Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Včera som sa dozvedela, ze kamoška je po 9 rokoch tehotná 😍 tak snad to bude uspešny rok pre všetky 😉
Prave sa ma malý (4r.) spytal, že ked budeme mat babo...ake bude mat meno? 😄 On chce Natálku. Ja s tatom Terezku. Ale nastastie to moze byt Terazka "ako v školke". A chlapec? Nie, chlapca nebudeme mat 🙃 Tak uz sa len snazit...
Zajtra rozhodne teplota..držte palce prosiiiim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️
Čaute, síce neprispievam, ale sledujem vaše osudy. 😉
Babyyyyyyy...... no..... nevydrzala som a testla som 😁
Graf ma dnes takyto (snad vitazny) a testik takyto 😍 Vidite to tam pls aj vy....ze ano? 😊
@alilka a mozno MS nedojde a zajtra sa teplota vystvera zase vyssie 😊
@alison11 fakt mam doma ten najcitlivejsi tehu test 😍 Od ovulacie na je na mne nalepeny ako mala opicka. Juj...drz palec, nech to vyjde. Tiez som prisla uz o 2 srdiecka, tak sa strasne bojim.
@janedoe gratulujem. 🙂
Ahojte, pridávam sa k vam, prečítala som si to tu celé a ked uz som na konci tak reku aj prispejem 😁 snažíme sa druhým rokom. Nejaké diagnózy by tu boli ale tak podarilo sa jedno, snáď vyjde aj druhé časom. Bt meriam druhý mesiac, teraz skončila MS. Držím všetkým palce nech sa podarí a komu sa podarí nech to dotiahne do úspešného konca ✊🏻🙏🏻😉
@sonulienka13 pozerám mojka..aj o tomhlapcekovi boloooo chudiatko malinké krásne.uz len PRISPIET
@tonjadabik2 super drzim palce nech sa drzi hore
@selinaliana Ďakujem ja už asi ani nebudem merať.. rovno otestujem..
@tonjadabik2 jasne 👍🏻✊🏻 Otestuj, držím palce
@ceklis hej podám výsledok nebojteeee
@tonjadabik2 drzim palce. Kedy budes mat test? 🙂 som rada, ze ste nakoniec do toho sli hned. 🙂
@myjusiatko asi zajtra..vyzerá to tak no.. Ďakujeme. Hej šli sme do toho hneď..povedala by som že až príliš skoro

@alilka
No nič, už ozaj prestávam testovať... dám si čas do piatka a hotovo 💪🏻 Ma bolia už oči z tých duchov