Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaruskatt kraasne grafik koľko si dpo? Držím palceeee
@kristina6014 kraasny graf koľko si dpo??? Alebo DC?
@tonjadabik2 10 dpo 🙂 okolo 2.2 by som mala mať MS 🙂
@kristina6014 noo ja som mala také teplotky predtým a bola tehu takže držím palce
@jaruskatt ďakujem za podporu, no je to už 14dpo a myslím si, žeby sa aspoň daky poriadny duch mal ukázať. Počkám na klasických 28dni a potom budem riešiť.
Ja som mala posledné cykly anovulaky cca 35-40dnove, takze meškanie ani neviem kedy ma byt :(
Držím palce aby začala tvoja stúpať čím skôr ✊🏻
@janedoe Viem o čo píšeš,aj môj starší syn sa skaždým krásne hral a najmä z detičkami keď bol jedináčik,a taktiež som hrozne chcela aby mal súrodenca aspoň jedného ab sa mal ským hrať a celý čas sa tešíl ekď som bola tehtoná a pítavala som sa ho stále či bude mať bračeka alebo sestričku a vždy mi odpovedal,že bračeka ako sa zahľadel na moje rastúce bruško proste deti kým sú malé sú vnímavé a vedia aj to čo mi nie a keď na sone ženský pozeral drobca tak mi zahlásil,že je to dievčatko a ja som cítila vkostiach že sa mýli a po pár minút ako si prezeral malého zahlásil 100% chlapček,takže ver svojmu synkovi keď vraví sestrička tak budete mať dievčatko a skúšaj ho aj počas tehotenstva potom či sa to nemení.🙂 Držím palce 🙂.A čo sa týka žiarlivosti nuž tá je väčšia u rovnakých pohlaví keďže sa cíta rivalmi ☹.
@alilka ahoj. No ja som september/oktober brala Duphaston a veru klesla mi aj s nim teplota 😕 Jedine MS meskala kvoli nemu.
@alison11 hehe zeby bol maly predsa len super senzitivny tehu test 😁 Uz aj kamoska sa mi smeje, ze som tehu, lebo mi maly zacal spavat na bruchu 😂 Ale uff.... velmi sa bojim, ze budem sklamana, ked kuknem na biely test. No cca o 3-5 dni sa to rozluskne aj samo 😊
Inac. S tym, ze vidia deti, vnimaju viac ako my... normalne maly mi pred spanim rozprava take veci, ze aj mne je z toho zvlastne. Tak snad to neni pravda, lebo bo stahujem z izby 🤔 alebo sa celkovo stahujem prec 😁
@tonjadabik2 som asi 5.DPO. Len 36,6 je nízka teplota :-/ pokiaľ od nepôjde hore, tak zase nič...
@janedoe Ja som v roku 2010 ešte o meraní bt ani nepočula keď som Duphaston brala skôr som bola už vyrovananá v októbri som mala brať posledný mesiac Duphaston môj ženský nás chcel poslať už do Brna na umelé,ale môj muž ani počuť nechcel tak som sním bola dohodnutá ak sa nezadarí,tak od januára 2011 ideme do adoptovania,nuž a ten mesiac som otehotnela,čo aj môj ženský bral ako zázrak z mojími pco vaječníkmi 🙂 hneď ma dal na rizikové.K druhému nám už Duphaston nezabral :-/ prišla som aj z Duphastonom o 3 srdiečka na začiatku.A druhý sa mi podaril po Inofolicu čo som brala 1,5 mesiaca 🙂 a je medzi nimi 2 roky a 9 mesiacov a to mi po pôrode prvého ženský povedal,že nevidí šancu na ďalšie tehotenstvo,tak si vieš predstaviť aká som bola zničená a upriamila som sa na svojho prvorodeného
A čo takého Ti malý rozráva?
@jaruskatt veď tam máš 37.. musíš stúpnuť držím palceee
@ceklis ja tam.nevidim nic ☹
@betina1984 ako sa vyvolávajú duchovia? 😂😂😂
@alilka no ja som dostala tusim vzdy na 3. den po vysadeni. Ale tak pockaj este. Nehovoril ti dr. ze testovat na 14 DPO a potom az vysadit? Lebo moj mi tak vravel. Aj ked je pravda, ze kvoli tomu sa mi umelo predlzil cyklus
@alison11 fiha....tak to si si paradne uzila 😕 Ale dolezite je, ze mas dve zdrave slniecka 😊 Aj ked pises, ze s chorobami, si teraz uzivas o 106. Ale tak vidis.... aj lekari sa (chvalabohu) mozu mylit 😍 Inac aj nasim vraveli, ze skor vyhraju v sportke, ako budu mat dieta a voila ... som tu 😁
Moj mlady mi obcas zadre, ze prastarka je tu s nami. Mame postavane na jej pozemku. Co ma az tak nedesi. Aj ked...ked sme boli na Vsetkych svätych palit sviecky, tak pri jej hrobe zacal kricat, ze jeeeee prastarka tu spinka, pricom nemal sancu vediet, ze tam lezi a ani slovo ako prastarka nemal odkial vyhrabat.
Ale teraz ma troaku desi.... ze mi vzdy pred spanim hovori, ze zla cierna gulicka bucha na povale, on sa jej boji a ked spi, tak mu robi zle. Akoze zly pocit z toho mam potom vzdy. Keby to bolo raz tak OK, ale opakuje sa to uz 3.noc 🤔
@ceklis no ja tam pri vsetkej mojej predstavivosti cosi slabulinke vidim. Ale ja uz vidim duchov vsade, takze nie som vhodny poradca 😁
@tonjadabik2 @sonulienka13 a ostatne dievcence 🙂 uz je po vsetkom.. spontanny potrat cca v 4tt.. zatial ma nechali nech sa vycistim sama a mam prist na kontrolu ci treba kyret.. boli to, ale na druhej strane som rada ze sa nam s muzom podarilo prirodzenou cestou otehotniet po 5 mesiacoch aj ked s takymto koncom :( snad sa to este podari.. drzim vam palce a dakujem za podporu 😉
@janedoe Netreba sa báť duchov a to je super že tvoj malý ju vidí 🙂.ja som ako dieťa tiež vídavala duchov,žiaľ mne sa to až do strachu až dostalo necítila som sa dobre,keďže aj negatívne duše sú tiež a keď ma zaniesli rodičia k ejdnej babke ktorá zlieva tak mi pomohla natoľko,že od vtedy ich nevídam,len na pohreboch dušu umrelých.Je fajn vedieť že niekto dáva na teba pozor.Mne po operácií ako 19 ročnej moja prababka sedela na kraji mojej posteli keď som sa pebrala a modlila sa za moje uzdravenie,a to som ju videla len na jednej fotke predtým.Moja mamina bola ešte malá ked umrela.🙂.Ke´d Ti zas synček povie že je tam tak sa jej prihovor,alebo ju pozdrav a spítaj sa syna čo robí 🙂.
@adrianhka .obe strasne má to mrzí.. veď skúsite znova nie?

@jaruskatt jeej Dakovaaaaam skúsim asi zajtraaa