Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zahramichaela zbytocne merias 2x. Ta prva je presnejsia. Meraj len tu a tu zapisuj.
@yuppy97 trvaj na reproimuno testoch... nenechaj sa odbit.... mozno som aj ja mala viac tlacit na lekarov... mne nahoda dopomohla k tomu, ze sa tam dostanem aj bez papiera od gyndosa... niekedy zle veci ( pasovy opar a silna alergicka reakcia zatial neviem na co) vedu k niecomi dobremu (mozno konecne zistia, kde je pes zakopany... urobia mi potrebne vysetrenia imunity)...drzim palce nech sa das dokopy, nech sa ti podari dostat na vysetrenia, nech sa zisti, kde je problem a nech si na dalsi rok aj my donesieme babatka z porodnice ;)
@myjusiatko este par dni a mozes testnut drzim silno palceky 🙏
@kufea
Vtipalek 😅
U nas keby bolo podla mojho ,tak ani do roboty nechodim,len sex mame.
Ty si meras teplotu v ustach ?
@sonulienka13
Ja som podla vsetkeho 2 DPO .😀Tak nech uz nam 9 mesiacov teplota
nespadne 😝

@zahramichaela
Plodny hlien sa objavuje pred ovu.Ovulacia je uz ten suchy den po plodnom hliene.
Niektore baby maju hlienu viacej ine menej.Ja keby som to poriadne nesledovala,tak ani neviem,ze nejaky plodny hlien existuje.
@kasandra999
Ovulku si este nemala.Moze byt teoreticky dnes,ale zatjra by ti musela teplota vyslocit a drzat sa hore aspon 3 dni.
@katusikkk jaj aha ďakujem za odpoved, takže keď mi teplota vyskočí hore prebehla ovulácia? Som z toho mimo, čím viac čítam o tom.
@kasandra999
Ovulacia je najnizsi den nizkych teplot.
Po ovulacii teplota vyskoci o 0,2stupna co vsak nie je pravidlom.Ked budes dlhsie robit grafy uvidis kedy cca mas ovu a ci ju vobec mas.
Ja som mala ovu pred vcerom a teplota mi teraz kazdy den stupa len o 0,1.Uz sa stalo,ze po ovu vyskocila z 36,9 na 37,4.Treba par mesiacov merat.
@hope40 dakujem. Snad nepride ms skor nez vobec budem moct testovat. 🙂
Ahojte dievcence, po mesiaci som spat😘nejake rychle spravicky, kto sa odtial presunul?
@katusikkk opravim ta, ovulacia noe je najnizsi den nizkych teplot. Ovulacia je posledny den nizkych teplot. Musi byt splnene pravidlo 6 nizkyh 3 vysoke. Ovulacia bola tu poslednu nizku teplotu.
@myjusiatko
Tak som to myslela 😀
@lucuska85 a hlien mas? 🙂 ja mam skusenost ze ovu mam max v rozmezi 2dni plus minus. A vzdy mam skor hlien.
@myjusiatko hlien sa u mna sleduje tazko. Niekedy sa mi zda ze mam vytok niekedy hlien. Je to tazko rozoznatelne. Ale mavam ovu neskor. Okolo 19DC, minuly mesiac ale prisla 16DC. Tak uvidime.
@sonulienka13 Ahoj. Urcite este nebola. Nie su tam 3 zvysene teploty za sebou.
@kristina6014 jaaj 😔 nie si jedina ja som presvihla v oktobry a v November som nemala ovulku 😢 graf ukazal anovulacny a ten mesiac som 11dc tak neviem ci bude ovu. som s toho na prd 🙄 x
@sonulienka13
Nebola 😀
Ty budes namiesto pri kolacikoch pod perinou 😝

@yuppy97 Ahooj milacik 😍😍😘😘😍a ani nie.drzim sa pri zemi 😂😂👌😉 a ty ako zlatko??