Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka no uz to ide dole.
@lauritkatesty uvidíme či aj ostane 😁
@sonulienka13 Ahoj berieš niečo myslím inofolic,kys.listovú,či neičo iné? na kvalitu vajíčok?Držím palčeky 🙂
@kasandra999
Podla oznacenia u teba este aj 17 den ovu je v pohode,takze asi len bola posunuta 2 dni.Ale vyzera to,ze bola🙆
@alison11 zlatik beriem inositol,kyselinu listovú,kajanske korenie,pupalku,vitamín E,NAC, a plus lieky co mam na predpis.
@katusikkk dakujeeem
@kasandra999 skor az 20dc bola. Ale den hore dole je jedno. 🙂
@myjusiatko prečo až 20 DC?
@kasandra999 lebo az 29dc splnuje pravidlo 6 nizsich a 3 vyssich teplot.
@myjusiatko 20dc
@myjusiatko ahaaa no som z toho aj tak nejaká blbaa 😂😂 ale ďakujem dnes išla hore o 0,01
@sonulienka13 Tak by sa Vám mohlo zadariť,keď tak veľa toho berieš a muž je vporiadku držím moc palce a verím,že doteraz ešte neprišiel ten správny čas a čoskoro vám Boh zošle dušičku ktorá za zabíva v tvojom domčeku 🙂 (mysli maternicu ).
Ahojte... Už som tu dávno nebola lebo mi to už liezlo na mozog a moc som sa sledovala, tak som si od koníka dala pauzu, ale v posledných dňoch si moje telo zas robí zo mňa srandu a neviem čo to má akože znamenať... Dnes som už čakala MS keďže klesla teplota a ráno zas vyskočila hore... Už dva dni mám spinenie a včera som si pri sprchovaní všimla, že sa mi z bradaviek vytlačili malé riedke kvapky bielozltej farby... Test som si ešte nerobila... Čo vy na to... V týždni pôjdem asi k doktorovi nech mi urobí HP... Snažíme sa skoro rok.
@julianka007
Tak sup do obchodu pre test a budes mudrejsia.Drzim 🙏
@katusikkk ooo veď to, že som dnes celý deň v práci a budem asi testovať až zajtra a dnes to budem mať celý deň v hlave ak nepríde mrchaňa..
@kasandra999 podľa teploty by som povedala že 20dc bola.
@kufea tak tento mesiac nič z toho 🤔 snaženie bolo skôr a keď už snaženie nebolo, vtedy bola ovulka 😒
@julianka007 urobila by som si hned test. 🙂
@kufea pis si hlien. 🙂
@julianka007 a myslim, ze ani nemusis cakat na ranny moc. 🙂
@kasandra999 spermie čo to prežijú, takže márne to určite nie je.
@myjusiatko v hliene som úplne mimo. Nevyznám sa v tom.
@kufea no kym to nezacnes pisat, tak sa to nenaucis. 🙂 budes vediet potom, kedy sa ovu blizi.

@semisa da sa kupit v dm za 7 eur