Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@janedoe hej? mas graf? a co si tehu? tak budeme asi spolu.. :D
@tonjadabik2 krasny tehu graf 😍😍🙏🙏😍😍👼👼👼👼my chceme tehuuuu testiiiik 🙂
@sonulienka13 Dakujem.. hej bude..niekedy
@tonjadabik2 nastahuješ nás jak gumu v trenkach
😁😁😁😁😁
@myjusiatko viem že cervical ale že kde to je?😂😂
@tonjadabik2 Tak mne nemusis hovorit. Ja som si tym uz tiez 2x presla.
@myjusiatko už som to našla 😂 keby že mi to bije viac do očí tak ti nenájdem 😂😂
@ejuska2586 noo je nás veľa.. aj mne je to ľúto ,e si si tým prešla. Musíme dr,ať spolu.
@tonjadabik2 tak zatial hej. Snad 😁 Aj ked stale so mnou lomcuju pochybnosti, ci je vsio OK. Rura som 😁
@janedoe preco??? aj ja rozmyslam nad vsetkym moznym.. mas pocit ze nieco nieje dobre?
heh ak pride dalsia mrcha tak po nej asi zacnem merat.... mm sa furt pyta aku mam teplotu... som mu poriadne vysvetlila o co idee a teraz sa furt pyta, dnes az 2x :D tak od dalsieho asi meram zas bazalku :D uz nepozera ako puk na mna.... aj ked teraz nemeram bazqlku len taku "kludovu" teplotu...
@ejuska2586 podľa dátumu na grafoch od @tonjadabik2 myslim ze graf nie je rozdelený iba ti hodila dve foto, aktuálnu a tu po ovu
@tonjadabik2 aj ja som zvedava na testik, držím palce ✊🏻
@tonjadabik2 neviem.... test mi silnel dost pomaly,ntal z toho som bola dost nervozna a teraz ma dost boli brucho na tej strane, kde som mala dominantny folikul. Tak mi zase behaju blbosti po rozume 😊 Kto vie. Uvidime. Mozno je to len pecen. Lebo som brala silne ATB pred 2 mesiacmi a prave kvoli peceni mi dr. neodporucala otehotniet este 2 mesiace po dobrati. Ale nevydalo 🤔
Ahojte žienky. Ak môžem, pridám sa k vám. Mám PCO, v októbri som absolvovala laparoskopiu, kde mi poprepichovali cystičky na vaječníkoch. Vajcovody priechodné, manžel je zdravý. Naordinovaný mám clostilegyt, jeden mesiac užívam, ďalší pauza atď. Tento graf je môj tohtomesačný, je to druhý mesiac s clostilom. Potom ma čaká mesiac pauza a posledný pokus s clostilom. Pravdepobone ma potom pošle gynekológ do CAR.
@kasandra999
Ovu bola vcera.
@macka67 vies pridat aj cely graf od poslednej ms?
@katusikkk merala som od 8 dc, ale neskôr ako teraz, tak asi kvôli tomu som tam mala vyššie hodnoty. tam tá hodnota, ktorá je nameraná 10 dc, tých 36,4 je meraná o 5:30 ráno a zvyšné až po tú ďalšiu 36,4 sú merané neskôr, o siedmej až o ôsmej. nevstávam každý deň rovnako tak sa mi to ťažko meria. ale vlastne od tej hodnoty 36,4 (15dc) som merala pred 6tou vždy.
@katusikkk necítila som nic, žiadne ovulacne pocity, to nevadi?
@kasandra999 prsvdepodobne bola vcera, ale na potvrdenie treba este dve teploty. Hlien bol/je?
@myjusiatko hlien bol 27-28.1 vaječný bielok a potom ešte som ho zaznamenala 1 a 3.2. vcera už krémový, vlhký krcok vyssie, dnes mokry,biely
@janedoe no ako dnes? A kde je testik?
@kasandra999 tiez by som povedala ze včera, uvidis ako to pojde ďalej s teplotami 🙂
@cindy11 tá ovulka bola určite 16 dc, 14 dc som si pichala pregnyl tak jedine potom mohla byť a aj ma bolelo podbruško, cítila som to. no nevyslo mi to merať každý deň, ale to sa mi nikdy nepodarí nejako. mám graf aj predtým z cyklu keď som nebrala clostil, ale to som začalá merať neskoro a tiež som nemerala každý deň, vtedy som trošku rezignovala a predtým tiež.. a potom mám ešte z leta jasné anovuláky. Ovulácia mi nabehla až po laparoskopii a liekoch. Len už teraz ma zasa začína bolieť brucho tak predmenštruačne. Asi z toho teda zasa nič nebude.
baby .. poradíte mi prosím , normalne mam teploty pred ovulkou 36,1 až 36,5 , po ovulacii 36,6 až 36,8 .. teraz mam už 16 den cyklu a posledne dni teploty 36,0/36,1/36,2. zatial to vobec na ovulaciu nevyzera. myslite ze este pride alebo to bude anovulacny cyklus? nemam s tymto skusenosti, doteraz som ovulaciu, aspon podla krivky mala. vopred vdaka za nejaku radu .

MS pomalý za mnou, tak môžme zase skúšať,merať testovať hadam tento mesiac bude pozitívny 🙂 no tento cyklus bol iný žiadne bolesti,pichanie v podbrušku bez kŕčov 🙂 .. gratulujem všetkým tehuľkám 😊😊 a držím palce babam čo s snažia alebo čakajú na vytúžené // čiarky 😊😊