icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
2. feb 2018

@myjusiatko užívaj si to moja❤️
@janedoe niekedy je to tak , človek mieni - pan boh mení 😁 teším sa že vam to tak vyšlo 🙏😘

tonjadabik2
2. feb 2018

@butterfly333 budeeee

ceklis
2. feb 2018

@kristina6014 😢
dalsi mesiac to dame 👶🍀

alison11
2. feb 2018

@lucuska85 Krásne len tak ďalej a testovala si už?
@janedoe Nemáš zač 🙂 Silno Ti držím päste a vieš že i ja som bola z prvým 2x v nemocnici a tiež som vtedy potratila hoc ja potom čo sme došli domov z nemocnice to som mala 2 potrat prvý som mala z vyčerpania sama som bola celé dni i noci som stávala k malému mal 8 mesiacov a druhý krát keď mal febrilné kŕče a nedýchal prišla záchranka a to mal len 1,5roka a na druhý raz čo bol v nemocnici pre vysoké horčúky som už bola v 9 mesiaci so Samkom som odtiaľ šla rodiť sme sa z mužom menili v nemocnici pri Emkovi,nuž čo už spustil stres aj pôrod o deň skôr pred termínom. 3 potrat som mala keď bol Emko pred 2 narodeninami som bola tiež vyčerpanáč asto býval Emko chorí.
Mne by sa ani vtomto čase nepodarilo sme 2 dni po výbere mandlí u Samka,proste ich tak veľmi milujem,že stále som v strese akonáhle plačú že ich dačo bolí... už čo narobím,raz som taká neskutočne starostlivá nechcem sa chváliť je mi to skôr naškodu,musím sa naučiť ich nechať tak občas si poplakať a odtrhnúť sa od nich...proste tým ,že sa nám tak ťažkos zadarili sú nám najcennejšími pokladmi.

lucuska85
2. feb 2018

@alison11 nie netestujem. Cakam co bude 😁

topasitta
2. feb 2018

Ahojte baby. K tehotenstvam gratulujem 😍 ostatnym nam drzim palce ✊✊✊ pridavam svoj graf. Aj ked som asi dva dni malamikronadej, ze ovu bola, nakoniec si myslim, ze zrejme anovulacny. Co vy na to?

alison11
2. feb 2018

@lucuska85 Tak držím päste aby neprišla pani červená a na tese si si našla //.
@topasitta Vyzerá to fakt na anovulačný tak držím palce aby si vystriehla ovuláciu a poistili to.

topasitta
2. feb 2018

@alison11 vdaka. No som zvedava. Moje telo mapremna same prekvapenia 🙈

butterfly333
2. feb 2018

@tonjadabik2 a kedy?

tonjadabik2
2. feb 2018

@butterfly333 neviem Zlatko je to teraz dosť zlozite

lucuska85
2. feb 2018

@alison11 dakujem pekne :-* dam vediet

podkovickaa
2. feb 2018

@tonjadabik2
A co moze byt zlozite?Ved nech Ti manzel kupi ked byvas niekde na dedine.😲
Uz ho par dni chces ,tak kde to viazne?

tonjadabik2
2. feb 2018

@podkovickaa noo u neho to viazne..už som si aj poplakala ale veď raz to príde..

podkovickaa
2. feb 2018

@tonjadabik2
Co zabuda kupit,alebo ti nechce dat peniazky ? 😠

tonjadabik2
2. feb 2018

@podkovickaa neboj to prejde.. bude dobre a ja dám testik..😁

betina1984
2. feb 2018

@tonjadabik2 akože nehnevaj sa, ale keby som sa ja takto spoliehala na muža, tak sa zbláznim. To máš tak malé detičky, že sa nedostaneš ani do mesta? Keď som niečo potrebovala na materskej a nikto nebol doma, spakovala som deti do kočíka a šup na bus, alebo aj na pešo.

tonjadabik2
2. feb 2018

@betina1984 nie to nieje o Tom..lekáreň tu mám ale nieje momentálne dôležité veď testik počká.. musíte vydržať babenky. 😂 Nehnevajte sa

betina1984
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
2. feb 2018

@betina1984 máš všetky pravdu.. 😢😢😢😢😢

betina1984
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
2. feb 2018

@betina1984 neries to tu

rula
2. feb 2018

@tonjadabik2 🙏😍 posielam povzbudenie, kto si pocka, ten sa docka. vydrz a pride odmena. cmuk

tonjadabik2
2. feb 2018

@rula presne cica sveta pravda.ved čakám Natu odmenu..a furt nič. Haha 😁😁😁😁😁

rula
2. feb 2018

@tonjadabik2 bude odmena, ved sv. Antonko Ta predsa nenecha napospas osudu, ale sa u Boha prihovori

sticker
tonjadabik2
2. feb 2018

@rula Antonko??? Hmm.

tonjadabik2
2. feb 2018

@rula ale Dakujeeeem 😁😁😁😁

rula
2. feb 2018

@tonjadabik2 noooo to je aky patron. veeeliky

tonjadabik2
2. feb 2018

@rula hej??? Môj ocko sa volal Anton 🙏🙏🙏🙏

lugkaemy
2. feb 2018

ahojte dievčatá...moje dve silné čiarky skončili...dnes v deviatom týždni na kontrole a je to zamlknuty potrat 😢😢...v pondelok idem na zákrok...budem znova bojovať s vami a držím vám ostatným palce....

ikonica
2. feb 2018

@lugkaemy och drz sa..prajem len co najskorsie fyzicke zregenerovanie...psychiku poriesia asi len dalsie // a miminko v naruci... sama som tym presla a srdiecko este ani po takmer roku nie je zahojene... cakame kym a babatko rozhodne vratit....