icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
23. jan 2018

Baby to prečo mi preznacilo ovu?😯😯

sonulienka13
23. jan 2018

Dobre ranecko 🙂 uvidime 😂😂uz sa musim smiať,lebo viem kam to zase raz a znova speje.do jednej a hlbokej.....😂😂😂😂

tonjadabik2
23. jan 2018

@sonulienka13 aj ty? Aj ja..zase idem dole ach..

katusikkk
23. jan 2018

Aj ja som dnes klesla ☹
@alilka
Zadaj tam este hlien ,alebo ovu test.

sonulienka13
23. jan 2018

@tonjadabik2

@katusikkk zlaticka zajtra chcem vydiet veľký!!!!vystup 🙂 musime si hovoriť,ze nepríde mrsina a basta 🙂

kufea
23. jan 2018

Zákon schválnosti, tento mesiac bude pekný graf. Mala som 25-26 dňový cyklus, ale pijem alchemilku a tá mi ho skrátila na 21-22. Pesimista by povedal, že je často MS. Optimista, že je častejšie ovu. 😉

tonjadabik2
23. jan 2018

@sonulienka13 tebe sa to hovorí.. už ma chrbát boli bruško citim pichanie raz vľavo raz vpravo..ale tá snáď vystúpi..mohla by. Uvidíme..rano

tonjadabik2
23. jan 2018

@sonulienka13 kúpim si alchemilku ak sa nepodarí..

alilka
23. jan 2018

@katusikkk ale tak ovu test neviem ktorý deň dať .áno jeden nebol úplne pozitívny 🤔

alilka
23. jan 2018

@katusikkk no kuk

sonulienka13
23. jan 2018

@tonjadabik2 mne???? Ja nemam prsia uz pomali.zachvilku explodujú.neskutocna bolesť.strasne bolia a palia.aj mna trocha pobolieva podbrusko.co uz.som zvyknuta.

tonjadabik2
23. jan 2018

@sonulienka13 mňa prsia vôbec.. a nesvrbia tá? Mňa pri tehu vždy začali svrbiet a už som vedela. My ženy musíme trpieť ach..

katusikkk
23. jan 2018

@alilka
Podla testov je najsilnejsi ten 15 Dc a potom to mohlo byt aj 17 Dc,ale to nie je zaznacene.
Ja nejako ovu testom neverim.Minule si kamoska robila cely mesiac a mala skoro cely mesiac // vyrazne ciarky.Potom mala inu znacku.Tam je sice ukazali // ciarocky pekne iba v case ovu,ale podla lekarky a aj podla teploty mala anovulacny mesiac.Ovu testy ukazu iba bliziacu sa ovu ,ale nie to ci prebehla.
Keby si mala teplomer na 2 desatinne a toho 18 a 19 -teho mala teplotu co i len 36,53 ,tak ovu mohla byt 17 -teho.
Ked je to podla jedneho desatinneho tak 19-teho.Este mereaj rano a mozno ti to opat prehodi.

alilka
23. jan 2018

@katusikkk 15dc ovu nebola. Bola som 17dc u dr na folikumetriu..a viem že testy niesu 💯% ale s bt majú celkom výpovednú hodnotu..myslím aj tak hoc by bol ten teplomer na 2 desatinne aj tak by sme to nerozluskli 😁 určite budem merať až do ms..ale začala som brať duphaston takže sa bt aj z neho bude asi držať hore..neviem ešte som ho nebrala ale tak je to progesterón..

katusikkk
23. jan 2018

@alilka
a to sa ti chce aj merat aj testy robit ked chodis na folikumetriu ?😲
Ja som nepovedala ze 15 bola ovu,ale ze podla tych testov boli najsilnejsie ciarky,takze kludne mohla byt 17 teho vecer.

alilka
23. jan 2018

@katusikkk nooo hej chce sa mi..keďže na sone nevidela žiaden folikul nechcelo sa mi veriť že bude cyklus anovulak..tak len preto..tento mesiac budem chodiť opat ale testovať veľmi nebudem ..ale merať hej .veď to nieje hodinová práca ,😁 no veď ja nehovorím že si povedala len vysvetľujem ako to je..16dc mi dr povedala že na správnom vaječníku nám dve 8 MM folikuly,že veľmi nalepené na sebe akoby jeden 16mm..tak ja si stále myslím že to bol ozaj len jeden 16mm a to by presne aj s ovu sedelo..

katusikkk
23. jan 2018

@alilka
A pri kolko mm ti praskaju folikuly?Ked mas do 20 mm ,tak su nedozrete .

kristina6014
23. jan 2018

Tak ja sa držím, hádam to nebude tak ako naposledy,ze mi deň pred Ms tepolta vyskočila a potom klesla o dobrých 0,5 vstupňa 🙂

jaruskatt
23. jan 2018

@kristina6014 vyzerá to nádejne 😉 držím palce 🙂

jaruskatt
23. jan 2018
jaruskatt
23. jan 2018

baby, čo znamená v kalendáriku čípok nízko, stredne, vysoko? Neviem aký má byť počas ovu.

alilka
23. jan 2018

@katusikkk no praskajú od 20mm do 24mm..ovu mi vychádza okolo 20dc a 17dc bol 16mm..čiže by to sedelo..a neviem odkiaľ vieš že keď ma mrnaj ako 20mm je nedozrety ale tak vo februári som teda otehotnela s "nedozretym" 😂😂

sonulienka13
23. jan 2018

@tonjadabik2 ja ju uzivam a veru bez úspechu.co ti poviem.aj Valovic kvapky.akurat je dobra na úpravu cyklu.nesvrbia.ale ani letmim dotykom sa ich nemozem dotknúť.neznesu ani tričko.

tonjadabik2
23. jan 2018

@sonulienka13 ja som ju predtým užívala keď sa vtedy podarilo.. ale aj odišlo.. teraz som ešte.neskusala. šak si kúpim. Čo to za kvapky.?

tuqanqa
23. jan 2018

@katusikkk ja cakam uz tyzden na schvalenie od univerzitneho lekara a pak na schvalenie od poistovny. Lieky uz mam stanovene tak ozaj uz iba ta byrokraticka papirovacka a ideme na to.

katusikkk
23. jan 2018

@alilka
Mne doktorka hovorila,ze vajko do 20 mm je nedozrete.Otehotniet sa da aj ked je uplne mala sanca,ale vajko sa dobre neuchyti.
Mne praveze praskaju az pri tych 25 mm co uz je dost.Ale tak my mame iny problem.

alison11
23. jan 2018

@janedoe My sa už nesnažíme čaká ma práca od 1.4. tak možno o niekoľko rokov najskôr by sme chceli dom dokončiť od ekdy máme deti sa nám tak nedá šetriť a opravovať rodičák je málo a jedna výplata len čo od mesiaca do mesiaca na vyžitie každý emsiac po lekároch treba kde z deťmi kde z mužom chodiť :-/...Držím palčeky 🙂

alilka
23. jan 2018

@katusikkk no mne raz prerástol druhy práškový medzi 22-24mm a ten tretí skončil tehotenstvom..žiaľ mimomaternicove..potom som znova na 3ti cyklus otehu bez ničoho..a až teraz som zasa začala chodiť na folikumetriu..u vás je problém spg?..

katusikkk
23. jan 2018

@alilka
Ano spermio.Uz riesime centrum, len nase zdravotnictvo je v takom uzasnom stave,ze vsetko stoji na jednom vysetreni.A ked dostanem vysledky ,tak dostanem ms a cakam dalsi mesiac.Konecna

alison11
23. jan 2018

@sonulienka13 Tak to vyzerá u teba sľubne držím päste,ja som mala pri oboch synoch na začiatku hrozne bolavé prsia ani podprsenku som moc nemohla iba ak push upky nesmelo sa ich nič dotýkať ešte aj pri spaní :-/ ale mňa pri prvom najskôr svrbeli hrozne akoby som v podprsenke mala vlas.... príšerné prešlo to asi v 2-3 mesiaci.