icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
hope40
23. dec 2017

@katusikkk lepsie je poradit a podporit @zahramichaela ako jej vraviet ze sa nudi a posielat ju do prace ....

petraslov
23. dec 2017

@katusikkk môže mať predsa zdravotné dôvody, kvôli ktorým nechodí
@zahramichaela do práce, môže byť na invalidnom dôchodku alebo tak, nemyslím si, že to bola vhodná poznámka ohľadom toho, že sa nudí a aby išla do roboty po novom roku, hoci si ten komentár určite nemyslela zle 😊

alison11
23. dec 2017

Ahojte dnes takto.

katusikkk
23. dec 2017

@hope40
@petraslov
Ved uz jej tu pisali baby nie raz,ze sa mera vzdy v rovnaky cas za tych istych podmienok.
A potom o par dni zas napise,ze si mera par krat denne vzdy v odlisny cas a ktory ma zapisat.
No ked niekto mera preto,ze sa nudi,tak je to ok,ale ked za nejakym ucelom,tak ako naco merat 10 x denne a robit si grafy?A potom davat otazky ktory graf je spravny,ked na kazdom je inak ovu.
Teraz ma ukamenujte,ale fakt netusim co sa da na tomto podporit.
Akurat ju podporim v tom,nech sa casto cmucikuje a do ovu sa urcite trafi aj bez grafov.🙂

myjusiatko
23. dec 2017

@katusikkk prepac , ale preco by nemohla niekedy merat o osmej? Ja kojim a tiez meriam vselijako. Dolezite je zapisovat cas. Graf ma aj vtedy vypovednu hodnotu. A nechapem tu tvoju poznamku o praci. Ved to sem vobec nepatri.
@zahramichaela ako som ti uz minule pisala. Tie teploty 6:40 maju lepsiu vypovednu hodnotu. Ak obcas zmerias inokedy, nevadi, len si zaznac cas.

myjusiatko
23. dec 2017

@myjusiatko dolezite je merat proste hned po prebudeni a dlhom spanku (preto je lepsi ten graf 6:40) a zapisovat cas.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
23. dec 2017

@myjusiatko
Ved pred par dnami tu tiez pisala o tom ako mera a potom muz ide do prace,ona este spi a ked vstane opat,tak mera zas.Pytala sa ktoru teplotu ma zapisat,lebo ze je to riadny rozdiel.Ked ti napisem,ze zapis prvu a napis cas,tak nebudes tu zas a znova pisat o tom ako robis grafy, kazdy v inom case,ked ti 20 bab pred tym nieco napisalo.
Asi fakt ste niektore precitlivene,kedze su vianoce.

myjusiatko
23. dec 2017

@katusikkk alebo ty zbytocne podrazdena. Klud. 🙂 uzivajme sviatky.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
23. dec 2017

@zahramichaela merala si o hodinu neskor. To je teplota vyssia cca o 0,1 stupna. Takze pockaj co teploty dalej.

katusikkk
23. dec 2017

@myjusiatko
Ved ja som praveze kludna a uz mi je z toho smiesno.To nie som ja kto neakceptuje nazor ineho.Asi mate toho vela.U nas sa praveze cez sviatky len oddychuje.Upratane je cely rok a zajtra navarim k vwceru.
Takze daj kolacik,kavicku,vyloz nohy a sup cakat Jeziska.

lucuska85
23. dec 2017

Dnes pozitivny ovu testik(takto skoro som este ovu nemala) graf uvidime ci zajtra vyhodnoti rovnako. Prikladam fotky.

myjusiatko
23. dec 2017

Ja dnes takto. Ms zatial nikde. Co je poriadny uspech. Minule bola 9dpo. Dnes uz som 10dpo. To by sa uz mohlo podarit aj uhniezdit vajicko. 🙂

myjusiatko
23. dec 2017

@myjusiatko tak som to dievcata do zajtra nevydrzala. 🙂

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
kufea
23. dec 2017

@kasandra999 ahoj áno. Prvý deň je slabšie, druhý silnejšie a tretí deň už väčšinou nič, prípadne fakt len trochu.

kufea
23. dec 2017

@myjusiatko krásne. To budú veselé Vianoce ;)

katie233
23. dec 2017

@myjusiatko tak ty uz mas predcasny darcek 🙂. Gratulujem 🙂

kufea
23. dec 2017

@zahramichaela kúp si digitálny teplomer na dve desatinné miesta, bude sa ti lepšie merať a i hodnoty budú presnejšie.

kufea
23. dec 2017

@milos32nika21 ako? Zaznamenala si ovulácii?

milos32nika21
23. dec 2017

@kufea ahoj graf takyto vo stvrtok u doktora uz bolo po ovulke tak asi v stredu bola...uvidime ci s toho cosi bude ak nie na buduci mesiac druhe iui.

yuppy97
23. dec 2017

@bona69 @alison11 dakujem za podporu babulky
@ikonica nenecham sa odbit jedine reproimuno nemam spravene ostatne vysledky su v poriadku a rozhodli sme sa ze sa nebudeme snazit o babenko kym nemam tieto testy nechcem to zazit znova😔

yuppy97
23. dec 2017

@myjusiatko kraaaasny testik gratulujeeem z celeho srdiecka😇drzim palceky nech je vsetko tak ako ma byt🙏

ikonica
23. dec 2017

@yuppy97 drzim palce nech sa zisti pricina a nech sa mozete pohnut dalej... rok 2018 je nas 😉

ikonica
23. dec 2017

@myjusiatko jeeeej gratulujeeeem... nadherny darcek 👏

betina1984
23. dec 2017

Celkom pekny tehu graf by to bol 🙂.

ikonica
23. dec 2017

inac ja som 2dc... tajne som dufala, ze sa zopakuje vianocny darcek spred roka... ale mrchana dosla... tak sa pojdeme dat otestovat... mm na spermio po roku aj par mesiacoch a potom spolu na reproimuno ;)

0507
23. dec 2017

@myjusiatko gratulujem 🙂