icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
22. jan 2018

@alilka 15dc

alilka
22. jan 2018

@myjusiatko vidíš..nie .bola až 16dc..a viem to lebo som chodila na folikumetriu..

semisa
22. jan 2018

Ahojte baby.. pozriete sa mi pls na graf... asi ho mam opat anovulacny ze? Diky 😊

alilka
22. jan 2018

@semisa a ty tak dlho krvácať a spinis?vyzerá zatiaľ snovulacne 🤔

kufea
22. jan 2018

@alilka katusikk napísala správne, posledný deň nízkych teplôt. Meriaš teplomerom s jedným desatinným miestom a potom to nemáš presne. Nezachytí ti to potrebný rozdiel teplôt.

alilka
22. jan 2018

@kufea ale grafy s bt + folikumetria hovoria niečo iné..a to že prvý deň zvýšenej. 😁

kufea
22. jan 2018

@alilka graf je v poriadku, 16 dc bol posledný deň nízkych teplôt a potom 17dc začínajú vysoké.

kufea
22. jan 2018

@alilka to že bol na druhý deň prepad je ok. Že je to normálne, už som také mala.

alilka
22. jan 2018

@kufea ale nejde o prepad..ja som ho teraz nemala ešte 😁 a ani 17dc je prvá zvýšená a tam až bola ovu..vtedy som chodila na folikumetriu preto to s určitosťou viem..vtedy som aj otehotnela 😁

alilka
22. jan 2018

@kufea tak isto ako aj tebe graf oznacil ovu v deň pozitívnneho testu a pritom test je vždy pozitívny aspoň deň do predu..čiže v tvojom grafe mala byť ovu 16 DC..😉

semisa
22. jan 2018

@alilka ano.. ale podla vydledkov to budu asi znizene hormony sfh a lh

kufea
22. jan 2018

@alilka test bol robený ráno a ovu je do 48 hodín, takže môže byť aj v ten deň.

alilka
22. jan 2018

@kufea dobre a keď zmazes pozitívny ovu z grafu dá ti ktorý den ovu?

myjusiatko
22. jan 2018

@alilka merias teplomerom s 1desatinnym miestom. Preto to moze takto plus minus den kolisat. Je dobre k tomu sledovat aj hlien aj cipok. 🙂
Tu je dobre vysvetlene. http://www.rodina.cz/clanek3694.htm

alilka
22. jan 2018

@myjusiatko sledujem aj hlien aj krcok..a myslím že tie 10tinne miesto neurobí veľké hala bála s teplotou 😉

alison11
22. jan 2018

@janedoe Jej super vyzerá to nádejne 🙂Tak nech sa len drží hore bt 🙂

katka8817
22. jan 2018

Ahojte snažilky moje, tak z nášho druhého cyklu asi nič, no mám dobrú správu sme objednaný 31.1.2018 na prvú konzultáciu pred IVF, čiže nejaké odbery, vyšetrenie, spermiogram a objednanie na hyfosy, takže ideme do toho.😉🙏👶

tuqanqa
22. jan 2018

@katka8817 do akeho CARu idete?
@sonuliuenka13 a @katusikkk Baby a vy uz mate vstupny pohovor za sebou, ci?

tonjadabik2
22. jan 2018

Čo vravíte na mňa baby?

katka8817
22. jan 2018

@tuqanqa ideme do Splnu v Košiciach

sonulienka13
22. jan 2018

@tuqanqa ja bohuzial este nie.este si asi pockame na nase 2 IVF.zarezavam v práci,doma pri babke tak si to nechame ked bude nato správna doba.tim ze uz viem co to obnáša,tak si to viem dobre naplánovať a jedno s druhým.

sonulienka13
22. jan 2018

Ja viem ze je este skoro 😜😜😜😘😘😘ale co ked clovek nikdy nevydrží 😂😂😂😘😍😜

jaruskatt
22. jan 2018

@sonulienka13 😍 držím palčekyyyy 😗

janedoe
22. jan 2018

@alison11 Dakujem krasne. Mohla by 😊 Snad to nebude ako vzdy. Graf krasny a vzdy dorazila 🤔 A ty ako? Davate si pauzu, ci pokracujete?

@sonulienka13 drzim palceky 😊 Normalne mam niekedy vidiny, ze sa tam co rysuje. Ale presne popisujes situaciu, kedy sa to podari 😊 Ked nemas cas 😁

katusikkk
22. jan 2018

@tuqanqa
Idemdo Ferticentu.Vstupny mam.Cakam v stredu jedno vysetrenie a davam do poustovne.A ty ako??😘

lucuska85
22. jan 2018

Ahojte 😊 dnes som bola na folikulometrii, som 17DC a folikul mal 25mm, gyn vravela ze uz sa deformuje ze bud praska alebo praskne este dnes, zajtra. No testy mam uplne onicom. Je mozne ze su chybne? Pridavam foto aj testov aj grafu. (dva dni som musela merat skor)

hope40
22. jan 2018

@lucuska85 su tie testy rovnakej znacky ? Lebo mne sa zda ze aj tie kontrolne maju vzdy inu farbu ... 25mm niektore zienky pisu ze je to uz velke na cistu no ale je to iba info . Mozno doc.vie co ti vravy a grafik ak ti teplota zajtra vyskoci hore je ovulacia a musi sa drzat hore prve 3 teploty hore by ti malo zaznacit ovulaciu cervenou krizenou ciarov ... drzim silno palceky tebe 🙏

myjusiatko
22. jan 2018

@lucuska85 a co hlien a krcok?

lucuska85
22. jan 2018

@hope40 su rovnakej znacky. Tak uvidime co z toho bude 😊 dakujem

hope40
22. jan 2018

@lucuska85 uz len nech vyskoci hore 😉 v kazdom pripade sa snazilkujte ❤