Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nikuska111 daj potom vedieť ako dopadlo testovanie 😊😊😊
@tonjadabik2 daj potom vedieť keď testnes 😊😊som zvedavá na výsledok a držím moc moc palce 😊😊
Neporadil mi ,ak si chcem do FF označiť napr.alchemilku a vitamíny ktoré beriem,ako na to?😊
@nikuska111 jasnee nebooooj dam vediet 😝 neboj snad sa dockam aj testu aj vysledku chichi 😝
@shee11 je to relevantne. Len zapisuj cas kedy merias a urcite sleduj aj hlien. 🙂 uvidis co z grafu vylezie.
@alilka To teraz som si potrebovala ručne nastaviť ovuláciu, lebo v deň ovulácie som akurát nemerala teplotu. Vôbec som netušila kde to nájsť, nakoniec som to nejako vygooglila, aj to bolo len po anglicky, tak som si to prekladala 😃
Ja mám teplomer od lauritky tuto z MK, vyhovuje mi, keďže je na 2 desatinné miesta. Ale čo som čítala, tak baby si kupujú aj v DM, myslím, že ak je bazálny, tak automaticky tie 2 desatinné miesta má.
dobry je od znacky geratherm
@alilka urcite je presnejsi s dvomi. Som zvedava ako na tom potom bude ta tvoja ovulacia :P Investuj do bazalneho. :D
@myjusiatko kúpim kúpim..😋 už minulý cyklus som chcela ale tak že už počkám..teraz som si natrieskala toľko vitamínov a somarin + ešte closrilbegyt budem brať že snas tá ovu sa nebude zasa tváriť inkognito 😁
@alilka ten clostilbegyt ti napisal lekar? 🙂 ci da sa to na podporu ovu normalne kupit? ci s tymto bez doktora by som asi experimentovat nemala?
poradte prosiiim :D
@myjusiatko
@ceklis do liekov sa nevyznam ani trochu.
prepacte baby, ze som sa vam tu tak votrela do diskusie, ale presne to co rozoberate akurát tiez hladam 🙂 doplnam vitaminy do ff a tiez riesim aj ten teplomer a hlavne ci odsledujem spravne ovu, ci nie :( ja mam ten problem, zevraj som uz v "prechode", tak netusim ci vôbec nejaku ovu mam a ci je sanca urobit babo aj inak ako prostredníctvom ivf. mam uz napisany protokol, ale som ho este odlozila, ze vsak sa posnazime sami skusit, tak tento mesiac snad ...
moc dakujem za akukolvek info a pomoc
@katesocka pijem alchemilku,berem vitamín E,C,zinok ,kus.listovu,pyridoxin a B12 si idem dať pichnúť..môjmu dávam ten zinok a C,E nech sa nepovie že som v tom sama..hoc chvála Bohu on mal spermiogram nad extrémnu normu 😁 ale šak nech sa nedolujem sama 😂😂 a potom pri ovu ešte grep a ananás .
@ceklis nie ten clostil je na predpis .a potom sa chodí na folikumetriu..sama si ho určité nenaordinuj 😉
@tonjadabik2 nenapinaj nas 🙂
@alilka No tak nemám toho o moc viac 😀 Ten môj by si asi nič nedával, teda keď som mu spomenula že mu nasadím selén-zinok tak na mňa zhrozene pozrel a povedal, však on má výsledky v poriadku, on nemusí 😀 Ale zase myslím, že keby som ich kúpila a dala mu ich tak by si ich dával. Asi... :D

zienky, oplati sa merat bazalnu, ked k malej vstavam aj 10x za noc? ma 8 mes. je to relevantne? ms som dostala terlaz 1 x po porode.