Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lugkaemy 😢
@lugkaemy
neboj moja bude coskoro 🤰
@lugkaemy je mi to veľmi ľúto čo sa stalo ... Prajem veľa síl😞😞😞
@zahramichaela
😠ved taky krasny graf si mala😢
@myjusiatko prosím ťa, ako si predĺžila LF?
@kufea no neviem ci pomohli doplnky alebo proste len cas. Ja som ju mala kratku kvoli kojeniu (kojim stale rovnako casto bez obmedzovania z mojej strany).
Uzivala som prvy mesiac doplnok SARAPIS PRE MUZOV a druhy mesiac pridala este MAGNE B6 (take sacocky s praskom). Predtym bola lf 3-5 dni. Ten prvy mesiac uzivania bola uz 8 dni a druhy som uz otehotnela (takze musela byt minimalne 10). Podla toho ducha prvy mesiac si myslim, ze som bola tehotna chvilku aj vtedy, ale uz bol signal k menstruacii, takze sa to miminko neudrzalo.
@ikonica a nejde o bazalku teplotu???
@tonjadabik2 meria cez den
@tonjadabik2 nie nejde ale aj tak som ju nahadzala do kalendara 🙂 meriam ju vecer v klude 😃 ja viem blbost... ale nar uz sa mi par krat podarilo predpovedat aj takym meranim ms.... ked prudko klesla, o den dva prisla mrcha....neberte to vazne... ja len tak ze keby bola bazalna, bol by to asi pekny grafik..pekne tam vidno trojfazovu krivku....
a ty kedy testujes? obcas premyslam, ze ako ty stihas starat sa o 4 deti a byt na koniku cele dni... to neber ako podzub, len proste rozmyslam, ako to mas s casom.... ci uz mas velke dietky? nepamatam si presne z predch. diskusii ich vek, len ten pocet deti mi utkvel....
@myjusiatko kde si dosla na ten sarapis, ze je to vhodne uzivat? to ti malo akoze tu fazu predlzit? citam, ze vcelie produkty to obsahuje... to akoze matersku kasicku a pod?
@ikonica poradila mi to doktorka laznickova (mmchd lektorka STM), ktorej som posielala moje grafy, ci mam spravne urcenu ovu a fakt tak kratku lf. Prave toe vcelie produkty a kys. listova by mala pomoct. Odporucala este sarapis plus, ale ten obsahuje salviu a neobsahuje kys. Listovu, tak som skusila ten pre muzov.
@myjusiatko ahaa
@ikonica ja.meriam každé ráno. Bol by to krásny grafik. Neviem mojko.. noo stíham doobeda keď sú v škole a poobede.som s malým doma takže stíham.su staršie hej sú samostatné.
No kde su grafiky? Dnes nikto nemeria, ci este spite? 😁
@tonjadabik2 ja mam odmerane tri mesiace bazalky, aby som mala sajnu ci vobec je ovu a tiez pouzivam ovulaky... teraz uz len tak orientacne si meriam teplotu... rano som fest leniva...
takto je lepsie ked uz su deti vacsie a samostatnejsie.... kolko rockov maju?
Tak po 3 dňoch meškania MS prišla silná a s hlienom :( takže dnes hlásim 1.DC :( snáď ďalší mesiac :(
@ikonica ja nemám ráno hneď v posteli odmeram.. už nesú malé už pomaly pubertaci 😁
@sonulienka13 noo cicka pijaj alchemilku a držím palce
@tonjadabik2 ved aj ja som to mala vedla pri posteli...vecer pekne vycistit a nachystat na rano... mna to rano dost otravuje... aj mm kukal co to stale pipa..
a ake mas vekove rozdiely medzi detickami?

@lugkaemy to ma mrzi :(