icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
1. feb 2018

@janedoe Verím Ti skús nestresovať niečím sa zamestať v mysli,aby si stále nemyslelana testovanie a či sa podarilo,ver že hej a mysli pozitívne, z možnosťou že aj nemuselo a plánuj niečo na ak nie tak čo bude ďalej.proste buď v rovnováhe mne od stresov tiež odišli 3 plodíky :-/ a keď som to už brala z rezervou tak ostal náš Samko 🙂.Držím päste. a bt je krásne.

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
jaruskatt
1. feb 2018

@zahramichaela test vyzera pekne. Uvidis aka bude teplota zajtra... kedy si robila test? Dnes?

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
1. feb 2018

@zahramichaela
Urob rano z ranneho mocu.Uvidis tie kolajnicky 🙆🙏

jaruskatt
1. feb 2018

@zahramichaela ak bude teplota stale vysoko, sprac test rano

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
jaruskatt
1. feb 2018

@zahramichaela rano si silnejsi, koncentrovanejsi moc. Vacsinou sa duch objavi rano. Ale ked bude silniet, o 1 ci 2 dni bude aj poobede

katusikkk
1. feb 2018

@zahramichaela ak mas test urob urcite rano z prveho.Cakam rano dobru spravu 🙆

cindy11
1. feb 2018

@zahramichaela krásny graf ale nemôžeš byt len 11Dpo? Podľa mna ak áno, tak skús naozaj rano ako radia baby. Verím, ze nieco tam bude. Ale samozrejme moze byt tak ako označil FF. Tiež test moze ukázať neskôr. Podľa pocitov kedy myslíš ze bola ovu? Pokým neklesas s teplotou, je to super 😊👍🏻🙏🏻

janedoe
1. feb 2018

@zahramichaela no ja som napr. mala rano pekny test a vecer uplne slabunkeho ducha.

kristina6014
2. feb 2018

Tak dnes už somnie klesla, tak počitám, že dnes alebo zajtra dorazí Ms :(

katusikkk
2. feb 2018
danielina30
2. feb 2018

Baby, Prosím vás kedy bola ovulka? test bol pozitívny 29. a 30. januára. Označila mi to aplikácia dobre? Alebo bola skôr včera?

myjusiatko
2. feb 2018

@danielina30 ak bol pozitivny 29.-30.1. Tak ovu bola skor 30.-31. Ale podla teplot 29.1. Co hlien? 🙂

myjusiatko
2. feb 2018

@kristina6014 testy biele?

danielina30
2. feb 2018

@myjusiatko Veď práve, že hlien mi nejako štrajkuje. Ale skôr sa mi zdá podľa hlienu že toho 29. aj keď to neni také jednoznačné u mňa 😕

tonjadabik2
2. feb 2018

Chvalabohu sa drží stále hore 😀

lucuska85
2. feb 2018

@alison11 dnes este stale pekne 🙂 tak dufajme silno

myjusiatko
2. feb 2018

@danielina30 poistene to mate pekne. 🙂 tak uz len cakat. 🙂

majkaaaaaa
2. feb 2018

Baby kedy bola ovulka ? 27 som mala tahavy hlien , ale test bol pozitívny až 28, Hm?

myjusiatko
2. feb 2018

@majkaaaaaa 28.1. 🙂

jaruskatt
2. feb 2018

☹ zase nič...

majkaaaaaa
2. feb 2018

@myjusiatko Oj mám pocit ze to znova nevyšlo, mali sme to poistiť ...

myjusiatko
2. feb 2018

@majkaaaaaa dobre to mate. 🙂

majkaaaaaa
2. feb 2018

@myjusiatko vam to ako dlho trvalo kým si ostala tehu ? Pozerám že už si v 10tt ❤️ Zle ti nie je?

myjusiatko
2. feb 2018

@majkaaaaaa no nam zalezi aka sa na to pozeram. Snazili sme sa 7 mesiacov, ale mala som kratku lf. Vyslo to hned na prvy sup, akonahle sa predlzila na dostatocnu dlzku.
Bolo mi zle asi v 6-7tt. Teraz mi uz je nastastie dobre. 🙂

butterfly333
2. feb 2018

@tonjadabik2 a kde je testik

janedoe
2. feb 2018

@alison11 ja som sa to snazila brat s rezervou a vidis.... zosypala som sa truba pri prvom zavahani 😊 Ale tak uz som pokojnejsia. Takze snad bude fajn. Mas totiz pravdu. Vsetko bude tak, ako ma byt 😊 A veru.....posledne razy som bola neskutocne v strese, lebo oba razy som bola s malym v nemocnici. Dnes dojdu nasi, takze snad mi hlavu zamestnaju a v nedelu/pondelok uz budu kolajnice a ja spokojna 😊 Dakujem ti

janedoe
2. feb 2018

@majkaaaaaa vies co.... my sme sa tento cyklus poriadne nesnazili. Aj v den D som musela chlapa ukecat, nech ideme na to, lebo nechcel a vyslo to 😊 Takze nevesaj hlavu 😊