icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaruskatt
9. jan 2018

Dnes 1.DC 😐

alilka
10. jan 2018

Ahojte..baby som už zo svojho tela zúfalá..prečo mi toto robí?prečo tá moja bt je taká vysoká?ovu som.este určite nemala..od 4dc -8dc som brala clostil 1x1,s inofolic..dnes som 11dc,cykly mávam 31dnove cca.. niesom ani chorá,ani zapálená .spala som normalne..plodný hlien ešte nebol..krcok je tvrdý a v strede..prečo si tak telo zo mňa strieľa?vo ešte môže ovplyvňovať bt?ja viem vždy som bola divná e toto?do prdele. Dokonca mi jeden graf oznacil ovu..robím aj ovu testy tie sú zatiaľ biedne..čo sa to deje?

majkaaaaaa
10. jan 2018

@martinade
Ovulacia neviem či prebehla, v tom čaša som si BT nerobila, ani ovu testy, iba podľa ťahavého hlienu usudzujem že bola 31.12.-1.1. Zrejme

sonulienka13
10. jan 2018

Ahooojte 🙂 Noo ako?? Ja nic.pomalinky 🙂 totok bude este na dllllhoooo 😂😂😂

katusikkk
10. jan 2018

@sonulienka13
Ja som den pred tebou ,ale ovu ocakavam kazdu chvilu 🙆

kasandra999
11. jan 2018

Ja dnes takto, hlien už krémový, biely. Tie moje toploty sú divné je toto anovulak? Čo myslíte? dakujeem

alilka
11. jan 2018

Tak baby bola som u dr..sliznica nízka 5.3mm..folikul žiaden..dr nechápala .že čosi sa jej vidí na pravom vaječníku že ako žlté teliesko ale že to môže byť aj z minulého mesiaca..čiže to bude anovulak..hoc bt vyzerá ako vyzerá. Plakať sa mi z toho chce..od 16dc mám brať duphaston aby som mala poriadnu ms..aaach ..prečo?precooooo??..🙄🙄

katusikkk
11. jan 2018

@kasandra999
Uvidis aku budes mat zajtra teplotu,ale vyzera to ,ze ovu bola vcera.
@alilka
To je divne,lebo podla grafu ovu prebehla

alilka
11. jan 2018

@katusikkk áno podľa tohto hej. Ale napr.ff mi ovu neoznačil..neviem prečo sa toto všetko deje..také nádeje som si tohto cyklu dávala.ved som nikomu neublížila že sa neviem dopracovať k zdravému babu..😭😭

sonulienka13
11. jan 2018

Ahooojte zlaticka 🙂 Noo ako?? Ja ze skusim ovu testik.dlho som nerobila 😂😂😂😘😘😘co poviete?? Dakujem za odpoved 🙂

katusikkk
11. jan 2018

@sonulienka13
Aby to uz bolo tu??,😲😝

ikonica
11. jan 2018

@sonulienka13 pekny... Sup sup snazilkovat 🙂 pocuj nepamatam co si pisala, ale mm bol na spermiogram?

kasandra999
11. jan 2018

@katusikkk uvidím čo to bude zajtra teda, skôr som mala pocit, že prebehla skôr ale podľa teplôt nie. 🤔

sonulienka13
11. jan 2018

@ikonica Noo vecer poistime 🙂 Noo moj manzel ma v úplnom poriadku spermosky.Sa divili kazdy,ze ich ma tak vela,su kvalitne a rychle.tak som rada,ze aspon on je v poriadku 🙂

sonulienka13
11. jan 2018

@katusikkk Noo ani nehovor zlatik.V sobotu mam 30 rokov tak by to bolo super ak by sa zadarilo 🙂uz nech kocikujeme 🙂

ikonica
11. jan 2018

@sonulienka13 a robili mu aj MAR test? IgA a IgG protilatky... Spermiogram moze byt ukazkovy ale ak je tento test na prd, tak uz len IVF icsi

katusikkk
11. jan 2018

@sonulienka13
Ja uz pomaly o 10 viac,zajtra uz riesime umele,takze budem silno ocakavat // 🙂

sonulienka13
11. jan 2018

@ikonica boli sme aj u Dzurilovej a ma vsetko v poriadku.je uplne zdravý.s jeho strany vsetko v poriadku.ja mam bohuzial toho viac zdr.posraneho.a uz sme absolvovali aj IUI aj IVF.

ikonica
11. jan 2018

@sonulienka13 aha... Uz si napamatam co vsetko si pisala ;)

semisa
11. jan 2018

Ahojte baby viete mi pls precitat moj graf.. malo mam udajov a rpbim ho prvykrat ale neviete ci bude ovulka.. strasne ma uz treti den pobolieva na lavo v podbrusku... diky

ikonica
11. jan 2018

@semisa tazko povedat... tato metoda je skor na potvrdenie ovu, nie na jej predpoved

semisa
11. jan 2018

@ikonica a nie su tie teploty divne? Dakujem

ikonica
11. jan 2018

@semisa ani nie.. asi testujes obycajnym teplomerom... kde si ho davas? testujes v rovnakom case?

semisa
11. jan 2018

Hej normalnym.. nevedela som zohnat na tie dve desatinne ale to asi aj tak velky rozdiel nerobi... a rano o pol 6 kazdy den a do posvy si ho davam

kufea
11. jan 2018

@katusikkk a ktoré CAR ste si vybrali?

alison11
12. jan 2018

@semisa Ahoj tu na modromkoniku nájdeš bazálny digi teplomer u @lauritkatesty ja mám od nej 🙂

sonulienka13
12. jan 2018

Ahooojte 🙂 chcem Vám popriať pekny dnik dnes 🙂 ja zase v práci 🙂 a grafik takyto.

alison11
12. jan 2018

@sonulienka13 Veľmi Ti prajem aby sa Vám zadarilo ako aj ostatným snažilkám aby ste mali tento rok úspešný 🙂

alilka
12. jan 2018

Tadaaaaa..môžem čakať ďalej co sa bude diat 😱😱

sonulienka13
12. jan 2018

@alison11 Dakujeem zlatenko 🙂 a dnes mam kopu egg hlienu tak super.len som ho zabudla zaznacit.som zvedava kedy bude ovula.ak budem vecer vladat tak poistime pre istotu este 🙂