icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
7. jan 2018

@bona neviem ti povedat nic ine, nez ze musis pockat a cca 12dpo mozes skusit test. 🙂

bona
7. jan 2018

@myjusiatko 🙂 asi mi nič iné nezostane..aj tak ďakujem🙂

katusikkk
7. jan 2018

@bona
To nevadi,ze nie su vysoke,ale stale su nad ciarou.
Ak by nahodou pokles teploty bol z uhniezdovania,tak test ti uz musi ukazat na 10 DPO.Teraz musis len cakat 🙆

janedoe
7. jan 2018

Ahojte baby. Tak som spät. Antibiotika dobrane, tak mozeme ist zase na to 😊 Dnes som 2 DC a veru asi som mala najcudnejsie PMS a najkratsi cyklus vsetkych cias 😁

bona
8. jan 2018

@katusikkk dakujem pekne aj tebe..🙂 som zvedava, co sa z toho vykluje 🙂

kasandra999
8. jan 2018

Môže prebehnúť ešte ovulka?

tonjadabik2
8. jan 2018

Ahojte baby. Tak kyret som mala 24.11.2017. ms som mala 28-30.12 a 05.01. som mala krvácanie ale iba trošku jeden krát. Vecer. Neviem z čoho a prečo to bolo.. či predčasná ovulka abo dačo netuším. Tak uvidím ovu by som mala.mat v nedeľu tak uvidím či bude alebo nie a kedy..asi začnem merať.co vravíte vy nato? Odvtedy.citim bruško aj dnes neviem. Snažíme sa stále o babetko tak neviem. Čo myslíte?

myjusiatko
8. jan 2018

@kasandra999 urcite ano. Asi bol ten pozitivny az 6.1. Tak ovu bude dnes. 🙂

myjusiatko
8. jan 2018

@tonjadabik2 nic. 🙂 meraj. Potom mozeme nieco povedat. 🙂

tonjadabik2
8. jan 2018

@myjusiatko oki len musím tajné hehe.

kasandra999
8. jan 2018

@myjusiatko tak som zvedavá dakujeeem.

jaruskatt
8. jan 2018

Dnes či zajtra príde... teplota trochu vyskočila ako aj minulý mesiac. Hmmm naťahuje ma potvora 😀

sonulienka13
9. jan 2018

Ahooojte dievcence moje 🙂 Noo ako sa mame?? Ja poctivo meriam a budeme snazilkovat 🙂

kasandra999
9. jan 2018

Je toto normálne? 🤔😣😥😖

myjusiatko
9. jan 2018

@kasandra999 pozitivny ovu test neznamena, ze ovu naozaj prebehne. Meraj dalej. A sleduj hlien.

kasandra999
9. jan 2018

@myjusiatko hlien mazlavy, natahovaci,zakaleny ako už pat dní

myjusiatko
9. jan 2018

@kasandra999 a testy? A cipok si sledujes? Mne hlien pred ovu spriesvitni.

kasandra999
9. jan 2018

@myjusiatko testy nerobim, už ani cent na ne 😀 sledujem, ale som z toho somár 😂 bol vysoko skoro nedociahnutelny a teraz je nízko, a hlienu je viac cirejsi 🤔

hope40
9. jan 2018

@kasandra999 krcok by sa mal sledovat vecer v rovnaky hodinu😉 lebo pocas dna meni piziciu

hope40
9. jan 2018

Zienky skusene aj menej skusene potrebujem logicke vysvetlenie na moj graf trpezlivo som cakala ale potrebujem vas nazor 31dc normalne mam 28dc 15dpo a 4ty den meska testiky negative 🤔prsia tazke a sem tam ma svrbia ziadne PMS vajecniky pobolievaju nie moc sem tam pichne hlava 3ti den boli ne moc 😔

hope40
9. jan 2018
kasandra999
9. jan 2018

@hope40 ďakujem takže iba raz denne sa má sledovať?

martinade
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
9. jan 2018

Čaute baby. Dnes má strašne bolí bruško ako na ms a pozerá
Že natahovacie Výtoky..žeby ovulka???? Na 13dc? Môže byť? Teplotu som nestihla zmerať ráno

hope40
9. jan 2018

@kasandra999 mozes aj dva krat denne v rovnaky cas

kufea
9. jan 2018

Dnes takto. Zatiaľ sa nič nedeje.

majkaaaaaa
9. jan 2018

Baby čo myslite? Ovu neviem kedy prebehla, podľa hlienu asi tak 1.1. test som si robila dnes a nič

ikonica
9. jan 2018

@majkaaaaaa chybaju ti tam teploty prave v tomakoze plodnom obdobi.... tazko povedat ci vobec bola

martinade
9. jan 2018

@majkaaaaaa

Ovulácia, teda uvoľneniu vajíčka z obalu, prebieha v čase nízkych teplôt cca 1-2 dni pred zvýšením teploty o minimálne 0,2 st Celzia. Platí pravidlo, tzv.pravidlo 3 po 6, že ovulácia prebehla: bazálna teplota v 3 po sebe idúcich dňoch je stabilne vyššia ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

majkaaaaaa
9. jan 2018

@ikonica tak to neviem 🤷‍♀️ Tento mesiac som sa vôbec nesledovala . Teploty teraz sa mi zdajú nejaké nízke ...