Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 aj mne alchemilka rozhádzala cyklus..😁 uvidíme teraz dala som si ju zasa
@alilka Nehadam sa 🙂 Ja len ze mne pomohla a velmi...
ovulka bola skor, len kalendar to nepochopil, preto ukazuje mrchu tak daleko.
@danielina30 no ja uz zajtra jak sa poznam 😀 to budeš asi 10DPO 😉
@danielina30 Už z ranného držím palce 🙂
@jaruskatt Myslíš že tá ovulka bola už toho 29. keď bol v ten deň aj pozitívny ovu test a na druhý deň tiež pozitívny? Nemohla byť až toho 31.? Ja by som teda bola radšej keby 29. vzhľadom na srdiečka 😂😂
@alison11 Ďakujem, prsty ma už na to svrbia 😂 Len sa bojím či nebola oblúka až toho 31. vzhľadom na ovu testy
@danielina30 Ovu testy ukazujú dopredu. Nie sú také presné ako bt.
@danielina30 podla mna bola 29 ci 30
Baby mavate aj ine priznaky ovu okrem hlienu ?
Napriklad unava ? Bolesti hlavy ? Pichanie v podbrusku ?
@jaruskatt Pytam sa lebo tehu testy negativne ale uz 2 den pocitujem velku unavu behom dna napriek tomu ze skoro cely den nic nerobim okrem domacich praci
A obcas mierne pobolievanie alebo zvlastny tlam v podbrusku ani to neviem vysvetlit
Kedze som 5 tyzdne po potrate tak neviem ci to je bliziaca sa prva menstruacia od potratu ovulacia a moze byt aj tehotenstvo 🤷♀️ Ale to by bolo velmi priskoro na priznaky
Kedze mavam hlien podobny ako pri ovulacii tak mozno to bude ovu 🤷♀️
@jaruskatt ovu ako naschval nemam doma manzel
Je na nocnej a ja nemam kde poblisku kupit tak som obiednala cez ebay ale pridu az pondelok a to uz moze byt neskoro ...
Kyret som nemala ... mavala som to stale inac .. dokonca som malo kedy dostala ms na cas posledne 3-4 mesiace pred otehotnenim som dostala ako tak na cas .. predtym nie
@hope40 ano. Aj mierne zvysovanie moze byt ovu. Dolezite je pravidlo 6/3.
@martinade a tak nic ine ako pockat mi neostava ...na tehu test je skoro aj ked .. sa musim priznat ze som sa testovala ale bol negativny ..moze to byt ovu alebo nieco Ine kedze som 5 tyzdne po potrate ....tak to mozu byt len hormonalne zmeny preto aj ten hlien kto vie ...
Som nedockava preto stresujem a mozno si aj
Namyslam tak velmi chcem aspon ducha na teste ze sa testujem kazdy den ... 🤦♀️🤷♀️
Potrebujem na to prestat mysliet a mozno ...vsetko pride casom 🤷♀️
@danielina30 môžeš skúsiť zajtra rano ale ak si trpezlivá počkaj na 12DPO tam uz urcite nieco bude 🙂držím palce
@cindy11 snazila som sa dostat na sono no ...nic nechcu mi spravit sono tu to je na hlavu ( zijem v zahranici )
Snazila som sa tak ze som si navymyslala kade jake bolesti atd a nic ... aj tak ma nezobrali ..musim
Nato prist sama 🤷♀️
Keby som vedela kedy bude den 12 DPO kedze som este nemala prvy ms od potratu a boh vie ci som mala alebo nemala ovulku :D zatial tehu testy su negativne a
Ovu hlien zmyzol takze asi bola ovulka pred 2-3 dnamy 😁
musim cakat
@cindy11 skúsim vydržať, zatiaľ som každý mesiac bola netrpezlivá, takže tento mesiac to skúsim s veľkou dávkou trpezlivosti 😉 Ďakujem za reakciu

@ikonica to mi je ľúto 🙁