icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
27. jan 2018

@alilka ok tak cakajme ako bude silniet ;) ja som ho tiez mala len raz.. ale predtym som uz mala pekne kolajnice.... tak mi ukazal uz 3+

jaruskatt
27. jan 2018

@ceklis este si netestovala? Graf je idealny 😊

sonulienka13
27. jan 2018

Babulkyyyy🙉🙉🙈🙈vydite tam nieco??? Naživo je tam,len je slabučký.☹

angelika1992
27. jan 2018

@sonulienka13 ja vidim! 🙂

alilka
27. jan 2018

@ikonica mne ukázal 1-2 ale to bolo to mimomaternicove..čiže zbytočne. 😁 Buď budú silnieť álrbo nie .😁 Myslíš že by mi tak každý jeden duchovali?

angelika1992
27. jan 2018
katusikkk
27. jan 2018

Mne tato znacka stale duchuje.Mala som 25 kusov,ale uz neobjednam.Podla mna bud tam ta ciarka je ,lebo nie.
Moj sperminator to raz zo srandy ocikal a neuverite aky krasny duch tam bol.Ani ja som takeho nemala.Tak ja teda neviem 🤔

ceklis
27. jan 2018

@jaruskatt včera, ale snehobiely, robila som aj ovu a priblížila ich k sebe a možný duch z tehu je asi z farbiva na ovu
Pisem ako dilino, no neviem :( bojím sa testovať, nádej že by to vyšlo je tak pekný pocit 😇

katusikkk
27. jan 2018

@hope40
11 to byt nemohlo,lebo si nemala 3 po sebe vyssie teploty.Oznacilo ti to iba preto,lebo si si zapisala hlien.
Hlien byva pred ovulkou.Vetsinou ovulka je prvy alebo druhy suchy den.Skoda,ze toho 12 nemas zapisane.

majkaaaaaa
27. jan 2018

Ahojte neviete mi podľa grafu povedať či ovulka už bola, alebo ešte len bude? Hm?🤔 meriam vždy o 5:50 ráno

kristina6014
27. jan 2018

Tak ja sa zatiaľ držím hore, hádam tento mesiac mrcha nedorazi 🙂

hope40
27. jan 2018

@katusikkk 12 som nezapisala lebo som z neho nevedela vyjst bol ako eggy ale aj biely v nom cumela analizovala aj tak som nevedela aky to je 😕

katusikkk
27. jan 2018

@majkaaaaaa
Urcite nebola este.

myjusiatko
27. jan 2018

@majkaaaaaa chyba zapis hlienu. Podla toho by si vedela, ci sa blizi.

majkaaaaaa
27. jan 2018

@myjusiatko dnes sa mi hlien začína ťahať, cítim pocit vlhká...
@katusikkk

janedoe
27. jan 2018

Ja dnes takto 😊 Poctivo si stale hopkam.

hope40
27. jan 2018

@majkaaaaaa zajtra alebo pozajtra by ti BT mala vyskocit hore ak uz citis plodny hlien 😊

ikonica
27. jan 2018

@alilka je jasne ze sa neco deje a ja dufam ze uz to bude len nieco pozitivne 🙂

ikonica
27. jan 2018

@ceklis zajtra skus znova.... nenechaj sa ovplyvnit tym co som napisala.. tym videom...drzim palce ;)

ceklis
27. jan 2018

@ikonica :D ale moze to byt, ved som ich naozaj mala nad sebou aby som videla kde mam toho ducha hladat
urobim zajtra a dam vediet, kiez by to nebol ten pripad ako vo videu :D

majkaaaaaa
27. jan 2018

@hope40 čiže dole už by klesnúť nemala, iba hore?

ikonica
27. jan 2018

@janedoe kedy neocakavas ms? pocitujes nejake priznaky?

ikonica
27. jan 2018

@majkaaaaaa moze klesnut v pripade uhniezdovania ;)

alilka
27. jan 2018

@ikonica ďakujem..😁 akým videom?mňa neovplyvní snad nič 😂😂

hope40
27. jan 2018

@majkaaaaaa ano 😊 drzim silno palceky tebe ❤

hope40
27. jan 2018

@majkaaaaaa ano ako vravi @iconica ale to uz je medzi 5-10dpo inac musi sa driapat hore v pripadnom tehu 😄

jaruskatt
27. jan 2018
ikonica
27. jan 2018

@alilka ceklis som poslala video v ktorom sa da urobit falosny duch na tehuteste pomocou ovulacneho... ked ich robis zaroven a mas jeden tesne vedla druheho polozeny, moze ti fatbivo z ovulaku zafarbit tehutest a vyzera to ako duch... ale dufam, ze to nie je jej pripad a zajtra si najde pekneho dusika..

alilka
27. jan 2018

@ikonica prečo nemôžem nájsť to video?na akej strane je?a ty dnes ako ovulak a teplota.?

jaruskatt
27. jan 2018

@jaruskatt vzorový graf... ☺ teplota+podbruško+hlien