden zivot udrziavat... a preto sa asi ani nedari dalsie pocat.. telo ked je v nudzovom rezime, ked vsetku energiu dava do prezitia pod tym velkym stresom, tak ono mudre ani nedovoli pocat, lebo tehotenstvo je velmi velka zataz a takvsetky funkcie, ktore nie su dolezite pre prezitie (napr reprodukcnufunkciu) potlaci a preto asi nefunguje ako ma... tak si to ja vysvetlujem u seba....

katusikkk
13. dec 2017

@ikonica
Ja nemam ani stresy,sportujem,abstinujem,nefajcim ,tak pre zmenu je problem u partnera.
Vysledky mam vsetky ok,tak dufam,ze umele bude na prvy sup.Teda zas naivne dufam,ale co ine zostava.U mna jediny problem zatial je moj vek 😒Ale dufam,ze babatku sa zapaci aj v starsom,ale udrziavanom domceku 😀

katusikkk
13. dec 2017

@bona69
Uz by si mohla dat tehu testik a nie pokles 😞By sa patrilo

putulka
13. dec 2017

Ahojte ..ja 4DC..menzes meskal asi 8 dni, ale teh. testy negativne ☹ teplota sa celkom drzala ale nakoniec spadla..cyklus som mala az 35 dni a pritom byva 26 27 dnovy..myslite ze ta mykoza to mohla posunut? Behom nej som mala skoro stale 36,4..

myjusiatko
14. dec 2017

@putulka tak kedze ovulacia bola az nejaky 22dc, tak je normalne, ze menzes prisiel az 35dc.

julianka007
14. dec 2017

Ahojte zenušky... Ja som tu už dlllho nepisala, ale sledujem vás podstivo. Tento cyklus som sa nejako moc nesledovala. Ani ovu testy ani hlien. Iba som merala BT. Nejako nebol čas... 😆 Takto zatiaľ vyzerá môj graf... Dúfam že pôjde už len hore... 😆😆😆 🙏🙏🙏

betina1984
14. dec 2017

Ja meriam len zo zvedavosti, ako vyzera graf pri HAK...

bale1rinka
14. dec 2017

@ikonica išla som kvôli alergii na imunoalergo a tam mi to z krvi zistili

bale1rinka
14. dec 2017

@slniecko527 a brala si niečo na ten vírus-herpes? ja idem chodiť na injekcie 4 mesiace, netreba to siliť a si oddýchnuť, ja mám po roku a pol dosť, takže som aj rada, že mi neodporúčali otehotnieť.

slniecko527
14. dec 2017

@bale1rinka konkrétne na herpes nie...mala som 10 injekcií Immodinu-každý týždeň jednu + ak sa mi urobil herpes tak 5krát denne tabletu herpesín....zajtra idem na krv po skončení liečby + na hematológiu po dobratí železa....MA som mala v auguste a tento mesiac by sme to chceli prvýkrát skúsiť....uvidím podľa výsledkov

bale1rinka
14. dec 2017

@slniecko527 ja som toho názoru, že keď je niečo nežiadúce v tele-vírus,bacil... netreba sa snažiť o dieťa, je to na psychiku hrozne ťažké lebo vďaka takýmto vírusom o ktorých ešte nevieš telo "bojuje" voči speriám a zapíja ich...verím,že tie vírusy doslova zabraňujú prežiť spermiám keď sa vyberú k vajíčku...💃a je to dobre, nechceme potratiť alebo porodiť poškodené dieťa...vezmi si, že keď sa narodí dáke zviera-choré-tak umrie, príroda to vie zariadiť, viem, že sa nemôžeme porovnávať s zvieratami ale...príroda vie prečo to takto zariadila...

slniecko527
14. dec 2017

@bale1rinka to viem, ale zober si, že ten vírus už mám v tele stále☹ nedá sa vyliečiť... stále bude v tele

bale1rinka
14. dec 2017

@slniecko527 dá sa potlačiť na takú úroveň aby to telo tolerovalo...

slniecko527
14. dec 2017

@bale1rinka ale ako☹. Zatiaľ ani moja dr. nevie ako to riešiť... nemáš s tým skúsenosti?

myjusiatko
14. dec 2017

Tak tento mesiac som si vobec neni ista. Bola som chora. Resp stale som.

katusikkk
14. dec 2017

@myjusiatko
Ovu este nebola.
Ked beries atb.tie vedia hlien skreslit.Vraj to narusuje floru.😕

myjusiatko
14. dec 2017

@katusikkk neberiem nic. Podla opk hlienu aj cipku bola vcera. Tak uvidime kedy dorazi ms.

majkaaaaaa
14. dec 2017

Ahojte dievčatká. Pozorujem vás už dlhšie a ak môžem chcela by som aj ja pridať svoj graf, meriam si ju teraz prvý mesiac a vôbec neviem vyčítať ako som na tom, neviete mi poradiť, prosiiim🙏

majkaaaaaa
14. dec 2017
betina1984
14. dec 2017

@majkaaaaaa vyzerá to pekne, držíš sa hore, si 10DPO, neskúšala si test?

majkaaaaaa
14. dec 2017

@betina1984 jeeej dakujem. Potešila si má, skúšala som včera ráno a nič ... 😒 skúsim to zajtra.

majkaaaaaa
14. dec 2017

@betina1984 koľko dni po ovu musím mat zvýšenú teplotu, aby to vyšlo ? 🙏

katusikkk
14. dec 2017

@majkaaaaaa
Zvysena teplota moze byt az do posledneho dna kedy dostanes ms.Na to aby si vedela posudit ,potrebujes merat aspon 4-5 mesiacov.Aj to zistis len to,aka je maximalna vyska teploty po ovu,pretoze jeden mesiac mozu byt vyssie a druhe nizsie.
Takze z teploty budes vediet az ked sa ti bude drzat 1,2 dni po planovanej ms hore.Podla lekarskeho 16 dni po ovu.Ale tu zas potrebujes vediet kolko mas Lf.Tehotensky test uz ukaze ten 10 -11 den po ovu.Takze treba testnut .

majkaaaaaa
14. dec 2017

@katusikkk fuuuha vidím že to máš pekne naštudované 😉 zajtra otestujem, keď nič tak nič ... už to nijako neovplyvním 😕 dakujem za užitočné informácie 🙏

betina1984
14. dec 2017

@majkaaaaaa no, musí sa ti teplota držať stále hore, ak si tehu. Ak ti klesne, čakaj MS. Treba skúsiť 10-tkový test, najnižšia citlivosť.

katusikkk
14. dec 2017

@majkaaaaaa
Dnes mas 10 den,takze rano by tam uz ciarocky mohli byt 😀
Graf vyzera pekne.