Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zahramichaela je to nádejné
Zlaticka,prajem Vám vsetko dobre,krasne v novom roku 2018.Aby bol hlavne plodný a úspešný vo všetkých smeroch.Pre nas hlavne v tom jednom 👶👶👶👼👼😉😉😘😘Zahoďte starý rok za hlavu a zabudnite na vsetko trápenie ktore ste prežívali a vykročme tou správnou nohou.A hlavne sa povzbudzujte a VERTE SI!!! Ste uzastne a jedinečné!!!! Mam vas moc rada😘😘😍😍😘💕❤️💕💕🥂🥂🥂🥂
@sonulienka13 vzdy ked na teba narazim citam tvoj nickname... snehulienka ...😀 aj ja ti prajem vsetko dobre aj ten malicky zazrak do noveho roku ... samo aj ostatnym snazilkam ❤️
@zahramichaela ukazkovy graf aj krcok je taky aky by mal byt vysoko a tvrdy pri moznom tehu ... prajem ti veeela stasticka a urcite daj vediet ❤️
Babulky ahojte 🙂 prisla som vam popriat krasneho silvestra a vsetko dobre do Noveho roka, nech je vo vsetkom krajsi a uspesnejsi ako tie doteraz🙏😇😇😇
Ja momentalne nemeriam sledujem len krcok a hlien a to mi staci podla pocitov je ovulka dnes... nesnazime sa davame si pauzu do leta...ale aspon viem ze mi cyklus po potrate zda sa nabehol...dnes 19dc a asi ovulka...
Ahojte kočeny moje, aj ja Vám prajem pekného Silvestra a hlavne pre nás všetky úspešného nech si v tom novom roku 2018 nájdeme svoje vytúžené // čiaročky na teste. Ja menzes pomaly očakávam som 27 DC, teplota 36,9 a už aj začína jemné špinenie, dávam nám ešte 2 mesiace a ak nič tak šup do IVF.
🎆🍾🎉 dievčatá, všetko dobré v roku 2018 prajem. Zdravie, šťastie, úspechy, lásku...a hlavne Božie požehnanie, nech je pre nás všetky rok 2018 tehulkovský a bábätkovský 😍💑👶👪💞🍀🕊
Aj ja Vam prajem vsetko dobre do Noveho roka.Vela lasky a trpezlivosti od poloviciek pri PMS a aby sme dalsi Silvester sedeli doma vo vytahanom svetri a celkom unavene,ale v kociariku s miminkom.K tym ku ktorym uz bocian nestihne 2 x priletiet,tak tie nech majun kociariky dva.👶👶
Baby tento rok to dame.Prirodzene,umelo bars aky sposob...ale vysledok bude ten isty.Tak dnes si na nas vsetky pripijem,lebo o rok nebudemmoct,kedze budem kojit 🍹 🎉😘
@myjusiatko a ako u teba vyzera test? zosilnela ciarka?
@1bubko2 ano, ano. Vyzera vsetko v poriadku. 🙂 dakujem za opytanie.
@myjusiatko supeeer 😍
@myjusiatko kraaaasa hratulujem a vsetko dobre prajem len tak dalej😇
@myjusiatko Super Gratulujem 🙂
A ostatným snažilkám prajem do Nového roka 🤰👶 a tehulkám zdravé babulky 🙂
@alison11 kedy budes mat tie tehu testy? Alebo myslis ze ovu bola fakt neskor? Kedy si mala plodny hlien?
@myjusiatko Ahoj ja neviem netestovala som ovulu keďže tento mesiac som ani riadne nemerala od začiatku bt ako aj môžeš vidieť,testy mám negatívne,a bolesti sa už hlásia na ms takže iste príde ms za pár dní keďže aj bt klesla.
@alilka
cez ms by sa vobec nemalo merat.V ustach meranie nie je take presne ako dole a tam teda neviem ako by sa meralo cez ms.Po ovu ked sa vajicko neoplodni sa zacne znizovat estrogen a progesteron a moze byt,ze klesa pomalsie.
Tiez teraz mam ms taku o nicom,ale raz ta teplota klesla,dosla ms a test je biely tak nezostava nic ine,len cakat najblizsie plodne dni 😀
😘
@alilka
ja niekedy dostanem ms pri 36,8 a niekedy pri 37,1.Takze pokles je ako kedy.
A teda neviem si presdstavit merat cez tampon a ked mam vlozku a aj ked slabo krvacama strkat si tam teplomer teda tiez nie 😅Jednoducho cez ms sa merat nema.
Skus este pockat ked to skonci a urob test opat ale neviem no.Ten estrogen ti moze klesnut az hned po ms.
Neviem aku dlhu mavas LF.
@katusikkk presne..1dc som mala ráno krv ..klasický som použila tampón .ale na ňom dokopy nič..už včera som vôbec nekrvacam ani pri utreti som nemala krv nič .a dnes to isté..presne len preto som merala bt..lebo je to celé čudné .ako nemyslím si že som tehu len nechápem prečo mám taký slabú ms..a aj tu zvýšenú bt..a tak o 2dni mám začať brať clostil..🤔

Zabudla som sa pozrieť či pridalo dnešnú teplotu