Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka nie..ja som bola na 3ti cyklus od kedy sme sa začali snažiť tehu..ale bolo to mimomaternicove..vzali mi vajcovod..potom som znova na 3ti cyklus otehotnela ale plod sa mi zakliesnil do toho zvyšku vajcovodu čo mi tam nechali..museli ho odsať a zrezat z maternice..teraz ôsmeho bude 6 mesiacov od operácie a môžme sa už snazit..ale vaječník kde mi ostal vajcovod je pco a veľmi málo ovuluje..stále ovuluje ten bez vajcovodu...čiže uvidíme ako dlho nám to bude teraz trvať .snáď to pôjde rýchlo ako do teraz..
@betina1984 nenapinam len vás ale aj sebaaaa pomoc
@tonjadabik2 nemas test doma?
@betina1984 nieeee veď totoooo. 😂
Nemá niekto nepotrebný tehu test.nepouzity??.
@tonjadabik2 a lekaren uz je zavreta? V hypermarketoch je otvorene
@tonjadabik2 máš aj nejaké tehu príznaky
@betina1984 my sme na dedine a tu je otvorené len do 15..dzuraaa
@nikuska111 tak ms neprisla,bolesť krížov brutál,chute,.. a tak
@tonjadabik2 skus niektori z tych babskych receptov. Tusim soda bikarbona s mocom sa pouziva. Ked vysumi tehu nie je, ak sa usadi je tehu. Kuknem to lepsie 😉
@tonjadabik2 alebo pol.lyzica bielej zubnej pasty, caj.lyzicka mocu a zmiesat niecim drevenym. Ak bude mat namodraly nadych, si tehu 😉
@betina1984 Díki hej pozri mi to
@tonjadabik2 ta soda je na odhalenie pohlavia, som to kukla ale ta pasta moze byt zaujimava 🙂
@betina1984 Dakovaaaaam. Vyskusaaam
@betina1984 ako na odhalenie pohlavia?
@tonjadabik2 treba to robit az po 13.tt.
Močom tú sódu, najlepšie v priesvitnom pohári zalejete a pozeráte:
- pokiaľ to vyšumí - zašumí, tak čakáte chlapčeka
- pokiaľ sa neudeje žiadna reakcia (že tá sóda v tom moči iba stojí) tak čakáte dievčatko
Baby sos mam obcas pychlavu bolest dole a vytok tahavi ale mliecnej farby test je bielucky a ms ma prist v nedelu.dnes som 11dpo ..
@betina1984 tak to je ešte dalekoo.. ja kúpim test
@betina1984 no ja som podla tychto babskych receptov mala 100% dievcatko a je to chlap ako hora 😂
A jop....ja som tiez z dediny a u nas lekaren tiez len do 15.00. Ale aj tak by som tu asi nekupovala, lebo by to hned vedela cela dedina 😁 Takze tiez nahanam testy po mestach 😂
@janedoe presne Zlatko..tu idú reciii strašneee preto chcem z mesta
@tonjadabik2 ja to neskusala. Pri prvej som o tom nepocula a druhe tehu by to bolo jedno, kedze boli dvojicky 🙂
@betina1984 ahaa nevadí.. 😁😁😁😁 máte dvojičky??. Waaw
@tonjadabik2 hej, c. 2 a 3 su dvojicky... Este aj parik tak neviem co by ta soda spravila 🙂
@alison11 ja viem 😊 Teda viem, ze testy v rovnaky den su blbost. Len som mala zly pocit, tak preto som testovala. Este zajtra teda vydrzat netestovat 😁 Potom som zvedava. Snad bude dobre. Aj s dr. som volala a ten ma chce vidiet skor prave kvoli pomerne castym biochemickym v minulosti a relativne aj teraz. Mam sialeny strach, nebudem ti klamat 😁 Teplota je ale zatial super.
@betina1984 aaach noo to by bola sranda sa s tou sodouu 😁😁😁
@janedoe krásny nádherný grafik Držím palcee

Baby hlásim teplota sa ráno držala hore tak ako včera 36,78. Menzes od včera večera žiadny, ale tehu test negatívny, ovu taký istý ako včera čo som vám hodila foto... Pekný zvyšok dňa 😊😉