Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ale otestuj. 😄
@tonjadabik2
@kristina6014 baby neskutocne krasne grafy 😍 Drzim palce, nech vsetko dopadne tak, ako ma 💜
@kristina6014 a test si mala negativny?
@jaruskatt ano :(
@jaruskatt no ms by mala prísť zajtra tak uvidím, no nedávam už tomu veľké šance 😞 lebo raz je negatívny potom je tam fakt veľmi úzka ružová čiarka a potom zss negatívny tak si počkám už do príchodu ms
@janedoe Dakujeeeem. Dúfam aj ja..
@jaruskatt Anoo otestujem sľubujem 👍
@kristina6014 verím že zajtra sa teplota bude držať a ak ano, sprav test 😉 možno konečne budú aj //
@jaruskatt no dúfam,že budeš mať pravdu 🙂 už sa mi aj snívalo,že som dostala MS :(
@jaruskatt presne ja verím že je
@kristina6014 tehulkaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1dc 🙏🙏 toľko radosti 😁
@nikuska111 verím že už nepríde 🙂
@kristina6014 bodaj by to bola pravda ... Veľmi túžim po bábätku ... O to viac že v júli sme prišli o nášho chlapčeka v 26tt ... Tak dúfam nám náš anjelik poslal za seba náhradu
@cindy11 zapisuj aj hlien. Nech ma graf lepsiu vypovednu hodnotu. 🙂 a budes aj sama vediet, ze ovu sa blizi s predstihom.
@nikuska111 noo moja akože musíš byť tehotná máš podobný grafik ako ja..až tu vysokú teplotu. Veľmi ti držím palceeee ❤️ zaslúžite si babetko po Tom čo ste si prežili..je mi ľúto.. ale teraz zdá.sa že.anjelik vám poslal náhradu za seba aby si už neplakala..
@nikuska111 noo divaj.moj..po.kyrete keď nám odišlo babetko v novembri v 13tt 😢😢😢 tak uvidime
@tonjadabik2 to mi je ľúto 😢😢 držím vám veľmi palce nech to tentoraz vinde aj vám a nech sa tešíme obe s maličkých babatiek ... Kedy má dôjsť mrcha tebe ...
@nikuska111 Ďakujem aj ja ti držím palce Zlatko. Mne už 2 dní mešká..
@tonjadabik2 ešte si netestovala ... Ja by som to nevydržala 😃😃
@nikuska111 veď ja by som už testovala ale nedá sa momentálne..
@myjusiatko vďaka, zapisem 😊 ale zatial teda nic moc 🙃

@janedoe ahoj..počuj ty si mi minule písala že aj pri duphastone ti klesla bt a potom došla ms..koľko dní.po klesnuti ti došla?ja už 3 dní neberem 3 dní bt dole-no dnes som nemerala ale určite je dole a ms nikde..to čo?🤷🤷