Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@andulkaa2003 no bud sa miminko neudrzalo, alebo krvacas ako snad tretina zien a bude to v poriadku. Zajdi si k dr.
@jaruskatt na mňa už boli toto vysoké teploty po ovulke tento mesiac mávam nižšie. Nie mala som ten typ kde sa buď objaví druhá čiara alebo nie mne sa objavila a silnela aj pri menej citlivon teste. Nemyslím hneď na tehotenstvo len ma to zaujalo, že čo sa to stalo. Vždy som mala už len biele ovulaky ako sneh po ovulke prídem z roboty a odfotím. Ďakujem za odpoveď inak 😊
@myjusiatko ďakujem.krásny dník 😊
@janedoe dufam ze ano..
@jaruskatt posielam foto normálne odfotene a upravené negatív
@andulkaa2003 tehu? Pozitívne
@tonjadabik2 nie práveže ovu a nerozumiem tomu, že prečo teplota tiež neklesla, ovu už prebehla som 14DPO odvtedy boli biele ovu testy a teraz toto s citlivostou 25 . Ale prišiel mi menzes
@andulkaa2003 kedy ti prišiel ms???
@tonjadabik2 Dnes ráno tu je aj graf ,netuším, že čo sa deje lebo po ovulke som ešte nikdy nemala ovulacný takýto vždy snehobiely bol a to som si ho zvykla robiť ten citlivejší 10kovy.
@andulkaa2003 Tehu test si neskusala?
@andulkaa2003 fuuha tak v tomto ti neviem poradit
@danielina30 skúsila som teraz keď som prišla z roboty takže nie z ranného moču 25kovy ale moč bol veľmi svetlý keďže som cikala pred tým ako som odišla z roboty a bol negatívny test
@andulkaa2003 aku dlhu zvyknes mat lutealnu fazu? Ovu test bol uplne pozitivny? Inak mbe bezne pride menstruacia aj ked mam este vysoku teplotu, aj ked ja mam teda lutealnu fazu vacsinou 16 dni
@andulkaa2003 kúpila si viac testov, alebo len jeden? Možno by bolo dobré spraviť ešte ráno. A menzes je normálny, ako vždy, alebo slabý?
@andulkaa2003 uz som si vsimla aj ovu testy. Ale nie su uplne pozitivne, nie?
@katesocka 7DPO boli total biele nič, 9DPO bol duch slabulilinky na 10kovom teste, 11DPO silnejšia čiara a 13DPO silnejší na 25kovom teste a 14DPo este silnejší takže silnie. Lutealnu fázu mam vačšinou mám 13 dní ,14dní
@danielina30 mám ešte viac 1ovulak a 1tehotensky skúsim zajtra ráno ešte teda.
@andulkaa2003 určite sprav tehu test
@danielina30 menzes sa zdá taký normálny
@andulkaa2003 menzes moze byt aj pocas tehu. Mozno ti zajtra skonci. Skus tehu a budes vidiet na com si
@andulkaa2003 ja len ze preco si si robila ovulacne testy? Tie sice zevraj ukazuju tehotenstvo ale len ak su uplne pozitivne
@ceklis skúsim ešte, ale z ranného moču. 😊
@katesocka nvm čo ma pochytilo, že vyskúšam lebo občas som si zvykla po ovulke urobiť či nehaprujú ale nikdy nebol ešte tak, žeby silnel alebo by sa tam len niečo zjavilo a aj tá teplota vždy klesla deň pred MS
@andulkaa2003 samozrejme nehovorim ze to nemoze byt tehotenstvo, len som pocula ze tu druhu ciarku mozes mat na ovu teste cely cyklus, skus spravit ten tehotensky s vyssou citlivostou
@katesocka jasné máš pravdu, len som zvykla mať vždy biely ovulak len tesne pred ovu 13DC alebo 14DC som zvykla mat pozitivny ovu test, prebehne ovu a zas beloba. Skúsim urobiť a uvidíme. Ďakujem ti 😊😊
Baby, ďakujem vám krásne za názory sama som zvedavá, uvidím zajtra ráno aká bude BT a skúsim testík. 😉
@andulkaa2003 taký tak baby

@andulkaa2003 pri tehu by sa mala teplota drzat stale hore okolo 37. Testy robia dost casto duchov. A ten digitalny...mala si vyslovene +? Daj foto...