icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
6. jún 2014

@rybkaa to je znamenie rybička, mysli pozitívne, ešte aj v Piešťanoch sa nenápadne vrhni na manželíčka a bude to. Šťastnú cestu 🙂

paskolinka
6. jún 2014

@rybkaa to musi byt pre teba tazke si to pripominat... ja teda poverciva nie som ani na ciselnu symboliku moc neverim, ale tak hadam tento rok ti 6.6. prinesie stastie 🙂 cestujte opatrne a v piestanoch sa spravajte slusne 😉

adamnela
6. jún 2014

@afra ja som si dala s manzelikom obedny sexik a tiez mi je fajn 🙂 Neboj, dobre to dopadne uvidis 🙂 A hlavne treba pozitivne mysliet 🙂

zuzulienocka77
6. jún 2014

@rybkaa
@adamnela
@senta_sofia babula a ked si dam namiesto dzusu grep, ma to rovnaky ucinok na hlien, ci musi byt tekuty? 🙂

adamnela
6. jún 2014

@zuzulienocka77 mozes aj grep, jasne 🙂 Aj ten je dobry na hlienik 🙂

janderka
6. jún 2014

baby to meranie bazalnej teploty je super adrenalin 🙂 normalne sa tesim na kazde rano 🙂 ale to asi preto ze meriam prvy cyklus. Cakam na ovu, ta nie a nie prist. Ovulacny bielok je uz tu, ovu test stale negativny. Vidim to na nedelu alebo pondelok, alebo zeby este neskor??? Vidim, ze sme tu viacere v ocakavani ovulacie 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

rybkaa
autor
6. jún 2014

@mawiya naspat ideme az v nedelu, to je v pohode 🙂
@adamnela verim ze inofolic ti tiez posunie ovulku na skorsie a ovulujeme vsetky spolu,to by bola aka sranda? 😀
@afra tiez chvalim profilovku, si kocka, tak sa aj teraz tak pekne usmievaj a dobre bude 🙂

paskolinka
6. jún 2014

@janderka ja meriam uz od januara a stale ma to bavi 😉

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
6. jún 2014

@zuzulienocka77 bol by v strese, pockame do nedele,obden hadam staci 🙂 uz to ze ja budem robit ovutesty nanavsteve je dost,hlavne ked je plny byt ludi 😀
@paskolinka tiez som neverila v symboliku cisel ale taka prihoda ma k tomu prinutila a aj presvedcila, ze na tom nieco bude...tak hadam teraz to bude v pozitivnom zmysle,aj ked zo 6 mam podvedome stale strach, z dnesneho datumu duplom....no verim pozitivne 🙂
@adamnela ako vam fajne...niekto mal na obed rezen, niekto sex 😀😀😀
@janderka vitam ta v partii ovulujucich tento vikend 🙂 aj k a mam bielok,ale ciarka je este slaba, no hadam sa spamata 🙂

rybkaa
autor
6. jún 2014

Balim veci na cestu a zistujem,ze mi je vsetko z letnych veci male 😠 😠 😠 no nasrata som ako 100 certov na ten inofolic a ze furt tlacim do seba....dost bolo,cica nezer, bude dietny rezim, bo budem chodit hola 😀

janderka
6. jún 2014

@rybkaa aj mna inofolic nuti otvarat chladnicku velmi casto, ale zatial sa to na mna nejako nelepi, a jablkovy kolacik sa uz pecie v rure, tak co sa budem obmedzovat 🙂

adamnela
6. jún 2014

@rybkaa no ja Inofolic beriem zatial len 5 den, som zvedava 🙂 A my sme mali aj dobry obedik a aj dobry keksik po nom 🙂 Kedze mam mm stale v praci, tak musime dohanat 🙂 A hlavne, ked sme mali deti v skole a v skolke, treba taku prilezitost vyuzit 😉 Ale dufam, ze budem ovulovat, ked bude mm doma 🙂

jaja9891
6. jún 2014

@senta_sofia jeeeeej, dakujem 😀

jaja9891
6. jún 2014

Ahojte zienky, konecne som sa na chvilu k vam dostala a docitala vas 🙂 po par stresujucich dnoch som spät,dnes 6 DC, ms na ustupe,buduci tyzden ovu snad niekedy okolo vikendu...
inak @adamnela zavidim obedny sexik,my odkedy sme u nasich,tak len v noci potichucky,akurat postel je hlucnejsia ako my 😀 😀
@paskolinka mna meranie bavi,ale pocas ms si odvyknem vzdy 😀 a moj mm sa zaujima o teploty az po ovu,tiez jednym ockom a spi dalej 😉
@zuzulienocka77 zaberaju vsetky formy grepu,mam na sebe odskusane 🙂
@senta_sofia uz ked lienky plodia,musime aj my, nie @rybkaa ? a kedy ides do tych Piestan?prave citam oznam v TV,ze havaroval bus s detmi a su aj mrtvy... ☹ ja nie som poverciva,ale ked si to tu spomenula,tak mi to prave udrelo do oka... stastnu cestu 😉

krasolienka123
6. jún 2014

Zienky moje, co si myslite blizi sa ovulacia? Ovualcny test robim od 10 dna, ale stale negaitvny a k tomu beriem aj inofolic. Prajem Vam pekny vikend.
http://www.fertilityfriend.com/home/4ee1d5

adamnela
6. jún 2014

@jaja9891 no nepraktizujeme u nas takyto obedny ritual casto, ale je to fajn, ze byvame sami 🙂 Tiez sme byvali aj u nasich aj u svokrovcov, takze presne viem o com hovoris 🙂 Ale Adama sme splodili ked sme byvali u nasich a nelku zasa u svokrovcoch. Tak asi by sme mali ist niekde na navstevu, aby sa nam zadarilo 🙂
@rybkaa ja som to tiez citala a hned som si spomenula na vas. Daj o sebe znat, ze ste ok.

afra
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
6. jún 2014

@afra 5 dni pred ovu zaciname pit grepovy dzus,alebo jest grep,po ovu nastupuje ananas 😉 tak 3-5 dcl denne,alebo podla chuti 🙂

jaja9891
6. jún 2014

@krasolienka123 aky mas hlienik? podla minuleho cyklu a grafu to vyzera,ze sa moze blizit o den,dva,tri... este testuj,uz by mal test tmavnut..

afra
Autor odpoveď zmazal
sofi88
6. jún 2014

zenyyyyy..... krv je pozitivna 🙂 HCG je 78.. neviem ci je to vela alebo malo na 13DPO ale v pondelok mam prist este raz na odber, aby sa zistila, ci HCG stupa... takze po radosti zasa prisiel strach ci predsa.. manzelovi som zatial nic nepovedala, az ked to budem mat v pondelok potvrdene z druhej krvi... bojim sa toho ale trosku sa aj tesim...

jaja9891
6. jún 2014

@afra 100% dzusiky kupujeme 🙂 tie stacia...urcite je to aj v zvysenom prijme tekutin 🙂

jaja9891
6. jún 2014

@sofi88 jee,blahozelam,nech len pekne stupa,takze ms nedosla,tehu test negativny a mas grafik??? 🙂

joannah13
6. jún 2014

@sofi88 no vidis. To spineni je proste uhnizdovani, pekne se tam zavrta.. tak snad v utery uz to cislo bude aspon trojciferne. Myslim, ze na 13 dpo je to ok. Tak na sebe davej pozor a bud v klidku 😉 drzim pesti

sofi88
6. jún 2014

@joannah13 dakujem ti velmi pekne 🙂

@jaja9891 ms nedosla, len slabo spinim, tehu test pozitivny uz od 11DPO a dnes pozitivny z krvi...ale stajem sa bojim toho pondelka, ze to nedopadne dobre... http://www.fertilityfriend.com/home/45a5ae

jaja9891
6. jún 2014

@sofi88 fuuu,tak to si mala dlhy cyklus a dali ti nieco na to spinenie?

adamnela
6. jún 2014

@sofi88 potichucky gratulujem a nech HCG stupa tak ako ma 🙂

sofi88
6. jún 2014

@jaja9891 velmi dlhy cyklus...ale prvy bez liekov 🙂 dali duphaston...

@adamnela dakujem pekne, veru, nech stupa.. ale bojim sa, ze nestupne...neviem... preto manzelovi radsej nic nehovorim,..