icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
5. jan 2018

No zase nic... zajtra asi pride navsteva 😲

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
andulkaa2003
5. jan 2018

Ahojte baby, tak nebudem patriť medzi tie, kt. sa to podarilo na prvý šup. Ovulka prebehla snažili sme sa, teplota sa krásne držala hore 13dni po sebe a v deň očakávaného menzesu mi klesla a bum hneď sa spustili ako na hodinky presne. Možno o mesiac necháme sa prekvapiť. Gratulujem všetkým kt. sa to v ten krásny vianočný čas podarilo a tým kt. nie posielam veľa pozitívnej energie, úsmev na každý deň a ono to vyjde ❤

katusikkk
5. jan 2018

@andulkaa2003
Mna na prvy sup,ze to bude ani nenapadlo,ale ze ano rok nic 🤔

katusikkk
5. jan 2018

ani

kufea
5. jan 2018

@kristina6014 @zahramichaela to ma mrzí. U vás som si myslela, že sa zadarilo.

kufea
5. jan 2018

U mňa to ani napínavé nebolo :D žiaden náznak

katesocka
6. jan 2018

Dnes 10 DPO, teploty sa drzia celkom hore. Samozrejme som nevydrzala a spravila test, viac biely byt asi ani nemohol 😂

kasandra999
6. jan 2018

U mňa dnes takto, ja sa asi nedočkám tých vyšších teplôt :(

kasandra999
6. jan 2018

@katesocka mne s niečo na tom teste zdá, že tam je, či zlá fotka?

helulik
6. jan 2018

@katesocka aj ja vidim 🙂

katesocka
6. jan 2018

@kasandra999 @helulik To je zrejme len zlá fotka, resp. na teste tam je práve taká mini priehlbinka, čiže na fotke to vyzerá všelijako. Naživo biely biely biely 😂😂😂

helulik
6. jan 2018

@katesocka Aha,to ano...tu priehlbinku mam aj ja a,ked tocim pod svetlom,tak je tam ciarka/ tien/ 🙂

katesocka
6. jan 2018

@helulik Presne tak, naživo tam skôr vidím takú bielu čiaru (čo asi vyznie divne keď na bielom teste vidím bielu čiaru, že áno? 😅 ). Tu na fotke to veru vyzerá ako by tam niečo bolo. Ale to nevadí, uvidím ako sa budú ďalej držať teploty a keď budú hore, tak vyskúšam o pár dní zase 🙂

helulik
6. jan 2018

Ja presne chapem co vidis,lebo take vidim aj ja :D jasne,stale je nadej ;) ja uz cakaaam a cakaaam a nic :D

katesocka
6. jan 2018

@helulik Čakáš na menštruáciu?

helulik
6. jan 2018

@katesocka hej,lebo mam anovulak a dnes 40dc... Katastrofa :D to cakanie ma zabije...a zrovna tento cyklus sme sa tak fajn snazili :D :D

katesocka
6. jan 2018

@helulik Joooj tak to mi je ľúto. Toto si neviem predstaviť, ja som anovulák nikdy nemala (musím si odklopať) a najdlhší cyklus čo som mala bol asi 34 dňový. Tak nech príde čo najskôr a budúci mesiac už nech je aj ovulácia 🙂

martinade
6. jan 2018

Baby, potrebujem poradit. 🙂 som v tom začiatočník. Aj v meraní BT aj v OVU testoch.
Otázka znie. Kedy možem očakávať ovu? Je z dnešného dňa OVU test pozitívny, alebo čiarka nie je dostatočne zafarbená ako referenčná? Môžem očakávať zajtra silnejšie zafarbenie? Ďakujem

myjusiatko
6. jan 2018

@martinade podla mna bol pozitivny medzi vcera a dnes. Skus este testovat vecer. Ovu bude zajtra alebo pozajtra.

martinade
6. jan 2018

@myjusiatko dakujem

martinade
6. jan 2018

@myjusiatko
Tak som ostestovala znovu o 3 hodky pozdejsie a je tam vyrazne slabsia ciarka. Takže moze byt ze medzi vcerajškom a dneškom prebehla ovu. Do večera vecera ma štípalo na lavej strane. Ca 3 dni a vcera to bola vyraznejsia bolest, moze to byt ze sa vajíčko uvolnilo z folikulu? Dnes uz žiadnu bolesť, štípanie necítim.

myjusiatko
6. jan 2018

@martinade podla mna skor bude dnes. Uvidis co teplota. 🙂

martinade
6. jan 2018

@myjusiatko dakujem za radu, zatiaľ mam z toho guláš ;)

katusikkk
7. jan 2018

Opice skorice kde ste vsetky?Uz tu dlho nebol krasny vitazny grafik.Ako sa ktora mate?

sticker
zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
7. jan 2018

@zahramichaela
A taky pekny graf si mala 😞My ideme tento tyzden na konzultaciu do CAR,tak uvidim co povedia.
Snazim sa vela nesportovat ,tak len papam a asi sa zacnem zaokruhlovat uplne prirodzene😂

katesocka
7. jan 2018

11. DPO a teplota ide pomaly dole. Zacina ma boliet brucho, lf zvyknem mat 14-17 dni tak som zvedava ci menstruaciu nedostanem skor 🤔

katka8817
7. jan 2018

ja hlásim dnes 5 DC, takže sa pomaly chystáme na úspešné snažilkovanie😉🙏🍼👶

bona
7. jan 2018

Ahojte dievčatá,mohla by som vás poprosiť o pomoc?🙂 Dlhé roky som užívala HAK,no na jar už minulého roka som sa rozhodla ju vysadiť. Cyklus mi nabehol celkom fajn,viac menej ho mám pravidelný, plus mínus 3-4dni. V auguste som si začala merať BT,i keď skôr ako formu “antikoncepcie”. Deti už máme dve,druhý Šimon sa však narodil predčasne,v 28tt,teraz už ma 5 a vďaka Bohu je úplne v poriadku. Je pravda,že 3. babatko by sme ešte chceli,aj keď tým meraním som si to chcela určitým spôsobom “skorigovať”,že kedy. No ale teraz už konečne k veci. Minulý mesiac som mala cyklus kratší,presne som vedela,kedy mám asi ovuláciu,keďže bolesti boli veľmi výrazne. Všetko bolo tak,ako malo,MS prišla. Teplotu si meriam každý deň,v rozmedzí 5:45-6:00, v ústach. Tento cyklus mi FF aplikácia ovulaciu taktiež jednoznačne určila a teoreticky by tam šanca na otehotnenie asi aj bola,no moje poovulačné teploty sú vyslovene divné..🤔 Vôbec tomu nerozumiem..ak by pripadalo tehotenstvo do úvahy (ale ak aj nie),mali by byt predsa vyššie,nie? Nestretli ste sa s niečim takýmto aj u seba? Už aj rozmýšľam,či mám kupovať tehotenské testy,ale asi budem musieť zatiaľ čakať..len som z toho cela akási nervózna😃