Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis v pondelok doktor nic nezisti. Pockala by som dva tyzdne aspon.
@macka67 ahoj prosím ta akú si mala liečbu na neovulovanie?
@myjusiatko zisti aspon ci je hcg dostatocne vysoke, ci nie?
@kasandra999 ahoj, no ja som si vybrala ísť najprv na laparoskopiu, lebo mám PCO a po laparke mi dr predpísal clostil + pregnyl + progesterón. teraz už pekne mávam ovuláciu 🙂
@jaruskatt my sme si tak na začiatku tiež povedali, že ak to bude mať prísť, tak to príde. ale potom som zistila, že mám to nešťastné pco a žiadnu ovulku. nechali sme to chvílu tak, zas sme si len nedávali pozor a brala som len progesterón. no ale niekedy koncom leta sme sa dohodli, že to už musíme riešiť viac, manžel išiel na spermiogram a ja v októbri na laparoskopiu. teraz beriem ten clostil pregnyl a progesteron. takže v podstate sa snažíme počas ovulácie len 3 mesiace 😀 predtým som žiadnu nemala 😀
Aj moja mama si ešte v detstve/v puberte narazila či zlomila kostrč a pri pôrode to zistili a robili sekciu.
@ceklis to hej, ale co z toho? 🙂
@alison11
@jaruskatt viete čo ja som mala teraz také bolesti cez víkend, že som nevedela ako sa mám uložiť. tak som hľadala na internete, čo by mohlo pomôcť proti tej bolesti, už manžel ma chcel brať na pohotovosť, ale hovorím mu že nie, zbytočne budeme 10 eur platiť, že šak ma to prejde... no ale plakala som od bolesti.. a dočítala som sa, že kostrč môže nejako ovplyvňovať rozloženie orgánov v panve a kvôli tomu môže byť problém pri otehotnení.
@myjusiatko neviem ;) aspoň vylúčiť to biochemické hneď na začiatku
Neviem čo by som robila ;) asi len pre taký “lepší” pocit a keď by som neverila testu, tak aspoň by som zistila hladinu hcg
Tiež neviem či by som to chcela vedieť.
Babule tak som už bola na folikumetrii..na oboch vaječníkoch 11mm folikuly..v utorok zasa..viac sa hej pozdával na ľavej strane..dúfam že práve ten bude ďalej rásť keďže na pravej už nemám vajcovod po mimomaternicovom..ale ďalší super poznatok..ja mávam dost nízku sliznicu ..minulý mesiac v takom čase cyklu mala 5mm..teraz mala cez 7mm..vďaka femibionu..😁 Juchuuuuuu..
@hope40 ahoj áno v decembri som mala nad tou líniou 8 dní inak vôbec
@kasandra999 este mi tak napadlo, ze robil ti doktor hormonalny profil pocas cyklu? ono to vyzera akoby nejaky hormon pocas tej lutealnej fazy bol iny ako ma
:( ale to ja ozaj len uplne laicky pisem, tak to neber ako nieco zle pls
v grafoch som ozaj zaciatocnik, no ten tvoj je ozaj zaujimavo zvlastny, skusim si vecer viac zaguglit a popozerat ze co to moze byt
@ceklis nerobil mi dr. nic, sledujem sa od novembra, predtým som kvôli nepravidelnej menštruácii, brala duphaston. Aj ja stále čítam pozerám, je to zvláštne. 😥
@kasandra999 skús sa objednať u neho, veď sú to len dva odbery krvi. Držím palce moc ❤️✊🏻❤️✊🏻❤️
@ceklis Ďakujem no určite.ho navštívim 😉
@kasandra999 inak ten tvoj graf sa podobá na tie moje z pred 7 mesiacov, keď som ovuláciu nemávala. Vtedy tak skáču hodnoty .
hlasim vysledky HP... zvyseny prolaktin.... idem pracovat na znizovani 🙂 tento cyklus meriam s vami kocky...
@kasandra999 daj si spravit ten hormprofil... ja nechapem tych doktorov... jamam pravidelmnu ms... nechcel mi ho spravit, ze ked mam pravidelnu, asi je vsetko ok.. ale neni... nasli mi zvyseny prolaktin... a ty mas nepravidelnu ms a nikto to neriesil?... nerpavidelna ms je tiez jednym z dosledkov zvyseneho prolaktinu.... bez hp ti nemal ziadny duhaston nasadzovat, len tak ako cukriky.... chod tam a nenechaj sa odbit...

@jaruskatt tak ono to hore dole môže byt práve z toho že si chorá a telo nevie čo spravit. Čiarka je podľa mna na biochemické celkom silná. Určite by som šla v pondelok k doktorovi a držím ozaj najviac palce nech je všetko ok. Ono je to ozaj akoby zázrak že práve vtedy keď to človek najmenej čaká 😊 a prídu //