icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cindy11
8. feb 2018

@danielina30 tak trpezlivosť nie je ani moja silná stránka 😃😃😃 ale ak zajtra si 10Dpo tak uz len dva dni a je to ✊🏻

jaruskatt
9. feb 2018

Baby, nedá mi to... uz som tu písala ze som pár dní chorá (nádcha, bolavé dutiny, štípanie občas pri močení a 1 ci 2x som citila svrbenie/štípanie vnútri v pošve). Tak som sa dopovala vitaminmi, Coldrex, Theraflu... Podbruško ma dost pobolievalo a bala som sa, ci nemam nejaky zapal aj vyssie v maternici alebo co... 🤔Menzes som mala dostat včera 30.dc. Niekedy vsak mavam aj neskor...cca 4 mesiace dozadu aj 34.dc. Teplota sa drzi stale hore, ale myslim ze chorobou...

ceklis
9. feb 2018

Ja len takto ešte všetko na začiatku 😊 ale doktorko videl pekný veľký folik 18mm, tak snáď cez víkend bude ovu, lepší čas som si ani len po dlhom čase nevedela priať 🙏🏻

ceklis
9. feb 2018

@jaruskatt neskúsiš test? 😇

kasandra999
9. feb 2018

Ja dnes takto, včera chvíľkové bolesti podbruška, dnes ma pichá ľavá strana, krcok v dosahu, hlien biely hustý 😣😥😖

jaruskatt
9. feb 2018

posledné asi 3 dni ma veľmi boleli prsia. 2avé som myslela že mi praskne.. nejaké naliate som cítila. auuu

jaruskatt
9. feb 2018

@ceklis myslela som ze test ani nemam...ale nedalo mi to. Predsa som našla posledný. A skúsila... 🙄🤤😲😍 Neviem. Neverim tomu. Teplota nie je dosť vysoká 😐 a ešte aj klesá.

katusikkk
9. feb 2018

@jaruskatt
Waaaaaaaaaaaw

sticker
katusikkk
9. feb 2018

@ceklis
Ja by som skor povedala ,ze ovu bude niekedy v utorok,ale pre istotu cely vikend tuti muti 🙂

myjusiatko
9. feb 2018

@jaruskatt no vidis! Gratulujem. Toto nie je falosny test.

macka67
9. feb 2018

Ahojte, ja zatiaľ takto, ukázala mi tá moja aplikácia troška blbo ovuláciu 😀 Len ma už bolí podbruško ako pred ms 😒😠

jaruskatt
9. feb 2018

@katusikkk
@myjusiatko mám taký pocit že príde mrcha... :-/ Nemôže to byť len biochemické? Z tej choroby, zápalu, liekov, čajov atd. sa možno iba zvýšil hcg ☹ Nechcem sa ani tešiť. Necítim sa dobre... ale tak choro 😖💊 Dnes si pojdem kúpiť ďalšie testy a keď nepríde, overím si to 😉

jaruskatt
9. feb 2018

@macka67 to aj mňa. Ale tvoja teplota je ukážková

jaruskatt
9. feb 2018

@macka67 test si nerobila?

macka67
9. feb 2018

@jaruskatt nerobila som, asi ani nebudem, podľa mňa dostanem. Veď ešte môže kľudne klesnúť zajtra pozajtra 😒 ale tebe gratulujem veľmi, to už je jasné ❤ a bolí ťa bruško ako na ms? Mňa už asi 4 dni tak pobolieva.. No veď uvidím, pondelok utorok by mala prísť.

myjusiatko
9. feb 2018

@jaruskatt z liekov, zapalu a pod sa hcg fakt nezvysi. 🙂

jaruskatt
9. feb 2018

@macka67 cítim podbruško občas. ale tak 3-5 dní dozadu ma bolelo dosť. Keď som sa aj v posteli pretáčala alebo naťahovala až ma tak pichlo, alebo ako keď dostaneš krč. Myslela som, že to je tým zápalom... bolelo ale tlačilo ma celé podbruško + tie močové cesty :-/ no neviem

macka67
9. feb 2018

@jaruskatt máš krásne čiarky, ja si myslím, že to je jasné 😎 ja možno zajtra ráno skúsim test, ale neviem. nemyslím si, že to vyšlo, ja som tiež mala močové cesty zapálené, chorľavá kadejaká som bola. a už som aj taká nervózna ako pred mrchou 😀

alilka
9. feb 2018

Baby ja dnes tak..dnes 9dc idem na folikumetriu..hlien mám akýsi divný..akoby vodnato vaječný ale neroztahuje sa vôbec..z krčku neviem vôbec vyst..mám pocit že je vždy hore..🤦🤦 cítim sa mokro..

jaruskatt
9. feb 2018

No za posledných cca 18 mesiacov snažilkovania som mala teda veľa príznakov tehu, cítila som sa "tehotná" veľa krát. Teraz však nie...

jaruskatt
9. feb 2018

@alilka držím palce. To vlhko bude už blížiacimi sa plodnými dňami 😉 verím že bude krásny folikul a za 3 či 4 dni bude ovu 😉

alilka
9. feb 2018

@jaruskatt ďakujem 😁 dúfam že sa vytrorilo to vajco betarske na správnej strane 😊

hope40
9. feb 2018

@kasandra999 mozem sa spytat mala si pred tym teplotu and 36.7 niekedy ? Iba nerozumiem preco je tam ta horizontalna tak hore

lugkaemy
9. feb 2018

@jaruskatt máš krásny testik, držím palce nech len silnie. Tiež som sa stále sledovala, mala som všetky príznaky a vždy. A v decembri keď som na to nepomyslela to prišlo. medzi sviatkami som bola tiež prechorena a na nový rok som čakala MS a ta nedorazila...u mňa to však dobre neskončilo, u teba však určite všetko dobre dopadne. Držím palce 😘

macka67
9. feb 2018

@jaruskatt 18 mesiacov ste sa snažili? My sa snažíme cca 19 mesiacov, keď to teraz pozerám 😒 a tiež som si koľkokrát myslela, že možno som tehotná, lebo mi meškali a potom som po polroku snaženia zistila, že ja vlastne ani neovulujem 😀 a zato mávam tak dlhé cykly občas 😅 ale som rada, že sme sa už niekam pohli a aspoň tú ovuláciu mávam. dúfam, že čoskoro nájdem aj ja také pekné čiaročky ako ty ❤

jaruskatt
9. feb 2018

@lugkaemy Ďakujem 😉 Ak to je tehu, dúfam, že to dobojujeme do šťastného konca 🙂 Ak nie, už mám aj tak kontakt pre manžela na spermiogram a bola som rozhodnutá ísť na "prefuky" 🙂 Tak budem veriť a modliť sa 🙏

ceklis
9. feb 2018

@jaruskatt juuuuj, to je aká krásna čiarka 😍✊🏻 Držim palce všetky aj na nohách nech je všetko v najlepšom poriadku ❤️

jaruskatt
9. feb 2018

@macka67 u nás neviem aký bol problém... nedávali sme si pozor dlho a vyslovene sme sa snažili tých 18 - 19 mesiacov. Ja som to už chcela riešiť... bola som na hormonálnom profile a na folikulometrii. Vyšiel mi nízky AMH a dr. odporučil spermiogram + car. Manžel to ale nechcel... Že možno to tak má byť, nech to nesilíme. :( bola som z toho smutná. A aj som mu tento mesiac povedala, že ak to aj nechce riešiť, ok. Ale ak sa do 5 rokov nezadarí, budem chcieť adopciu 📦👶

jaruskatt
9. feb 2018

@ceklis Ďakujem ❤

jaruskatt
9. feb 2018

Baby, mne sa stále nepáči tá teplota... :-/ Zvýšenú som mala aj celkovú poobede včera, predvčerom aj v stredu :( Pri 1.tehu som mala ukážkový graf. Teraz taký "hore-dole"