icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
11. júl 2014

@kubisova teplotka fajn 😉

Ja som dnes splnila, čo som si splnila a neodmerala som! Som na seba hrdáááá, ale strašne ma svrbeli ruky. Aj keby to nič neznamenalo, keby som si aj odmerala ...

senta_sofia
11. júl 2014

@kubisova predtym ti na kolko zvykla klesnut, ked sa akoze blizila menstruacia? ja som robila test teraz po tyzdni, este pockaj, tam uz bol sakra rozdiel 🙂

kubisova
11. júl 2014

@zuzulienocka77 Ja by som aj test este kupila a zmerala dnes no zas sa mi aj chce pockat

senta_sofia
11. júl 2014

@rybkaa kde siiiiiiiiiiiiiiiiii, uz si mala byt priletena, dufam, ze mas aspon spisane vsetko, co nam chces povedat a das to sem, nech mame co citat 😉))

kubisova
11. júl 2014

@senta_sofia ona mi klesala tak na 36,3

senta_sofia
11. júl 2014

@kubisova tak to mas super 😉)

kubisova
11. júl 2014

@senta_sofia no len dufam ze bude dobre

kitulka
11. júl 2014

@kubisova Neboj nist, teplotka dobra, aj ja som mala okolo 36,7. Bude to dobre! A testni ked tak az zajtra, zase z ranneho. Drzim paluchy!

kitulka
11. júl 2014

@kubisova Ked si to tak vezmes, tak mas pekny rozdiel medzi predovu a poovu teplotami, tak by to malo byt v pohode.

zuzulienocka77
11. júl 2014

@kubisova jasné počkaj pár dní a urob zase test, veď ja som nechcela aby si dnes robila. Len, že teplotka sa drží, tak je to fajn 😉

paskolinka
11. júl 2014

@kubisova teplotka sa pekne drzi 🙂

paskolinka
11. júl 2014

@senta_sofia podla mna @rabkaa od vcera cita a pise si poznamky 😀

kubisova
11. júl 2014

@kitulka
@zuzulienocka77
@paskolinka ja len ze to nevydrzim uz chcem uz mat istotu na com som

paskolinka
11. júl 2014

@kubisova to ti uplne rozumiem 😉 na druhej strane, vyzera to dobre, tak ti ostava len verit a cakat 😅 drzim palce. inak ako sa citis? nejake nove tehu priznaky nepozorujes?

zuzulienocka77
11. júl 2014

@kubisova hlavne sa neznervózňuj a mysli pozitívne, teplota sa drží, máš dve čiarky, MS neprišla. Je to v poriadku. Viem, že si nedočkavá, ale musíš vydržať 😉 Ja tiež nerada čakám 😒

zarzisia
11. júl 2014

Ahojte, tak ja meriem tento cyklus len 2.den a aj to este spinim, takze graf davat nejdem 😅 Ale chcem sa spytat, boli ste niektora na folikulometrii? neviete ako to tam funguje? ci sa chodi len 1x za cyklus, ci viac krat?

kubisova
11. júl 2014

@paskolinka praveze nemam nejake priznaky citim sa akurat tak nafuknuta a ked idem po chodoch tak unavena

paskolinka
11. júl 2014

@zarzisia ja som nebola, ale urcite sa chodi viackrat, dr. musi odsledovat, ako foliky rastu

adamnela
11. júl 2014

Ahojte kočky.
U mna nic nove, stale taham hada, takze nuda... 😒
@kubisova teplotka fajn a skus teda zajtra z ranneho mocu, uz by mala byt ciraka silnejsia 😉
@zuzulienocka77 no super, ze si dodrzala slub... 🙂 Som na Teba pysna 😉

kubisova
11. júl 2014

@adamnela no skusim zajtra tak hadam budu //
@zuzulienocka77 a kedy si zas odmerias alebo teraz to nechas chvilu tak

zuzulienocka77
11. júl 2014

@kubisova v pondelok - utorok a potom pred MS 😉

jaja9891
11. júl 2014

Zienky mam otazocku,aky je rozdiel v Nosifole a Inofolicu?pribalovy letak mam nastudovany,viem,ze nosifol ma navyse vitaminy,ale pride mi to ako totozny pripravok,no vsade vidim propagaciu Inofolicu...mate skusenosti niektora s oboma? ja dnes 12 DC, graf uskakany http://www.fertilityfriend.com/home/jaja a dnes uz mam skoro pozit. ovu testik... vyzera to,ze mozno aj mne sa ovu pomalicky posuva... najprv bola 17DC,potom 16 DC a teraz vyzera,ze bude 15 DC snaaad 🙂 takze mozno ten Inofolic nebude somarinka 😉 mm je doma do pondelka,tak nech to stihneme a asi dokupim este par sackov... staci ta kura 3 mesiace?ci?

paskolinka
11. júl 2014

@jaja9891 hm, ono to fakt vyzera podobne, akurat v nosifole su tie vitaminy. podla mna inofolic ma vacsi marketing a vacsi tlak na doktorov, takze ti ho potom viac odporucaju a maju s nim viac skusenosti... inak nasla som, ze ta firma, co robi inofolic, vyraba aj antikoncepciu a tehotenske vitaminy. to je biznis co? 😀 najskor zarobia na tom, ze zenu napchaju antikoncepciou a potom ked ma po vysadeni problem s cyklom, sup - treba si kupit predrazeny inofolic 😀 .... a potom jej este predaju tehotenske vitaminy, aby nahodou neprisli skratka...

jaja9891
11. júl 2014

@paskolinka veru je to tak ako pises... darmo,vsteko je marketing,ja som nikdy HAK nebrala,teda ak neratam mesiac kvoli ycstam... cyklus som si myslela,ze je ok a aha ho... teraz pozeram,ze na mojalekaren je dobra akcia,neviem ci si neobjednam,alebo co... keby tu zienky predavali za rozumnejsi eceny,ale niekedy pytaju 15 e na nete je teraz za 11e...hmm... drahe to je...

adamnela
11. júl 2014

@jaja9891 no tiež by som bola rada za kazdu cennú rádu kvoli Inofolicu a Nosifolu. Ja som si ešte objednala 2 balenia a teraz uzivam teda po 2 sacky denne. Ma to asi zrujnuje, ale potrebujem nejako nakopnut tie moje lenive vajecniky..

paskolinka
11. júl 2014

@jaja9891 no veru ziaden spas, ked este odporucaju doktori pit 2 sacky denne, tak to pekne nacrie do vrecka 😒

senta_sofia
11. júl 2014

@jaja9891 @adamnela ja som to tiez porovnavala, nosifol skor propaguju zase v Cechach... na prvy pohlad sa zda, ze nosifol je vacsi, ale inositolu obsahuje tiez len 2g. Ja som pozerala aj Swanson, co ponuka inositol, je tam 100 kapsul a vychadza to nieco cez 12euro, ale tam je 650mg inositolu.

senta_sofia
11. júl 2014

@paskolinka cicus moja a ty ako? nerobila si rychly tehotensky test teplomerom?🙂 kedy (ne)ocakavas?🙂

paskolinka
11. júl 2014

@senta_sofia teplomer je v sufliku s nápisom "nedotykat sa" 😀 inak som cca 10dpo a nijako zvláštne sa necítim až na to že som nervózna ako kôň, ale to bude pms 😠

senta_sofia
11. júl 2014

@paskolinka to som bola aj ja 😀 aku dlhu mavas lutealku?