Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 urcite. Moze pomalsie stupat hcg
@myjusiatko gratulujem z celého srdca najkrajší vianočný🎁
@betina1984 dik, uvidime 😉
Dakujem baby! Moc! 🙂
@myjusiatko až nedávno som si uvedomila, keď som si pozrela tvoj profil, že sa asi osobne poznáme (ak si teda tá, ktorá myslím, že si 😊). Ak si chodila na gympeľ do TR, tak je to jasné 😄
@myjusiatko gratulujem 🙆👶
@petraslov ano chodila! Boze, vies, ze som zeovna vcera na teba myslela? Premyslala som uplne odveci, ci si pamatam este mena profesorov a na tvoje priezvisko som si uz nemohla spomenut. No to je nahoda! 🙂))
@myjusiatko tak to je iná sranda teda 😁 naposledy sme sa videli na maturite, odvtedy sa po mnohých z vás zľahla zem a zrazu ťa tu úplnou náhodou objavím 😊 svet je fakt malý, inak ja som na teba tiež nedávno myslela, išla som po škole a pozerala si tablá a zisťovala, koho si pamätám a koho už vôbec a pri vašej triede som si uvedomila, že si spomínam na každého jedného, špeciálne na teba a tvoje zvieratko, čo s tebou chodilo tajne do školy 😄
Zelam Vam vsetkym krasny a pokojne sviatky ☃️a aby ste si este v tomto roku nasli vytuzene 2 ciarocky 😘👶🍀
Ahojte tak dnes takto podľa pregnoly.com som dnes presne 4 týždne aj prsia ma bolia a podbruško tak ako pri tehtoenstvách zo synmi som zvedavá,že teda či sa ukážu vo štvrtok // keď si kúpim test alebo sa dovtedy spustí ms,už teraz mám posunutý cyklus. mávam max. 37dc.
@myjusiatko Tíško gratulujem a nech len krásne silnejú čiaročky 🙂
@milos32nika21 spica, zatial neries. Uvidis co dalsie teploty.
@myjusiatko tiez ten moj zatial nemam riesit moja 🤐
@hope40 mne takto vyzeral anovulak ☹
@betina1984 aj ja som uz mala anovulak a v tedy som ani nepostrehla hlien ani bolesti ani bolave prsia tetaz posledne 3 dni sa nieco daje iba nerozumiem tej teplote 😔

Baby, moze byt pozitivny tehu test aj neskor ako 14DPO?