icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
6. feb 2018

@ikonica
Podla mna je psych.tyrana a aj 1 e caka ,ze jej muz da.Sluzka ,rohozka a nesamostatna osoba.Sorry,ze tak pisem,ale toto co ona vypisuje je nejaky syndrom tyranej zeny.

ikonica
6. feb 2018

@katusikkk nechcela som do nej rypat, ale to asi hormony robia svoje (pms)..ale pises mi z duse....

ikonica
6. feb 2018

@katusikkk ja len nerozumiem jednej veci..ked sa tak obaja na to dieta tesia, pracuju na nom podla grafu skoro kazdy den a potom pride na testovanie a.... neviem... mne to pride ako snaha o pritahovanie pozornosti na seba a stupnovanie napatia a my to tu zereme.... pardon fakt som nechcela len uz som to musela napisat... pytam sa na deti, tak mi nic konkretne nenapise.. az mi pridu ako neskuto ne.... fakt sorry... a teraz ma pochovajte pod zem...

ikonica
6. feb 2018

velmi kazdej z vas prajem mimi, ale takto natahovat ludi to uz je moc....

katusikkk
6. feb 2018

@ikonica
Ja jej preto ani nepisem
Mme tych 25 dni sexu mesiac co mesiac pride skoro ako znasilnenie 😠
Aj v Novem. ci kedy ked bola tehotna trvalo 10 dni dok jej kupil test.🤔

ikonica
6. feb 2018

@katusikkk neviem... nechcem to uz velmi pitvat..len mam obcas pocit aky som mala pri jednej babenke, ktora tu pisala bajky a o fiktivnych tehotenstvach... kackaciatko ci jak sa volala.. este raz sa ospravedlnujem ale musela som to uz napisat....

sonulienka13
6. feb 2018

Cavte mravce moje 🙂 ako sa mate??
@katusikkk zlatickoooo,pisem ss 🙂 ja idem v línii 😂😂😂

sonulienka13
Autor odpoveď zmazal
lugkaemy
6. feb 2018

ach dievčatá....za dva týždne co sa tu čaká na testik od spolusnazilky, sa napríklad u nás všetko tak kruto zvrtlo...od tešenia sa na mimi...nám mimi aj odišlo...ja po zákroku...bojujem s bolesťou v srdci...a liekom mi su moje dve drahé deťúrence a môj muž...tak držím palce vám všetkým...a odratavam pomaly dni do času, keď budeme môcť pokračovať so snažením...

ikonica
6. feb 2018

@lugkaemy drzim palce, nech sa cim skor fyzicky zregenerujes... na dusevnu bolest je len jeden liek a dufam, ze k vam co najrychlejsie zavita a uz ostane az do porodu...

lugkaemy
6. feb 2018

@ikonica ďakujem ti...čas pomôže a ukáže čo bude ďalej

cindy11
6. feb 2018

@lugkaemy to mo je veľmi ľúto 😢

cindy11
6. feb 2018

@gabinkomisko podľa toho co píšeš, ovu nebola ale lepší by bol ten graf. Ale ovu vždy este moze prísť, možno sa len niekde pozabudla 🤔😁

lugkaemy
6. feb 2018

@cindy11 aj mne...ďakujem za podporu...všetky pekne pracujte zatiaľ, budem sa tešiť aspoň z vašich úspechov ❤

ikonica
6. feb 2018

@lugkaemy mas stastie, ze mas pre koho zit... po case sa znova zadari a pride nova dusicka ;)

cindy11
6. feb 2018

@macka67 tak len vydrzat a veriť 😉

cindy11
6. feb 2018

@ikonica
@katusikk
Ja stále tvrdím: nech brouka zit 😁🤔🤪
Keby sa stále na tie hlody niekto nechytal tak tu uz dávno nepíše 🤨🤷‍♀️

ikonica
6. feb 2018

@cindy11 asi by som najlepsie urobila keby som si dala zas nacas pauzu od kona ked uz ma tu dokaze niekto vytocit :D

cindy11
6. feb 2018

@ikonica 😂😂
Abo pohár vina a magnezium 🥂🤪

ikonica
6. feb 2018

@cindy11 cakam na vysledok snazenia... nechcem moc alkohol do zeba davat... a sedim nad cislami tak nech nieco nedopletiem:D ale magnezko si teda dam 🍹

ceklis
6. feb 2018

@ikonica
Držím palce a nech výsledok snaženia je pozitívny 👍🏻😍👍🏻✊🏻✊🏻✊🏻
A to ostatne výhod z hlavy, prestanú riešiť ostatne “mravce” prestane sa tu predvádzať osôbka čo jej doma asi niečo chyba. V konečnom dôsledku je asi aj tak z nás najnespokojnejsia :( no nechcem tu nikoho uraziť, len mi to príde tiež na dospelaka take detinské správanie a tak asi rieši tým správaním kopec iných nevykompenzovanych pocitov.
Všetkým držím palce aby grafy poslúchali a // sa ukázali 😊❤️

ikonica
6. feb 2018

@ceklis najneskor v piatok dam vediet, nech je vysledok akykolvek... a nebudem napinat este dalsie dva tydne... aj ked na moje testy asi nikto nie je zvedavy.... :D

ceklis
6. feb 2018

@ikonica jasne že sme zvedavé, ja som už skôr prestala byt zvedavá na testy inej osobky 🙈 nechápem to, ale čím menej riešim takéto veci, tým lepšie 👍🏻👍🏻👍🏻 Tak snáď zajtra pošleš nejaký pekný graf 😁 my sa tiež tento mesiac posnazime a snáď motyka vystreli a babo sa zadarí

ikonica
6. feb 2018

@ceklis ja mam len taky nebazalkovy graf.. zatial teplota neklesla takze zajtra by ms este nemala dojst... uvidime co zajtra aka bude... za meskanie budem povazovat, ked nepride ani v piatok... ale mam termin u gyndosa kvoli HP tak si ten test najneskor v piatok rano spravim, nech viem na com som a mozem mu povedat ako sme dopadli....

prskavka2223
6. feb 2018

Zlaticka dam sem receptik aby sme mali poriadnu ovulku mam to od tety bylinkarky a funguje to aspon na mne hej 😉
🙂...takze mne to poradila bylinkarka,pretoze som isla za nou ze mavam anovulacny cyklus a poradila mi aby som si kazdy vecer pred spanim davala na podbrusko vínove obklady.
potrebujes:
biele víno
olej hocijaky aky pouzivas normalne na varenie
kapesnik textilny alebo plienku detsku latkovu
sačik mikrotenovy alebo nejaky igelit (tašku z obchodu si roztrihni na taky pas takej velkosti ako budes mat tu handricku)
elasticky obvaz

Prichystaj si ten sačik na ten poloz tu handricku....Do poharika si daj asi deci vinka a sup do mikrovlnky zohriat aby bolo teple, medzitym si tu handricku pokvapkaj olejom a potom si handricku oblej trosku tym teplym vinkom a priloz aj s tym sačikom na podbrusko (ja som si to s leukoplastom prichytila o boky 🙂...) a obviazala elastickym obvazom aby sa mi to v noci nezosuchlo dole,este potom som si dala na to take vyssie nohavicky a to bolo super to sa mi tam celu noc pekne udrzalo. rano som vstala dala som si to dole a osprchovala sa.

este pozor aby si to vinko mala teple ked si to budes davat na podbrusko, musis si to udrziavat v teple koli tomu aby to nevychladlo a neprechladla si. Pocas MS obklady vynechat a zacat opat po MS.

ikonica
6. feb 2018

@prskavka2223 aha ja som nieco podobne skusala alejeto zabal s ricinovym olejom..asi to ma podobny ucinok... pouziva sa to len do ovuly....

lugkaemy
6. feb 2018

@ikonica aj ja som zvedavá 👍 aj keď málo prispievam, čítam všetko 👍

ikonica
6. feb 2018

@lugkaemy kazdy mesiac mam priznaky asi ako kazda z nas... tento beriem inofolic tak mozno preto ten divny pocit v podbrusku... ako by napisala luta v inej teme.. "pocit balonika v podbrusku" prsia bolia kazdy mesiac ale tentokrat kratsie a menej.... tak som zvedava co to... mozno fakt len ucinok inofolocu na oblast maternice a vajecnikov....

kufea
6. feb 2018

@lugkaemy už nech je len dobre

cindy11
6. feb 2018

@ikonica aj ja som zvedava a budem v piatok cakat a držať palce aj na nohách ✊🏻✊🏻