Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka tak norma je do 26 a ja mam 42.. ale hovorili gyndos aj endokrinolozka ze to mohlo byt len prechodne zo streau z odberu... ms mam kazdy mesiac ale nie je to vzdy rovnaky pocet dni.. napr mala som 6 vzorovych cyklov kedy prisla ms na 26 dc potom 28, dalsia 23 a dalsia 27.... ale to je vraj ok... kontrolne odbery o tri mesiace...
Baby, tomu testu rano som moc neverila...😁 stále cítim taký tlak v podbrušku, po obede ma zase chytil ten močák 😢 (štípanie, rezanie, bolesť...) tak musím čo najviac piť a papám Urinal a pod. Jeden deň dobre a na další sa to zopakuje... keď to neprejde, buduci týždeň pôjdem na urológiu. 😣
Ale lepšia správa... poobedný test 😍
13.2. mám narodky 😊 🎁 // najkrajší darček. 😍 Uz len nech je všetko ok 🛐
@jaruskatt jeeeej 🙂 gratulujeeeeem 😍😍😍😍❤️💕🤰🏼🤰🏼
skusim mozno vitex alebo kvapky mastodynon... tam je tiez vitex
@macka67 ďakujem za plstreh, takže to aj zbytočne meriam 😥som anovulacna 😖😖😖
@ikonia je to lekár pred dôchodkom skoro, tak asi má nejaké staré zvyky, duphaston som brala tri mesiace, že vraj na úpravu ms, no pôjdem tam len až keď.mi bude meškať menzes takto mi nespraví nič.
@kasandra999 no drzim palce nech ho nejako presvedcis...
@jaruskatt gratulujem 😍to je krasna správa, drzim palce 💕
@jaruskatt Super,neboj všetko je ako má byť,a bolesti v podbrušku som mala tiež pri oboch a trvajú takmer do 20tt a potom v poslednom mesiaci je to z rozťahovania sa maternice tie úpony čo držia maternicu po stranách sa naťahujú.Ke´dže rastie sliznica a aj plod a časom aj plodová voda pridá váhu maternice,oddychuj keď sa Ti len dá a ber magnézko je dobré na bolesti.
@kristina6014 Ja sa vôbec nevyznám v tvojom grafe koľký dc máš?
@alison11 8DC
@kristina6014 Nuž tak k ovu by malo klesať koľko dní mávaš cykly?

@jaruskatt netestuj uz, zbytocne sa stresujes...uz ten graf nema ziadnu vypovednu lehotu a ciary mas dost jednoznacne na teste🙂