Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zahramichaela test vyzera pekne. Uvidis aka bude teplota zajtra... kedy si robila test? Dnes?
@zahramichaela
Urob rano z ranneho mocu.Uvidis tie kolajnicky 🙆🙏
@zahramichaela ak bude teplota stale vysoko, sprac test rano
@zahramichaela rano si silnejsi, koncentrovanejsi moc. Vacsinou sa duch objavi rano. Ale ked bude silniet, o 1 ci 2 dni bude aj poobede
@zahramichaela ak mas test urob urcite rano z prveho.Cakam rano dobru spravu 🙆
@zahramichaela krásny graf ale nemôžeš byt len 11Dpo? Podľa mna ak áno, tak skús naozaj rano ako radia baby. Verím, ze nieco tam bude. Ale samozrejme moze byt tak ako označil FF. Tiež test moze ukázať neskôr. Podľa pocitov kedy myslíš ze bola ovu? Pokým neklesas s teplotou, je to super 😊👍🏻🙏🏻
@zahramichaela no ja som napr. mala rano pekny test a vecer uplne slabunkeho ducha.
@kristina6014 😢
@danielina30 ak bol pozitivny 29.-30.1. Tak ovu bola skor 30.-31. Ale podla teplot 29.1. Co hlien? 🙂
@kristina6014 testy biele?
@myjusiatko Veď práve, že hlien mi nejako štrajkuje. Ale skôr sa mi zdá podľa hlienu že toho 29. aj keď to neni také jednoznačné u mňa 😕
@danielina30 poistene to mate pekne. 🙂 tak uz len cakat. 🙂
@majkaaaaaa 28.1. 🙂
@myjusiatko Oj mám pocit ze to znova nevyšlo, mali sme to poistiť ...
@majkaaaaaa dobre to mate. 🙂
@myjusiatko vam to ako dlho trvalo kým si ostala tehu ? Pozerám že už si v 10tt ❤️ Zle ti nie je?
@majkaaaaaa no nam zalezi aka sa na to pozeram. Snazili sme sa 7 mesiacov, ale mala som kratku lf. Vyslo to hned na prvy sup, akonahle sa predlzila na dostatocnu dlzku.
Bolo mi zle asi v 6-7tt. Teraz mi uz je nastastie dobre. 🙂
@tonjadabik2 a kde je testik
@alison11 ja som sa to snazila brat s rezervou a vidis.... zosypala som sa truba pri prvom zavahani 😊 Ale tak uz som pokojnejsia. Takze snad bude fajn. Mas totiz pravdu. Vsetko bude tak, ako ma byt 😊 A veru.....posledne razy som bola neskutocne v strese, lebo oba razy som bola s malym v nemocnici. Dnes dojdu nasi, takze snad mi hlavu zamestnaju a v nedelu/pondelok uz budu kolajnice a ja spokojna 😊 Dakujem ti
@majkaaaaaa vies co.... my sme sa tento cyklus poriadne nesnazili. Aj v den D som musela chlapa ukecat, nech ideme na to, lebo nechcel a vyslo to 😊 Takze nevesaj hlavu 😊

@janedoe Verím Ti skús nestresovať niečím sa zamestať v mysli,aby si stále nemyslelana testovanie a či sa podarilo,ver že hej a mysli pozitívne, z možnosťou že aj nemuselo a plánuj niečo na ak nie tak čo bude ďalej.proste buď v rovnováhe mne od stresov tiež odišli 3 plodíky :-/ a keď som to už brala z rezervou tak ostal náš Samko 🙂.Držím päste. a bt je krásne.