icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
15. dec 2017

@katusikkk moje telo sa asi zbláznili 😕😀

majkaaaaaa
15. dec 2017
katusikkk
15. dec 2017

@majkaaaaaa
Nieco tam je vidno,ale je to asi dalej ako ma.Je to take rozmazane a nezaostrene.😲

katusikkk
15. dec 2017

@majkaaaaaa
Som to priblizila a vseko mozne,ale tam kde ma byt ,tak tam ju nevidim.No nezostava ti nic ine len pockat do rana ci teplota stupne.Dufajme,ze ano

majkaaaaaa
15. dec 2017

@katusikkk nevadí,ak tam byt nemá tak nebude, nijako to neovplyvníme, aj tak dakujem 😉

yuppy97
15. dec 2017

Tak baby definitivne koniec dnesne hcg 22😢

betina1984
15. dec 2017
sticker
katusikkk
15. dec 2017

@yuppy97
Sa vyplavilo same,alebo ta aj cistili ?😢😢
Ja niekedy nechapem preco niekto povie,ze" takto to v zivote malo byt"Urcite nemalo a po takom case snazenia 😢
😔

yuppy97
15. dec 2017

@katusikkk takto to urcite nemalo byt😢nezmierim sa s tym nikdy😔necistili ma po vyvolavacke sa spustil velmi silny menzes ked skonci mam ist k dr na sono pozrie ci sa vsetko vyplavilo☹

kufea
15. dec 2017

Ahojte. Už dlhšie sem chodím nazerať, keďže od septembra meriam. Toto sú moje grafy. Zatiaľ neúspešne.

myjusiatko
15. dec 2017

@kufea mas celkom kratku lutealnu fazu. Podporila by som niecim. 🙂

kufea
15. dec 2017

@myjusiatko áno, už to riešim, prečo je taká krátka. I to dlhé špinenie pred MS.

katusikkk
16. dec 2017

@kufea tak to spinenie by mohlo byt ked v den ms ti teplota stupla.Dnes mas aku?

katusikkk
16. dec 2017

@kufea
Myslim tehotenstvo😀

kufea
16. dec 2017

Prvé dva dni MS mám často zvýšenú teplotu, až potom mi to klesne. Dnes už som 5DC. V tomto cykle mi robí doktorka hormonálny profil. Tak uvidím...

kufea
16. dec 2017

@katusikkk tento posledný ciklus sme sa nie veľmi snažili (kopec práce, samé návštevy), takže som si z tých dvoch razov veľkú nádej nerobila. Na sviatky ideme k svokrovcom, tak tiež asi nebude príležitosť. 😁

kufea
16. dec 2017

Cyklus

katusikkk
16. dec 2017

@kufea
Cez ms by si nemala merat teplotu.
Mne robila minule doktorka hormonalny profil,ale bola som len druhy den cyklu.Vsetko bolo ok.

kufea
16. dec 2017

@katusikkk mne vravela doktorka, že mám celý cyklus, aby som mala predstavu, ako mi telo reaguje. Mne brala krv 3DC, ale výsledky až v januári.

katusikkk
16. dec 2017

@kufea
A bude ti brat krv cely cyklus?Tiez som tak pocula,ale mne povedala,ze sa berie len 2 alebo 3den cyklu.Ze folikul mam odsledovany.Bolo tam na testosteron,stitnu zlazu a neviem co este.A vysledky boli este ten den poobede respektive druhy den.Tak doktorka si dava dobre nacas,lebo keby ti aj sledovala cely mesiac,tak hned porovnava s predoslymi.

sonulienka13
16. dec 2017

Ahojte zlaticka.ako?? Ja stale rovnako 🙂

kufea
16. dec 2017

@katusikkk pred sviatkami to už nik nechce siliť. A brala viacero vecí na komplexné vyšetrenie. Bolo to v CAR. I muž bol na spermiograme. Máme prísť po troch kráľoch, kedy už budú všetky výsledky (na niečo z toho sa čaká 3 tyždne).

katusikkk
16. dec 2017

@kufea
A spermio mate ok?to robia namieste.Teda my sme mali komplet aj s krvou a tak do dvoch dni.Dufam,ze december bude konecny 👶👶

kufea
16. dec 2017

@katusikkk robili mu, ale nevieme výsledok. Vraveli, že keď chceme, môžeme sa informovať telefonicky alebo si počkáme na všetky výsledky a osobne nám ich povedia až v novom roku. A keďže sme sa nechceli teraz s tým stresovať, tak si počkáme.

kufea
16. dec 2017

môj muž aj tak vraví, že toto je mesiac zázrakov, takže dáke výsledky nás v januári už nebudú zaujímať, lebo sa zadarí dovtedy 😁. Kiež by mal pravdu 😉

katusikkk
16. dec 2017

@kufea
Tak na krasne Vianocne zazraky 🙏

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
betina1984
17. dec 2017

Ma sa merat v rovnako case. Je jedno o kolkej, len musi byt pred vstanim z postele. Ked si merias dvakrat mozes aj tu druhu ale poto zapisuj vzdy tu neskorsiu

hope40
17. dec 2017

@zahramichaela tu prvu hned po prebudeni a dlhsom dobrom spanku je presnejsie ...😉

yuppy97
17. dec 2017

@sonulienka13 ahoj slniecko😀tak ako dnes, isla teplota hore? 😇