icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
9. júl 2014

@janderka to je diagnoza 😀 ja uz ani pocasie na meteograme nemozem pozerat, lebo ked vidim ten graf, rozmyslam, kedy bola ovulacia

zuzulienocka77
9. júl 2014

Ozik a môj grafik dnes http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862. Klesla som, zajtra ešte zmeriam, aby mi potvrdilo ovulku a do 12DPO nemeriam, alebo len sem tam 😉

senta_sofia
9. júl 2014

@zuzulienocka77 len krutim hlavou 🙂) ze 36,9 hned po ovu, pocuj, ty ked budes tehotna, tak si budes musiet merat s teplomerom na zavaranie, lebo ti stupnica nebude stacit 😀

jaja9891
9. júl 2014

@mawiya no veru moja,neviem ako to bez neho vydrzim,ja som na nom uplne zavisla 😀 aj on sa z toho smeje,ze ine zeny mnoho veci nezaujima a nechaju chlapov samych a ja vsade s nim a za nim 😀 no tak co uz,uvidime co bude dalej a kedy a ci motyka vystreli... tak si uzi narodky,deturence budu asi nadsene z mekaca 😀 a veru,hlavne,ze spolu a je jedno kde 🙂

zuzulienocka77
9. júl 2014

@senta_sofia aleee nie, ked som bola tehu tak som mala 37.3 max 15DPO. Ale možno bude nádej, keď sa budem držať okolo tých 37 - 37,1, že by to mohlo byť. Podľa posledného víťazného som po 4DPO pod 36,9 neklesla. Už to zase kombinujem a budem sklamaná nakoniec. Nič - neriešim 😀

paskolinka
9. júl 2014

@kubisova no co vcul 😀 ja to tam vidim 😀

zuzulienocka77
9. júl 2014

@paskolinka juuuuuuuuuuuuuj vidíííím cica, teším sa 😵 😵

mawiya
9. júl 2014

@kubisova ano ano anoooooo. gratulkaaaaaaaaa. juj aspon nebudem už nehty obhrýzať. moja zo srdiečka gratulujeeeeem 😉

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77 dakujem no este skusim zajtra rano...este sa mi tesit nechce

kubisova
9. júl 2014

@mawiya dakujem ale akosik sa mi este tesit nechce este skusim testnut rano

paskolinka
9. júl 2014

@kubisova ty osoba jedna ma nejeduj 😀 ja by som tri metre vysoko skakala pri takom teste. ale jasne, ze treba testnut este o den-dva, ci zosilnie 😉

zuzulienocka77
9. júl 2014

@kubisova rozumiem ti, tešíme sa potichučky 😉 . Neboj bude dobre

kubisova
9. júl 2014

@zuzulienocka77 ak som tehu tak to by vychadzalo ze som v druhom tyzdni ci ako
@paskolinka dufam ze zajtra zosilnie az sa tesim

paskolinka
9. júl 2014

@kubisova tak si nachystaj testik, nech robis hned rano z prveho mocu, to by malo najlepsie ukazat 😉

senta_sofia
9. júl 2014

@kubisova no vidis, ja som ti hovorila, ze onedlho gratulujem ja tebe 😉 a uz si v 4tom tyzdni 😉

senta_sofia
9. júl 2014

@kubisova http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...
daj si tam nie last menstrual period ale last ovulation a vyrata ti to, kolky den si 😉

kubisova
9. júl 2014

@senta_sofia to uz v 4 tyzdni....
@paskolinka hej hej mam testik tak rano este urobim

senta_sofia
9. júl 2014

@kubisova no ono sa tam totiz rataju aj tie 2 tyzdne, ked si tehotna nebola 😉

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
9. júl 2014

@senta_sofia @kubisova inak baby, nerata sa to nahodou od 1DC?

afra
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
9. júl 2014

@paskolinka uz som pisala, ze ona je v 4. tyzdni

paskolinka
9. júl 2014

@senta_sofia no ved, len ked uz je dnes 40DC, tak to uz je akoby 6 tyzden, nie? ci uz osprostievam uplne? 😕

senta_sofia
9. júl 2014

@paskolinka neosprostievas, ak by sa ratalo podla datumu poslednej menstruacie, tak by jej to mohlo ukazovat aj viac, lebo vacsina tehotenskych kalkulaciek rata s 28dnovym cyklom, ten link,co som postla, tam je moznost nastavit si aj dlzku cyklu, takze tam potom vidis ten rozdiel, ze ked nahodis 28dnovy cyklus a napriklad 36 dnovy... ale ak vieme, kedy bola ovu, tak by sa patrilo ratat od tej, aspon na volaco tie grafy su 😉 kazdopadne, rozhodne to ultrazvuk 😀

paskolinka
9. júl 2014

@senta_sofia ono asi zavisi od doktora, ako k tomu pristupi? alebo sa berie ten ultrazvuk potom do uvahy? viem, ze kamoska darmo presviedcala doktorku, ze ma 21 dnovy cyklus a teda ze jej to zle vyratala, mudr. sa drzala pravidla, ze 1DC a hotovo 😀

kubisova
9. júl 2014

@afra ja neviem preto som sa pytala

jaja9891
9. júl 2014

@kubisova blahozelaaaaaaaaaaaaam 🙂 nech testik silnie a poriadne 😉

jaja9891
9. júl 2014

@afra no tak to mas super dr.,ja by som takeho brala,aj by som si zaplatila,ale toto bol vrchol,toto ma tak nasralo,uz pozeram po nete co kde a ako... som zvedava,tu u nas je uz len jeden gyndos a v okresnom meste je ich viac,len si vybrat...chcela by som zenu,ale tie uz som asi vycerpala... hrozne nieco,no a co,ked ma ine pacientky a caka primarka,alebo sa preraba ambulancia,to akoze ja nemam pravo byt vysetrena normalne??to kde sme... skratka ma svoj nazor a odpisala ma,viac so mnou nechce mat...a kde mam istotu,ze by aj to jej IVF vyslo hned??ved ja s amusim snazit aj normalne... och,vies aka som sla vytocena? a co zaujimave si sa dozvedela o zltom teliesku? 🙂

jaja9891
9. júl 2014

@senta_sofia no a aj teplota moze neskor zareagovat na ovu,mozno mi stupne 16 DC,ale mozno je aj ta ovu skor...ktovie...tak azahada,lebo akurat teraz velmi nemeriam a netestujem a gynda vidi bodky 😀 😀 😀 akokeby som bola nejaka muchotravka 😀 😀 😀

inak zienky co by som sa mala vsetko povypytovat,ked budem hladat novu gyn.???nejake rady ako najst tu pravu/toho praveho??