icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shee11
1. feb 2018

zienky, oplati sa merat bazalnu, ked k malej vstavam aj 10x za noc? ma 8 mes. je to relevantne? ms som dostala terlaz 1 x po porode.

alison11
1. feb 2018

@lucuska85 Nuž tak neviem,ale mne začali svrbieť 2týždne pred tým ako my testy ukázali // a to mi už meškala ms 2 týždne ke´d ukázali,čiže som mala ovuláciu asi posunutú od duphastonu.Tak držím palce,a ešte to svrbenie prešlo do bolesti.

alison11
1. feb 2018

@shee11 Nuž z tým meraním mala by si mať 3hodky spánku kým zmeriaš ak Ti vstáva vždy v rovnakom čase tak si to skús nejak naplánovať kedy by Ti to vychádzalo tie 3hodky a nastaviť budík.

alison11
1. feb 2018

@janedoe Pozri večer nie je dosť hustý moč čiže nie je také silné preto,že cez deň piješ a aj častejšie chodíš cikať,testuj len z ranného pokiaľ nie sú rovnako silné čiarky.A skús odstupom dní nie v jeden deň viac krát.Aspoň o dva dni z ranného a vtedy vidieť rozdiel.

nikuska111
1. feb 2018

@nikuska111 daj potom vedieť ako dopadlo testovanie 😊😊😊

nikuska111
1. feb 2018

@tonjadabik2 daj potom vedieť keď testnes 😊😊som zvedavá na výsledok a držím moc moc palce 😊😊

alilka
1. feb 2018

Neporadil mi ,ak si chcem do FF označiť napr.alchemilku a vitamíny ktoré beriem,ako na to?😊

tonjadabik2
1. feb 2018

@nikuska111 jasnee nebooooj dam vediet 😝 neboj snad sa dockam aj testu aj vysledku chichi 😝

katesocka
1. feb 2018

@alilka ja som to spravila takto: settings/customize data entry form/add meds

alilka
1. feb 2018

@katesocka supeeeer..ďakujem ti 😊 už to tam mám 😉

myjusiatko
1. feb 2018

@shee11 je to relevantne. Len zapisuj cas kedy merias a urcite sleduj aj hlien. 🙂 uvidis co z grafu vylezie.

katesocka
1. feb 2018

@alilka nie je zaco. Mne chvilu trvalo kym som na to dosla, takto som si doplnila aj ostatne specifikacie (sice tam uz v anglictine boli ale neviem az tak dobre anglicky tak mi je jednoduchsie ked tam mam napisane napr. bolest brucha po slovensky)

alilka
1. feb 2018

@katesocka veď to..že ani ja veľmi po anglicky neviem a preto si tam neviem kade čo nastaviť..😁 inam rozmýšľam že si kúpim ten bazalny teplomer..ty máš aký?ja som do teraz používala klasický digitálny..

katesocka
1. feb 2018

@alilka To teraz som si potrebovala ručne nastaviť ovuláciu, lebo v deň ovulácie som akurát nemerala teplotu. Vôbec som netušila kde to nájsť, nakoniec som to nejako vygooglila, aj to bolo len po anglicky, tak som si to prekladala 😃
Ja mám teplomer od lauritky tuto z MK, vyhovuje mi, keďže je na 2 desatinné miesta. Ale čo som čítala, tak baby si kupujú aj v DM, myslím, že ak je bazálny, tak automaticky tie 2 desatinné miesta má.

myjusiatko
1. feb 2018

dobry je od znacky geratherm

alilka
1. feb 2018

@katesocka ano áno v DM majú..za 7€ myslím..len či mi je potrebné mať tie 2 desatinne..to rozmýšľam 😁

katesocka
1. feb 2018

@alilka Neviem ako zaokrúhľuje digitálny teplomer, ale takto aspoň pre môj dobrý pocit viem či mám napr. 36,61 alebo 36,68

alilka
1. feb 2018

@katesocka myslím že zaokrúhľuje ako klasický..do päť dole od päť hore..😁

myjusiatko
1. feb 2018

@alilka urcite je presnejsi s dvomi. Som zvedava ako na tom potom bude ta tvoja ovulacia :P Investuj do bazalneho. :D

alilka
1. feb 2018

@myjusiatko kúpim kúpim..😋 už minulý cyklus som chcela ale tak že už počkám..teraz som si natrieskala toľko vitamínov a somarin + ešte closrilbegyt budem brať že snas tá ovu sa nebude zasa tváriť inkognito 😁

katesocka
1. feb 2018

@alilka A aké vitamíny berieš? Ja som začala brať C, D a magnezium a chcem si ešte kúpiť selén-zinok, vitamín E a kyselinu listovú a ešte Gynex a mám pocit, že to je už strašne veľa.

ceklis
1. feb 2018

@alilka ten clostilbegyt ti napisal lekar? 🙂 ci da sa to na podporu ovu normalne kupit? ci s tymto bez doktora by som asi experimentovat nemala?
poradte prosiiim :D
@myjusiatko

myjusiatko
1. feb 2018

@ceklis do liekov sa nevyznam ani trochu.

ceklis
1. feb 2018

@alilka

@myjusiatko

prepacte baby, ze som sa vam tu tak votrela do diskusie, ale presne to co rozoberate akurát tiez hladam 🙂 doplnam vitaminy do ff a tiez riesim aj ten teplomer a hlavne ci odsledujem spravne ovu, ci nie :( ja mam ten problem, zevraj som uz v "prechode", tak netusim ci vôbec nejaku ovu mam a ci je sanca urobit babo aj inak ako prostredníctvom ivf. mam uz napisany protokol, ale som ho este odlozila, ze vsak sa posnazime sami skusit, tak tento mesiac snad ...
moc dakujem za akukolvek info a pomoc

alilka
1. feb 2018

@katesocka pijem alchemilku,berem vitamín E,C,zinok ,kus.listovu,pyridoxin a B12 si idem dať pichnúť..môjmu dávam ten zinok a C,E nech sa nepovie že som v tom sama..hoc chvála Bohu on mal spermiogram nad extrémnu normu 😁 ale šak nech sa nedolujem sama 😂😂 a potom pri ovu ešte grep a ananás .
@ceklis nie ten clostil je na predpis .a potom sa chodí na folikumetriu..sama si ho určité nenaordinuj 😉

betina1984
1. feb 2018

@tonjadabik2 nenapinaj nas 🙂

ceklis
1. feb 2018

@alilka dakujem :D
ten moj doktorko ma ma asi niekde :(
nevadi, sak nejako uz bude

katesocka
1. feb 2018

@alilka No tak nemám toho o moc viac 😀 Ten môj by si asi nič nedával, teda keď som mu spomenula že mu nasadím selén-zinok tak na mňa zhrozene pozrel a povedal, však on má výsledky v poriadku, on nemusí 😀 Ale zase myslím, že keby som ich kúpila a dala mu ich tak by si ich dával. Asi... :D

alilka
1. feb 2018

@katesocka na som sa môjho pýtala čo bude papať vitamíny tak že jasné..a vitamín E berieme už vyše mesiaca..a to on mal ozaj extra výsledky .on mal 987 miliónov spermií v jednom ejalulate..😁 v jednom mimilitri mal 186milionov..čiže ozaj by mal právo tak nebrať..😁

katesocka
1. feb 2018

@alilka Ahaaa to som tu zachytila, nevedela som že to bol ten tvoj 😀 Teraz si nie som istá či som čítala, ak smiem vedieť, tebe niečo zistili? Teda prečo sa nedarí?