icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
8. júl 2014

@jaja9891 joj, moja to ma velmi mrzi, ze si takto dopadla u tej tvojej dr. Ale uz bol najvyssi cas aby si si nasla nového niekoho, lebo toto nema vyznam. Takyto pristup co mala ona, tak desa hruza 😠 No ale jedna pozitivna sprava, ze to vyzera tak, ze naozaj ta cysta sa straca a ktovie, co myslela tym, tie "bodky" to by ma veru velmi zaujimalo 😒 No ale drzim palce, nech najdes niekho normálneho.
@kubisova tiez si myslim, ze cajikom nic nepokazis...Ale este stale neprisla mrcha, takze si pekne pockaj 🙂

paskolinka
8. júl 2014

@kubisova uškodiť by nemal si myslím, ale až keď budeš mať ms začni 😉

paskolinka
8. júl 2014

@jaja9891 no fakt hrozné taký pristup... Ale aspoň že tá cysta sa stráca 😉

maciatko115
8. júl 2014

@adamnela
@senta_sofia
@paskolinka
@zuzulienocka77
ahojte.....no ved som to hned mm oznamila,ze smajlik mi sprijemnil rano,tak nech sa vecer nachysta,sa skoro ,,postal'' od smiechu..som len teraz z prace prisla,idem pod sprchu a ideme nato -hahahaha 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 ked vyde smajlik mame 48 hodin..... tak drzte palce 😉 😉

paskolinka
8. júl 2014

@jaja9891 inak skús mrknut na stránku plodar.sk, či ta to neoslovi, je tam pár lekárov, neviem odkiaľ si ale tuším niekde z východu? Videla som tam myslím kežmarok...

senta_sofia
8. júl 2014

@jaja9891 tie bodky na vajecnikoch by mohli byt kludne folikuly, ale sak dobre 😀 myslim, ze si kupim ultrazvuk a rukavicky a zacnem sa tym zivit, jak to tu tak pozeram, zakladne frazy by som zvladla a ked sa niekto zacne pytat nieco viac, poslem ho do CARu...

kubisova
8. júl 2014

@adamnela
@paskolinka hej hej....chcem pockat kym pride ms tak az potom

kitulka
8. júl 2014

@senta_sofia No super! Tak mozno prave preto sa zadarilo, co? Tak sa drzte. Nech ide vsetko ako po masle 😉

jaja9891
9. júl 2014

@adamnela dakujem moja,veru,jej pristup zakryl aj radost,ze cysta myzne... a ty co s tym tvojim cyklom?stale sa drzis dole,som veeelmi zvedava co ti dr. povie,potom daj vediet,nech uz tvoje telo nieco nakopne,drzim palce,nech je vsetko ok
@paskolinka hrozny je asi slabe slovo,bola som u nej od marca len,no musim hladat dalsieho,toto uz bol vrchol vsetkeho... dakujem,no KK je pre mna daleko,ale pozriem...
@senta_sofia presne to iste som mm vravela aj ja 🙂 hrozne,n ona sa vzdy tvarila ako odbornicka,vsetko odborne vysvetlovala,ale tie bodky ma dostali,som myslela,ze ma roztrhne od zlosti 😅 no rozmyslala som nad folikulmi,ale uz by som mala na lavo 19 mm a na pravo to malo cez 20 mm, to len ja predpokladam,ze asi zvysok tej cysty...dnes som 11 DC,tak to by bola ovu skoro,ale ved to je jedno,mm mam doma, sexikujeme,ked sa nam chce,tak co... a hlaska,ze vo vasom pripade bol test urcite falosne pozitivny to zaklincovala... ona neveri,ze by som ozaj mohla otehu... clovek dokaze pochopit,ze maju zhorsene podmienky,ked rekonstruuju vsetko okolo,ale aj tak,este len 2 tyzden to tam ma rozhadzane a uz je ako.... hmm a ty ako?ako sa citis?

kubisova
9. júl 2014

@mawiya
@senta_sofia
@jaja9891
@adamnela
@paskolinka
@zuzulienocka77 baby ja som z toho uplne vedla http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 ale krcok som skusala a je akosi vysoko

zuzulienocka77
9. júl 2014

@kubisova prosím ťa urob si test!!! Však ma tu porazí pri PC 😀

paskolinka
9. júl 2014

@kubisova utekaj do obchodu a bez výsledku na teste nám tu už nic nepis 😀 😀

mawiya
9. júl 2014

@kubisova tak ako hovorí @zuzulienocka77 aj mňa porazí. veľmi veľmi chcem aby si sem hodila foto s dvoma čárečkami 🙂
@paskolinka cauky moje - no ja nemeriam, iba občas ked ma napadne. za prvé som vstávala aj na obed a išla spať o druhej v noci - však čo so zlomenýma nohama a za druhé mužo príde až teraz v piatok a to ja mám už na 100% odovulované, podľa bolesti bruška tak včera. ☹ . čiže ja tento mesiac len tak flákam. ale už som od pondelka v práci, čo je teda riadna prdel s týma nohama, a keď prídem domkov, tak spím ako zarezaná. takže aj celkom dobre, že je mužo preč. 🙂 .
@adamnela moja ideš k dokyne? bo nech ťa pozre moja,
@senta_sofia a ty ak sa nám máš moja? grcáme? grcáme? 😀 😀 😀
@jaja9891 zlatinko ako sa mi máš

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77
@paskolinka momentalne nemam moznost ist do obchodu nemam doma auto

zuzulienocka77
9. júl 2014

@kubisova kde bývaš, ja ti ho donesiem 😀 😀

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77 jooj az na olesnej

jaja9891
9. júl 2014

@mawiya no ahoj moja,ako nozky,hoja sa?no ja sa mam tak vselijak,makacka okolo stavby,tiez meriam len kedy tedy,ked sa mi zachce a ani cas nedodrziavam... mm je doma,tak sexikujeme kedy sa nam chce,no po makacke na stavbe,zväcsa zaspime ako zarezany,v pondelok mm odchadza na sluzobku na cca 3 tyzdne,takze akurat v case ovu pojde prec,tak si uz ani nadeje nerobim,.. bola som u gyn.,ale nemala na mna cas,tak do 1.8. musim najst nejaku novu...alebo skor gyndosa,kedze zeny som uz vycerpala u nas 🙂 ale to velmi nechcem... 😒 tak uvidime co to bude..

jaja9891
9. júl 2014

@senta_sofia este som sa ta chcela spytat,ked som mala najväcsiu vlavo 19 mm a vpravo cez 20 mm, ved to uz by mala byt ovu za dverami,ak by to boli folikuly,nie???ale teplota je este dole,ovu test robim az neskor,kedze doteraz som mala ovu az 16 DC al. 17 DC.... aky velky folikul praska??dnes som 11 DC

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77 segra mozno pride tak mi donesie

zuzulienocka77
9. júl 2014

@kubisova super tešíme sa 😉 A cítiš aj nejaké príznaky, či všetko po starom?
@jaja9891 ja si myslím, že 21-24 mm, ale nie som istá, baby budú vedieť lepšie

mawiya
9. júl 2014

@jaja9891 mojeee, aj ty cítiš to zúfalstvo? že budeš ovulovať keď bude mužo preč? ach jaj. sme dopadli. no ale zasa nech domček rastie 🙂 . ja idem mať strašné narodky v nedelu. a síce už z oplodňovania nič nebude, ale mužínek ma berie do mcdonaldu aj deckami (jasne, môj sen, oslavovať v mekáči) 😀 😀 😀 😀 ale tak hlavne že budeme všetci spolu. dva týždne mi pripadajú ako dva roky. už nech je piatok.

senta_sofia
9. júl 2014

@jaja9891 myslim, ze ani na toto nie je jednoznacny nazor, ale tych 20mm je slusna velkost... ved uvidis, podla teploty 😉 si zober, ze ja som zacinala v marci na ovu tusim 17DC a teraz som ovulovala myslim 11DC

senta_sofia
9. júl 2014

@mawiya ja a grcat? neee, takto plytvat jedlom 😀 ale nie, dakujem za opytanie, klopem na drevo, ja mam (len) spavu nemoc nastastie 😉

senta_sofia
9. júl 2014

@kubisova si pozri graf, co sem hodila kitulka, meria zatial aj v tehotenstve, ako to kolise, jeden pokles nemusi znamenat nic 😉 drzim palceky, nadej tam stale je

senta_sofia
9. júl 2014

@kitulka dakujem, no tazko povedat, co zabralo, hlavne, ze je to tam 🙂 mozno len telo potrebovalo cas 😉) ale meranie ma mnohemu naucilo, dalo mi tu super partiu ludi, takze nelutujem 🙂

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77 praveze nic necit tak mi to pride tak divno....
@senta_sofia no uvidim dnes teda vyskusam ten test

zuzulienocka77
9. júl 2014

@senta_sofia a okrem tej únavy si nič iné nepociťovala? Inak aj ja som pri prvom tehu stále spala. Muž si zo mňa robil srandu, že som v tom a ja som ho vysmiala 🙂 . Potom som ešte 2 mesiace počúvala od neho, že on mi to hovoril, taký bol pyšný, že to vedel skôr ako test 😀

zuzulienocka77
9. júl 2014

@kubisova držím palce a verím, že tam budú dve čiarky 😉

janderka
9. júl 2014

baby, ja Vas tu citam a mojej malej pri ranajkach hovorim: Kde mas ten TEST? Myslela som: kde mas ten TOAST... 😀 Mne uz z tych testoch prisamveru sibe 😀 😀 😀

senta_sofia
9. júl 2014

@zuzulienocka77 ved co si myslis, preco som si test robila ja 😀 ja som uz tyzden predtym byvala strasne unavena, normalne som sa nevedela dockat, kedy manzel dojde navecer z prace a hodim slofika 😀 ale inak, co ja viem, podbrusko ma pobolievalo aj pobolieva este niekedy, jeden den ma prsia svrbeli, teraz mam pocit, ze zase pobolievaju a nejake dva dni som mala taky laknuty zaludok, som len colu srkala, ze snad sa mi odgrgne 😀