icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
14. dec 2017

@betina1984 test som si dnes kúpila, ráno budem testovať, dúfam že tam bude aspoň dusik 🙏 lebo mne sa ešte nikdy ani ten dusik neukázal 😀

majkaaaaaa
14. dec 2017

@katusikkk bože srdce mi bije už len pri pomyslení, ale už som sa toľko krát sklamala, že už iba tajne dúfam 🙏🙏🙏

betina1984
14. dec 2017

@majkaaaaaa ved uvidis. Drzim palce 🙂

katka8817
14. dec 2017

dievčatá a kde je sonulienka?

katusikkk
14. dec 2017

@katka8817
Tusim v pondelok som s nou pisala,ale dnes som tiez na nu myslela,ze co je.😲
Dufam,ze len kvoli stresu nelozi na kona🐘,
@sonulienka13 chybas nam🙆

sonulienka13
14. dec 2017

@katka8817
@katusikkk ahooojte zlaticka moje.aj vy my chybate ☹ dlho som tu nebola.babicka mi pomaly odchadza,tak sa staram co to da popri práci.je uz ležiak zo silnou demenciou ☹ tak mam momentalne vela toho.plus snaženie sa.len ho troska zanedbávam este ☹ ale ked boh da tak aj motyka vystreli.no nie??? Lubim vas tu vsetky a som stastna ze ste na mna nezabudli 😘😘😘😘😘😘

betina1984
14. dec 2017

@sonulienka13 myslim na teba stale. To mi je luto babicky 😢

katusikkk
14. dec 2017

@sonulienka13
Opatruj sa Sonicka.A nerob nic co je nad tvoje sily.😘😘

yuppy97
14. dec 2017

@ikonica momentalne uz nemam sil pokracovat😔davame si pauzu v snazeni minimalne do leta sme na tom psychicky zle obaja😢a reproimuno ma caka v polke januara kiez by sa nasla pricina preco sa nam to deje☹

yuppy97
14. dec 2017

@katusikkk snazime sa presne 2roky😔ale kedze mavam dlhsie cykly tak za tie dva roky sme stihli 20pokusov o zazrak, v septembri biochemicke a teraz toto ☹ rano idem znova na krv ale ratam uz len s tym ze bude zase o nieco nizsie...teda dufam lebo stale nado mnou visi moznost mimomaternicoveho 😒

yuppy97
14. dec 2017

@sonulienka13 ako by sme mohli zabudnut?ty si nase slniecko

sticker
yuppy97
14. dec 2017

@sonulienka13 a babicky mi je velmi luto musi to byt velmi tazke prizerat sa tomu ako odchadza...drz sa moja

sticker
yuppy97
14. dec 2017

@majkaaaaaa kraaaasny graf drzim palce😘

ikonica
15. dec 2017

@yuppy97 drzim palce.... mozno prave toto vysetrenie vam da odpovede... ja tiez dufam, ze prave tam zistime preco sa nedari a ze sa posunieme dalej.... drzim vam palce... skuste teraz "zabudnut" na snazenie, uzite si sviatky (aj ked sama viem, ze to nejde) a mozno ten dalsi rok vam i nam prinesie nieco pekne nove, minimalne odpovede na otazky, ktore nas trapia... verim, ze aj na nas dve (aj dalsie snazilky) pride rad... dost bolo trapenia.... pockame na ohnostroj a snad sa tie smolne roky vyparia do zabudnutia...

goldmolly
15. dec 2017

@yuppy97 to mi je luto 😢 drzte sa aj s muzikom, hlavne nech sa pride na ten dovod, preco sa vam toto deje 😘

yuppy97
15. dec 2017

@ikonica dakujem za podporu srdiecko😔ja tiez dufam ze sa pride na pricinu uz neviem kam by som mala ist na ake vysetrenie ked vsade mam dobre vysledky😔ani nemam chut slavi tvianoce mali to byt najkrajsie vianoce s drobcekom v brusku😢teraz citim obrovsku prazdnotu😢

yuppy97
15. dec 2017

@goldmolly dakujeme☹tebe drzi silno palceky aby ste nadalej krasne rastli😘😇

goldmolly
15. dec 2017

@yuppy97 dakujem ❤ zatial je vsetko bez komplikacii takto snad aj tak ostane

bale1rinka
15. dec 2017

@slniecko527 hm, to už keď doktorka nevie...

katusikkk
15. dec 2017

@majkaaaaaa
Test si si robila ?

majkaaaaaa
15. dec 2017

@katusikkk test robeny dnes 11dpo, 5 dni di ms. BT sa mi pekne držala hore dnes klesla o 0,2 ... Fotku som trochu upravila ale už ani sama neviem čo tam vidím 😘

yuppy97
15. dec 2017

@goldmolly urcite bude vsetko v poriadku verim tomu😇pohladkaj drobceka v brusku drzte sa

sticker
goldmolly
15. dec 2017

@yuppy97 dakujem 😘 vcera na poradni malo diskoteku a odrazalo sa od stien ako lopticka, aj rucickami a nozickami mrvilo

betina1984
15. dec 2017

@majkaaaaaa to je 10-tkový, či 25-kový?

majkaaaaaa
15. dec 2017

@betina1984 10tkovy 😔

slniecko527
15. dec 2017

@bale1rinka ja už som zúfala, u mňa ostáva asi len čakať, či to vyjde alebo nie

sonulienka13
15. dec 2017

Ahooojte zlaticka moje🙂 dakujem za krasne a povzbudivé slova.Noo je to veru tažké.o to viac ze idu este aj najkrajsie sviatky.ach jaaj.
A ja inac takto.nijako este.len dufam ze vecer uz bude pozitivny.Pre istotu poistime 🙂 Lubkam vas tu vsetky!!!

yuppy97
15. dec 2017

@goldmolly to musel byt uzasny pocit

sticker
katusikkk
15. dec 2017
katusikkk
15. dec 2017

@majkaaaaaa
Daj original,ale ked sa zmeni farba, tak vyduchuje aj 3 ciarky.Tak to ti dost kleslo na to,ze ms mas dostat az o 5 dni.To mas LF az 16 dni?Nejako vela