icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
6. feb 2018

@cindy11 dakujem ;)

cindy11
Autor odpoveď zmazal
cindy11
Autor odpoveď zmazal
cindy11
6. feb 2018

Teeeeda chcela som pridať svoj nezáživný grafik ale nejde to, este furt dáva prázdnu správu 🙈 ale tak si hovorím ze o nic ste neprišli 😁😁

hope40
6. feb 2018

@ikonica ja som zacala brat inofolic posledny cyklus...teraz som 3dc a mam pocit ze mam ovu bolesti a nie menstruacne vajecniky ma bolia na oboch stranach podbrusku no divne 🤔 prsia od poslednej ovulky boli citlive do 1dc a to prisla o den skor

sonulienka13
7. feb 2018

Dobre ranecko 🙂 ako zlaticka??

ikonica
7. feb 2018

@hope40 ano inofolic zosilnuje ovu bolesti.. u mna je ale divne, ze predchadzajuce cykly bez inofolicu som mala bolesti v podbrusku a intenzivne blesti prs od ovu az so ms... proste dva tyzdne vkuse.. tento cyklus prsia citim ale menej a neskor po ovu a tie pocity v podbrusku su ine...uvidime co z toho bude....

tonjadabik2
7. feb 2018

Ako v pohode.. Ďakujem krásne baby.

@katusikkk počúvaj ty sa spametaj! Neurazaj tu nikoho si s tým trápna! Vieš sú aj iné veci v živote ako každý deň testovať.. veď mám čas. Momentálne riešime iné veci. A neboj sa testik bude. Ale urážať má tú nebudeš!!!

majkaaaaaa
7. feb 2018

Baby tak ja takto. Test negatívny 😔

katusikkk
7. feb 2018

@tonjadabik2
Ja ta neurazam.To co som tu napisala si o tebe myslia asi vsetky baby.A viem,ze je to tak.Svojimi vetami o svojom strachu k muzovi to tu vela x zaklincujes a mozno ani sama o tom netusis.
Ja tu od teba testik nepytam.Len nechapem naco tu denno denne vypisijes ako ti ho muz zajtra kupi a posles ked vies,ze riesite teda tie ine veci.
Prajem ti uspesne tehulkovanie .

lucuska85
7. feb 2018

Tak mi sme tento cyklus znova dostali mrchu.:(

tonjadabik2
7. feb 2018

@katusikkk tvoje komentáre má dosť zaboleli vieš? Ja by som tu nikoho neurazala! To by som si nikdy nedovolila. Môj muž je dobrý a riešime zmeny ktoré nás čakajú tak preto..aby si ma pochopila ty aj vsetky..Mudre baby..haha nemám prečo sa tu niekomu spovedať ako hahaa alebo ospravedlňovať ja som nikomu neublížila! Môj muž má netyra aame sa radi. Ja sa tu tiež do nikoho nestarám! Ja si testik kúpim sama keď sme už pritom. Stane sa.nieco keď si ho urobím neskôr? Ja myslím že nie. Tak čo riešite??? Ja som myslela že sme tu kamošky a chápeme sa ale boli ma tu správanie niektorich a ubližuje.mi to. Ja sa vždy sklamem. asi som Moc naivná..

jaruskatt
7. feb 2018

@tonjadabik2 teplotu máš stále hore? a koľký si už DC? Myslím že všetky sa len čudujeme, ako to môžeš vydržať 😀 väčšina z nás testuje od 8.DPO asi každý deň a najlepšie je tie testy doma ani nemal, lebo aj keď sú kúpené do zásoby na 3 mesiace, padnú za obeť aj za 1 😉

katusikkk
7. feb 2018

@tonjadabik2
Ked si bola naposledy tehotna,tak tiez si tu natahovala baby a sama si vtedy napisala ,ze muz ti ten test zabuda kupit a ze ti nenecha peniaze a ze si preto aj poplaces.A to co som napisala,tak za tym si stojim,lebo viem,ze je to tak.
My si velmi dobre pamatame co si pisala.Takze koncim tuto temu.Kazda si mysli svoje.

tonjadabik2
7. feb 2018

@jaruskatt teplota je stále hore áno. DC 42. Tak ja mám čas aby som sa nesklamala.. a možno chcem počkať aby sa zase niečo nestalo.tak ja som si nekúpila lebo sa bojíme aby nám zase neodislo preto čakáme radšej. Ale.dnes pôjdem do lekárne a pozriem aké tu majú v dedinskej lekárni.tak som zvedavá.. ja som si schválne nekupovala dopredu lebo sme nečakali že sa tak rýchlo zadarí..teda ak to tam je..

alilka
7. feb 2018

Baby k čomu je dobré tu virit zlú enegriu?veď sa nestaraj teraz jedna do druhej..kto ako žije..😊 je to každého osobná vec..poďme sa radšej napudit na pozitívne snaženie a testy a nie sa tu navzájom urážať..😊 každý žije ako to nemu vyhovuje..100 ľudí 100 chutí ☝️☝️ takže mier ✌️✌️

tonjadabik2
7. feb 2018

@katusikkk tak ukončí tut temua vymaž svoje trápne.komentare o to tá žiadam ja.kazdy to tu číta tie tvoje bludy. Ďakujem ,a pochopenie

tonjadabik2
7. feb 2018

@alilka Ďakujem Zlatko.❤️❤️❤️❤️❤️

ceklis
7. feb 2018

@tonjadabik2 napis mi adresu a ja ti testik poslem doporucene prvou triedou este dned 😘 a myslim to ozaj len v dobrom. jeden mi doma ostal a nemam s tym vôbec problem poslat a nic za to nechcem.
kazda co sme tu mame ten isty sen a preto denno denne vstavame, meriame, sledujeme a pride mi to tiez odveci ked uz mrcha meska takto natahovat nielen seba ale vsetky snazilky. Ved ten test je len ta najkrajsia malina na torte a kazdy na nu cakame.
pekny dnik

tonjadabik2
7. feb 2018

@ceklis Ďakujem si zlata. Nemusíš.. netráp sa. Ja si kúpim. Ďakujem ešte raz.

tuqanqa
7. feb 2018

@ikonica @katusikkk baby pisete co si aj ja myslim. Nieco mi na tom celom nieco smrdi. V minulosti tu bolo od dotycnej kadeco popisane. Jeden den chceme dieta a na druhy den uz pisala ze dobre ze sa nedari...s manzelom to nieje dobre, sex 2x denne, manzel bude sklamany ked sa nezadari..ja pochybujem ze aj tie 3 deti existuju. Uz to ani necitam lebo jej neverim, zrata casu, putanie pozornosti..

ikonica
7. feb 2018

@tuqanqa ja uz sa v tom radsej nevrtam... Nechcem nikomu zle... Len ma dozralo ze sa nieco konkretne pytam a dostanem bud odpoved len na cast otazky alebo taku nepriamu vyhybavu odpoved.. Tak potom clovek zacne pochybovat...

katusikkk
7. feb 2018

@tuqanqa
Ona uz ma akoze 4 deti.A ano presne aj to tu bolo,ze s muzom to nie je dobre a ze dieta nechcu.
Hlavne ze sex dva x denne aj v case ked to nebolo dobre.
Z toho mi vychadza ,ze je to sex nasilu a ked sa zena nepodvoli,tak ju zmlati.
Potom napise,ze test nerobi,lebo sa nechcu sklamat aj ked ma 43 DC a pritom si urobi domace testy z cukru, sody a vsetkeho co ma doma a tie su pozitivne.
Dokaze si protirecit v jednej vete.
Fakt len puta pozornost,len uz tolko toho napisala,ze sa zamotava ako motuz dokolecka.☹

tonjadabik2
Autor odpoveď zmazal
tonjadabik2
Autor odpoveď zmazal
alilka
7. feb 2018

Zenyyyyyy!!!!!kluuuud!! Už zasa??to vždy musí niekto do niekoho vyryvat?
@katusikkk
@ikonica neriešte ju už prosím..a nesudte kto ako žije a čo robí či nerobí na sila..veď to nieje vaša starosť..a zasa takto urážať bez dôkazu aj to len preto že neurobila test..🤦🤦
@tonjadabik2 a ty zasa nikomu nepíš o Tom že ty deti máš a iná nie!!! S týmto som už s tebou ja raz malá potýčku keď si spomenies..kde si sa mi vysmiata že nemám deti napriek tomu čo všetko som už prežila..ty buď rada za svoje dietky ale iným sa neposmievaj!!!! Každá z nás túži to bábo mať..
Čiže zenyyyyyy mieeeeer ✌️✌️

tonjadabik2
7. feb 2018

Baby odchádzam od Vás vidím že tu niesom vítaná.. test už mám doma ale.toto nemá význam.zato že som chcela babetko.. lebo nám zomrelo..zato? Že sme veľmi chceli? Predtým sme váhali ok..rozhodli sme sa neskôr a netestovala.som lebo sme čakali čo bude a kedy. Aby sa niečo znova.nestalo.. mrzí ma že som vám tu tym Dvom nadala ale ako sa mám brániť keď sa tu všetky do.na pustia? Odchádzam nevládzem čítať tieto veci už som sa vyplakala ale komu natom záleží.. Mám tu veľa.kamaratiek a im Ďakujem. Majte sa.

tonjadabik2
7. feb 2018

@alilka ok Znova sa Ospravedlňujem. Ale oni mi tu naublizovali. Nech láskavo vymažú svoju tupé komentáre na.mna. Dakujem

ikonica
7. feb 2018

@alilka nemyslim ze som ju niekde urazila a aj som sa ospravedlnila ak sa jej to dotklo... Ale ako pises... Nebudem si to uz vsimat... Vcera som mala taky den, ze som to uz musela vypustit.. Nechcela som tu rozprudit taku diskusiu... Pardon...

tuqanqa
7. feb 2018

@tonjadabik2 🙂 laskavo nevymazem 🙂