Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, nedá mi to... uz som tu písala ze som pár dní chorá (nádcha, bolavé dutiny, štípanie občas pri močení a 1 ci 2x som citila svrbenie/štípanie vnútri v pošve). Tak som sa dopovala vitaminmi, Coldrex, Theraflu... Podbruško ma dost pobolievalo a bala som sa, ci nemam nejaky zapal aj vyssie v maternici alebo co... 🤔Menzes som mala dostat včera 30.dc. Niekedy vsak mavam aj neskor...cca 4 mesiace dozadu aj 34.dc. Teplota sa drzi stale hore, ale myslim ze chorobou...
posledné asi 3 dni ma veľmi boleli prsia. 2avé som myslela že mi praskne.. nejaké naliate som cítila. auuu
@jaruskatt no vidis! Gratulujem. Toto nie je falosny test.
@katusikkk
@myjusiatko mám taký pocit že príde mrcha... :-/ Nemôže to byť len biochemické? Z tej choroby, zápalu, liekov, čajov atd. sa možno iba zvýšil hcg ☹ Nechcem sa ani tešiť. Necítim sa dobre... ale tak choro 😖💊 Dnes si pojdem kúpiť ďalšie testy a keď nepríde, overím si to 😉
@jaruskatt z liekov, zapalu a pod sa hcg fakt nezvysi. 🙂
No za posledných cca 18 mesiacov snažilkovania som mala teda veľa príznakov tehu, cítila som sa "tehotná" veľa krát. Teraz však nie...
@kasandra999 mozem sa spytat mala si pred tym teplotu and 36.7 niekedy ? Iba nerozumiem preco je tam ta horizontalna tak hore
@jaruskatt máš krásny testik, držím palce nech len silnie. Tiež som sa stále sledovala, mala som všetky príznaky a vždy. A v decembri keď som na to nepomyslela to prišlo. medzi sviatkami som bola tiež prechorena a na nový rok som čakala MS a ta nedorazila...u mňa to však dobre neskončilo, u teba však určite všetko dobre dopadne. Držím palce 😘
@jaruskatt 18 mesiacov ste sa snažili? My sa snažíme cca 19 mesiacov, keď to teraz pozerám 😒 a tiež som si koľkokrát myslela, že možno som tehotná, lebo mi meškali a potom som po polroku snaženia zistila, že ja vlastne ani neovulujem 😀 a zato mávam tak dlhé cykly občas 😅 ale som rada, že sme sa už niekam pohli a aspoň tú ovuláciu mávam. dúfam, že čoskoro nájdem aj ja také pekné čiaročky ako ty ❤
@macka67 u nás neviem aký bol problém... nedávali sme si pozor dlho a vyslovene sme sa snažili tých 18 - 19 mesiacov. Ja som to už chcela riešiť... bola som na hormonálnom profile a na folikulometrii. Vyšiel mi nízky AMH a dr. odporučil spermiogram + car. Manžel to ale nechcel... Že možno to tak má byť, nech to nesilíme. :( bola som z toho smutná. A aj som mu tento mesiac povedala, že ak to aj nechce riešiť, ok. Ale ak sa do 5 rokov nezadarí, budem chcieť adopciu 📦👶

@danielina30 tak trpezlivosť nie je ani moja silná stránka 😃😃😃 ale ak zajtra si 10Dpo tak uz len dva dni a je to ✊🏻