icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
7. feb 2018

@vyvka tu mas odkaz na clanok, kde su odkazy na este tri dalsie a tam je vsetko vysvetlene podrobne. Asi nak, co som na nete nasla. Pripadne odporucam objednat prirucku z www.cenap.cz
http://www.rodina.cz/clanek3826.htm

Ak by si mala otazky, kludne mi napis. Dolezite je nie len merat, ale sledovat aj hlien. Teplota nie je dolezita, kazda zena ji ma inu. Dolezita je vysledna krivka.

vyvka
7. feb 2018

@myjusiatko hlien ..mam momentalne priesvitny a natahovaci .. ale to uz mam zopar dni zlty alebo .. priesvitny .. ale stale natahovaci ..kedze som este od potratu nemala ms tak niesom si ista ci by to mohla byt ovulacia

katesocka
7. feb 2018

@myjusiatko nooo na tom nieco bude 😃

myjusiatko
7. feb 2018

@vyvka mohla by byt. Teplota by potvrdila. 🙂

vyvka
7. feb 2018

@myjusiatko Ako naschval nemam doma ziadne ovu testy a na teplomer .. si pockam zopar dni .. ak by bola
Ovulka teplomer ukaze aku teplotu ? 😁 sorry mozno mam blbe otazky no .. najlepsie pochopim ak mi to niekto ... vysvetli polopate haha

myjusiatko
7. feb 2018

@vyvka to neviem aku teplotu, kazda zena ma inu. Musis mat minimalne 6 teplot odmeranych pred ovulaciou, aby bolo mozne ovulciu potvrdit.

myjusiatko
7. feb 2018

@vyvka precitaj si tie clanky.

vyvka
7. feb 2018

@myjusiatko precitam dakujem 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
kufea
7. feb 2018

@martinade nie, ale mne je zima stále

ikonica
7. feb 2018

@martinade tiez som uzimena ale nejak by som to nepripisovala listovke

alilka
7. feb 2018

@martinade ja som bola uzimena vždy..ruky nohy..túto zimu je to neznesiteľné..vedela som hneď že sa čosi deje keď sa nijako nedokážem uhriat..mala som celé telo studené..zle výsledky štítnej žľazy. 😯

kasandra999
7. feb 2018

:( ja sa ani chvíľku nemôžem tešiť z vyšších hodnôt :(

katesocka
7. feb 2018

Mám kupón na 40 % zľavu na ročné VIP členstvo vo fertility friend (24,95 dolárov miesto 45 dolárov). Platí do 14.2. Ja ho nevyužijem, má niekto záujem? Len ešte musím prísť na to, ako vám ho darovať 😀

cindy11
7. feb 2018
cindy11
7. feb 2018

Prečo stále nejdú nahrávať grafy? 🤨

vyvka
7. feb 2018

@kasandra999 a ake maju byt vysšie hodnoty

vyvka
7. feb 2018

@cindy11 a ake ..by mali byt visšie hodnoty ..

cindy11
7. feb 2018

@martinade tiež som furt uzimena a kys listovú beriem priebežne. Nemyslím ze to je z toho.

cindy11
7. feb 2018

@vyvka ked začneš meriat bazalku cely cyklus uvidis ako to je u teba. Po Ms su hodnoty nižšie az po ovu. Každý ma ine teploty ale všeobecne do tých 36,5 dajme tomu. Po ovu stupne min o 0,2 stupňa ale moze stúpať aj postupne. To potvrdí apka napr fertility friend ak máš aspoň tri dni zvýšené teploty oproti predchádzajúcim. Dobre je sledovať ten hlien a u mna je v case ovu aj chut na sex a vyrážky ako v puberte. Znakov moze byt veľa ale tiež nemusí byt žiadny. 😊

kasandra999
7. feb 2018

@vyvka tak aspoň nad ciarou čo je v mojom grafe 36,7 :(

martinade
7. feb 2018

@alilka tak to mi je ľúto, dúfam že sa to zlepší

vyvka
7. feb 2018

@cindy11
@kasandra999
Dnes som si obiednala bazalny teplomer tak uvidime
Par dni mam priesvitny natahovaci hlien ale ako naschval ziaden ovu test doma nemam a na teplomer si pockam zopar dni kedze sa snazime tak dufam ze to je ovu a ze sme sa trafili aj ked som len 5 tyzdne po potrate a ovulka je malo pravdepodobne ked este ani Ms nebola tak Uvidime nadej zomiera posledna 🤞🤞

cindy11
7. feb 2018

@vyvka telo vie furt prekvapiť tak uvidis 😊 držím palce a potratu mi je ľúto 🙁

kasandra999
7. feb 2018

@vyvka držím palce 🤞😉

vyvka
7. feb 2018

@cindy11
@kasandra999 dakujem vam 💞

cindy11
7. feb 2018

Ale som blbá, chyba bola v mojom prijímaci 😇🙃🤪🤪🤪

ceklis
Autor odpoveď zmazal
ceklis
7. feb 2018

@kasandra999 čo znamená takýto pokles? Veď ovu bola, či?

myjusiatko
7. feb 2018

@ceklis asi nebola, ked to zase kleslo.