Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby, tak nebudem patriť medzi tie, kt. sa to podarilo na prvý šup. Ovulka prebehla snažili sme sa, teplota sa krásne držala hore 13dni po sebe a v deň očakávaného menzesu mi klesla a bum hneď sa spustili ako na hodinky presne. Možno o mesiac necháme sa prekvapiť. Gratulujem všetkým kt. sa to v ten krásny vianočný čas podarilo a tým kt. nie posielam veľa pozitívnej energie, úsmev na každý deň a ono to vyjde ❤
@andulkaa2003
Mna na prvy sup,ze to bude ani nenapadlo,ale ze ano rok nic 🤔
ani
@kristina6014 @zahramichaela to ma mrzí. U vás som si myslela, že sa zadarilo.
@katesocka mne s niečo na tom teste zdá, že tam je, či zlá fotka?
@kasandra999 @helulik To je zrejme len zlá fotka, resp. na teste tam je práve taká mini priehlbinka, čiže na fotke to vyzerá všelijako. Naživo biely biely biely 😂😂😂
@helulik Presne tak, naživo tam skôr vidím takú bielu čiaru (čo asi vyznie divne keď na bielom teste vidím bielu čiaru, že áno? 😅 ). Tu na fotke to veru vyzerá ako by tam niečo bolo. Ale to nevadí, uvidím ako sa budú ďalej držať teploty a keď budú hore, tak vyskúšam o pár dní zase 🙂
Ja presne chapem co vidis,lebo take vidim aj ja :D jasne,stale je nadej ;) ja uz cakaaam a cakaaam a nic :D
@martinade podla mna bol pozitivny medzi vcera a dnes. Skus este testovat vecer. Ovu bude zajtra alebo pozajtra.
@myjusiatko dakujem
@myjusiatko
Tak som ostestovala znovu o 3 hodky pozdejsie a je tam vyrazne slabsia ciarka. Takže moze byt ze medzi vcerajškom a dneškom prebehla ovu. Do večera vecera ma štípalo na lavej strane. Ca 3 dni a vcera to bola vyraznejsia bolest, moze to byt ze sa vajíčko uvolnilo z folikulu? Dnes uz žiadnu bolesť, štípanie necítim.
@martinade podla mna skor bude dnes. Uvidis co teplota. 🙂
@myjusiatko dakujem za radu, zatiaľ mam z toho guláš ;)
Opice skorice kde ste vsetky?Uz tu dlho nebol krasny vitazny grafik.Ako sa ktora mate?

@zahramichaela
A taky pekny graf si mala 😞My ideme tento tyzden na konzultaciu do CAR,tak uvidim co povedia.
Snazim sa vela nesportovat ,tak len papam a asi sa zacnem zaokruhlovat uplne prirodzene😂
ja hlásim dnes 5 DC, takže sa pomaly chystáme na úspešné snažilkovanie😉🙏🍼👶
Ahojte dievčatá,mohla by som vás poprosiť o pomoc?🙂 Dlhé roky som užívala HAK,no na jar už minulého roka som sa rozhodla ju vysadiť. Cyklus mi nabehol celkom fajn,viac menej ho mám pravidelný, plus mínus 3-4dni. V auguste som si začala merať BT,i keď skôr ako formu “antikoncepcie”. Deti už máme dve,druhý Šimon sa však narodil predčasne,v 28tt,teraz už ma 5 a vďaka Bohu je úplne v poriadku. Je pravda,že 3. babatko by sme ešte chceli,aj keď tým meraním som si to chcela určitým spôsobom “skorigovať”,že kedy. No ale teraz už konečne k veci. Minulý mesiac som mala cyklus kratší,presne som vedela,kedy mám asi ovuláciu,keďže bolesti boli veľmi výrazne. Všetko bolo tak,ako malo,MS prišla. Teplotu si meriam každý deň,v rozmedzí 5:45-6:00, v ústach. Tento cyklus mi FF aplikácia ovulaciu taktiež jednoznačne určila a teoreticky by tam šanca na otehotnenie asi aj bola,no moje poovulačné teploty sú vyslovene divné..🤔 Vôbec tomu nerozumiem..ak by pripadalo tehotenstvo do úvahy (ale ak aj nie),mali by byt predsa vyššie,nie? Nestretli ste sa s niečim takýmto aj u seba? Už aj rozmýšľam,či mám kupovať tehotenské testy,ale asi budem musieť zatiaľ čakať..len som z toho cela akási nervózna😃

No zase nic... zajtra asi pride navsteva 😲