icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
23. dec 2017

Baby, moze byt pozitivny tehu test aj neskor ako 14DPO?

betina1984
23. dec 2017

@0507 urcite. Moze pomalsie stupat hcg

petraslov
23. dec 2017

@myjusiatko gratulujem z celého srdca najkrajší vianočný🎁

0507
23. dec 2017

@betina1984 dik, uvidime 😉

myjusiatko
23. dec 2017

Dakujem baby! Moc! 🙂

yuppy97
23. dec 2017

@ikonica verim ze sa konecne dockame😇teraz je to tazke ale vsetko zle raz pominie a usmeje sa stastie aj na nas

sticker
petraslov
23. dec 2017

@myjusiatko až nedávno som si uvedomila, keď som si pozrela tvoj profil, že sa asi osobne poznáme (ak si teda tá, ktorá myslím, že si 😊). Ak si chodila na gympeľ do TR, tak je to jasné 😄

katusikkk
23. dec 2017

@myjusiatko gratulujem 🙆👶

myjusiatko
23. dec 2017

@petraslov ano chodila! Boze, vies, ze som zeovna vcera na teba myslela? Premyslala som uplne odveci, ci si pamatam este mena profesorov a na tvoje priezvisko som si uz nemohla spomenut. No to je nahoda! 🙂))

petraslov
23. dec 2017

@myjusiatko tak to je iná sranda teda 😁 naposledy sme sa videli na maturite, odvtedy sa po mnohých z vás zľahla zem a zrazu ťa tu úplnou náhodou objavím 😊 svet je fakt malý, inak ja som na teba tiež nedávno myslela, išla som po škole a pozerala si tablá a zisťovala, koho si pamätám a koho už vôbec a pri vašej triede som si uvedomila, že si spomínam na každého jedného, špeciálne na teba a tvoje zvieratko, čo s tebou chodilo tajne do školy 😄

katusikkk
24. dec 2017

Zelam Vam vsetkym krasny a pokojne sviatky ☃️a aby ste si este v tomto roku nasli vytuzene 2 ciarocky 😘👶🍀

alison11
24. dec 2017

Ahojte tak dnes takto podľa pregnoly.com som dnes presne 4 týždne aj prsia ma bolia a podbruško tak ako pri tehtoenstvách zo synmi som zvedavá,že teda či sa ukážu vo štvrtok // keď si kúpim test alebo sa dovtedy spustí ms,už teraz mám posunutý cyklus. mávam max. 37dc.

alison11
24. dec 2017

@myjusiatko Tíško gratulujem a nech len krásne silnejú čiaročky 🙂

janedoe
24. dec 2017

Babule krasne Vianocne sviatky prajem 😗 A rok 2018 je naaaaaas.

My mame tento mesiac pauzu, kvoli silnym ATB a potom hor sa zase na toooo.

@alison11 to vyzera nadejne ❤

alison11
24. dec 2017

@janedoe Zatiaľ hej,je mi dosť na nič :-/ pocit na zvracanie a aj podbruško ma pobolieva nie ak na ms zatiaľ žiadne kŕče...som veľmi zvedavá na ďalšie bt.

yuppy97
24. dec 2017

@alison11 drzim palceky :-*

lucuska85
24. dec 2017

Tomu hovorim vianocna ovulacia 😍 horny vcera a dolny dnes. 🙏

janedoe
24. dec 2017

@alison11 drzim palceky ♥️

alison11
24. dec 2017

@yuppy97
@janedoe Ďakujem Vám baby,uvidíme teda do štvrtka ako dopadnem...A Vám prajem úspešný Január 2018 🙂A momentálne Šťastné a Veselé Vianoce užite si sviatky v kruhu rodiny 🙂
A aj ostatným snažilkám a aj tehulkám Šťastné a Veselé

1bubko2
24. dec 2017

tak pred 3 týždňami som dávala pozitívny tehu test, dnes potvrdená akcia srdca 🙂

hope40
24. dec 2017

Zienky prosim o radu ta na pravo o 2pm ta nalavo 7pm ovu bola ci bude ci vobec nebude 😕bolesti boli 2dni teraz vecer trochu pobolieva hlien vodovy nie moc ale je a dnes BT vyskocila hore...dakujem

alison11
25. dec 2017

@1bubko2 Jej gratulujem 🙂
Ja dnes takto žienky posunulo mi to ovulku.

katusikkk
25. dec 2017

@alison11
Podla mna teraz je vyznacena spravne.Tie teploty pred tym boli nizko.Tak nech uz nespadne 👶

alison11
25. dec 2017

@katusikkk Ďakujem,tak uvidíme ako bude pokračovať graf.

milos32nika21
25. dec 2017

Baby vy sa tomu omnoho viac vyznate kto mi vysvetli tento moj graf? Ovulka bola v stredu.

myjusiatko
25. dec 2017

@milos32nika21 spica, zatial neries. Uvidis co dalsie teploty.

hope40
25. dec 2017

@myjusiatko tiez ten moj zatial nemam riesit moja 🤐

betina1984
25. dec 2017

@hope40 mne takto vyzeral anovulak ☹

hope40
25. dec 2017

@betina1984 aj ja som uz mala anovulak a v tedy som ani nepostrehla hlien ani bolesti ani bolave prsia tetaz posledne 3 dni sa nieco daje iba nerozumiem tej teplote 😔

katusikkk
25. dec 2017

@hope40
Hlien mas bud w alebo e,takze ovulka moze but kludne zajtra,alebo pozajtra.Ty meras teplotu v ustach??