Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk lepsie je poradit a podporit @zahramichaela ako jej vraviet ze sa nudi a posielat ju do prace ....
@katusikkk môže mať predsa zdravotné dôvody, kvôli ktorým nechodí
@zahramichaela do práce, môže byť na invalidnom dôchodku alebo tak, nemyslím si, že to bola vhodná poznámka ohľadom toho, že sa nudí a aby išla do roboty po novom roku, hoci si ten komentár určite nemyslela zle 😊
@hope40
@petraslov
Ved uz jej tu pisali baby nie raz,ze sa mera vzdy v rovnaky cas za tych istych podmienok.
A potom o par dni zas napise,ze si mera par krat denne vzdy v odlisny cas a ktory ma zapisat.
No ked niekto mera preto,ze sa nudi,tak je to ok,ale ked za nejakym ucelom,tak ako naco merat 10 x denne a robit si grafy?A potom davat otazky ktory graf je spravny,ked na kazdom je inak ovu.
Teraz ma ukamenujte,ale fakt netusim co sa da na tomto podporit.
Akurat ju podporim v tom,nech sa casto cmucikuje a do ovu sa urcite trafi aj bez grafov.🙂
@katusikkk prepac , ale preco by nemohla niekedy merat o osmej? Ja kojim a tiez meriam vselijako. Dolezite je zapisovat cas. Graf ma aj vtedy vypovednu hodnotu. A nechapem tu tvoju poznamku o praci. Ved to sem vobec nepatri.
@zahramichaela ako som ti uz minule pisala. Tie teploty 6:40 maju lepsiu vypovednu hodnotu. Ak obcas zmerias inokedy, nevadi, len si zaznac cas.
@myjusiatko dolezite je merat proste hned po prebudeni a dlhom spanku (preto je lepsi ten graf 6:40) a zapisovat cas.
@myjusiatko
Ved pred par dnami tu tiez pisala o tom ako mera a potom muz ide do prace,ona este spi a ked vstane opat,tak mera zas.Pytala sa ktoru teplotu ma zapisat,lebo ze je to riadny rozdiel.Ked ti napisem,ze zapis prvu a napis cas,tak nebudes tu zas a znova pisat o tom ako robis grafy, kazdy v inom case,ked ti 20 bab pred tym nieco napisalo.
Asi fakt ste niektore precitlivene,kedze su vianoce.
@katusikkk alebo ty zbytocne podrazdena. Klud. 🙂 uzivajme sviatky.
@zahramichaela merala si o hodinu neskor. To je teplota vyssia cca o 0,1 stupna. Takze pockaj co teploty dalej.
@myjusiatko
Ved ja som praveze kludna a uz mi je z toho smiesno.To nie som ja kto neakceptuje nazor ineho.Asi mate toho vela.U nas sa praveze cez sviatky len oddychuje.Upratane je cely rok a zajtra navarim k vwceru.
Takze daj kolacik,kavicku,vyloz nohy a sup cakat Jeziska.
@myjusiatko tak som to dievcata do zajtra nevydrzala. 🙂
@kasandra999 ahoj áno. Prvý deň je slabšie, druhý silnejšie a tretí deň už väčšinou nič, prípadne fakt len trochu.
@myjusiatko krásne. To budú veselé Vianoce ;)
@myjusiatko tak ty uz mas predcasny darcek 🙂. Gratulujem 🙂
@zahramichaela kúp si digitálny teplomer na dve desatinné miesta, bude sa ti lepšie merať a i hodnoty budú presnejšie.
@milos32nika21 ako? Zaznamenala si ovulácii?
@kufea ahoj graf takyto vo stvrtok u doktora uz bolo po ovulke tak asi v stredu bola...uvidime ci s toho cosi bude ak nie na buduci mesiac druhe iui.
@myjusiatko kraaaasny testik gratulujeeem z celeho srdiecka😇drzim palceky nech je vsetko tak ako ma byt🙏
@myjusiatko jeeeej gratulujeeeem... nadherny darcek 👏
inac ja som 2dc... tajne som dufala, ze sa zopakuje vianocny darcek spred roka... ale mrchana dosla... tak sa pojdeme dat otestovat... mm na spermio po roku aj par mesiacoch a potom spolu na reproimuno ;)
@myjusiatko gratulujem 🙂