icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucinocka
9. feb 2018

@jaruskatt netestuj uz, zbytocne sa stresujes...uz ten graf nema ziadnu vypovednu lehotu a ciary mas dost jednoznacne na teste🙂

ikonica
9. feb 2018

@katesocka tak norma je do 26 a ja mam 42.. ale hovorili gyndos aj endokrinolozka ze to mohlo byt len prechodne zo streau z odberu... ms mam kazdy mesiac ale nie je to vzdy rovnaky pocet dni.. napr mala som 6 vzorovych cyklov kedy prisla ms na 26 dc potom 28, dalsia 23 a dalsia 27.... ale to je vraj ok... kontrolne odbery o tri mesiace...

jaruskatt
9. feb 2018

Baby, tomu testu rano som moc neverila...😁 stále cítim taký tlak v podbrušku, po obede ma zase chytil ten močák 😢 (štípanie, rezanie, bolesť...) tak musím čo najviac piť a papám Urinal a pod. Jeden deň dobre a na další sa to zopakuje... keď to neprejde, buduci týždeň pôjdem na urológiu. 😣
Ale lepšia správa... poobedný test 😍

jaruskatt
9. feb 2018

13.2. mám narodky 😊 🎁 // najkrajší darček. 😍 Uz len nech je všetko ok 🛐

janedoe
9. feb 2018

@jaruskatt jeeeeej co to vidim 😊 Prekrasne ciarky. Vitaj oktobrovka 😊

sonulienka13
9. feb 2018

@jaruskatt jeeeej 🙂 gratulujeeeeem 😍😍😍😍❤️💕🤰🏼🤰🏼

alison11
9. feb 2018

@jaruskatt Gratulujem a z tým mechúrom môžeš aj ku gynekológovi,mne on dáva lieky na mechúr.

ikonica
9. feb 2018

@jaruskatt gratulkaaaa

katesocka
9. feb 2018

@ikonica ja idem na odber v pondelok ale gynekolog rovno povedal ze s vysledkami mam ist do car, cize mne to riesit on nebude. Inak aj ja mam cykly tak od 26 do 30 dni, vacsinou 29, tak som teda zvedava co mi ukaze ten hormonalny profil

ikonica
9. feb 2018

@katesocka drzim palce

katesocka
9. feb 2018

@ikonica dakujem inak aj ja tebe, nech sa ti znizi 😊

ikonica
9. feb 2018

skusim mozno vitex alebo kvapky mastodynon... tam je tiez vitex

normab
9. feb 2018

@alilka supeeer 😊 ja som bola tiez dnes a uz zajtra picham ovitrelle a ideme na to 😁 aj mne pochvalil sliznicu ja som sa zase naciedzala grepovou stavou.. mohlo by nam to konecne vyjst ✊

kasandra999
9. feb 2018

@macka67 ďakujem za plstreh, takže to aj zbytočne meriam 😥som anovulacna 😖😖😖

kasandra999
9. feb 2018

@ikonia je to lekár pred dôchodkom skoro, tak asi má nejaké staré zvyky, duphaston som brala tri mesiace, že vraj na úpravu ms, no pôjdem tam len až keď.mi bude meškať menzes takto mi nespraví nič.

monika_akinom
Autor odpoveď zmazal
ikonica
9. feb 2018

@kasandra999 no drzim palce nech ho nejako presvedcis...

alilka
9. feb 2018

@normab noo grep som ja začala až dnes..tak 4-5 dní pred ovu by sa mal jesť 😁 no dúfam teda že vyde 😁

zahramichaela
9. feb 2018

@jaruskatt gratulujem 😍to je krasna správa, drzim palce 💕

ceklis
9. feb 2018

@jaruskatt krásne // ❤️

jaruskatt
10. feb 2018

Tak predsa už išla teplota hore 😊

alison11
10. feb 2018

@jaruskatt Super,neboj všetko je ako má byť,a bolesti v podbrušku som mala tiež pri oboch a trvajú takmer do 20tt a potom v poslednom mesiaci je to z rozťahovania sa maternice tie úpony čo držia maternicu po stranách sa naťahujú.Ke´dže rastie sliznica a aj plod a časom aj plodová voda pridá váhu maternice,oddychuj keď sa Ti len dá a ber magnézko je dobré na bolesti.

jaruskatt
10. feb 2018

@alison11 Ďakujem ☺

alison11
10. feb 2018

@jaruskatt Nemáš zač 🙂

kristina6014
10. feb 2018

Ja som na tom takto 🤔 teplota úplne halabala oproti iným cyklom.. teraz vystrelila hore akooa šíp.. iné cykly držala dole 🙂 no uvidíme čo s toho bude 🙂

alison11
10. feb 2018

@kristina6014 Ja sa vôbec nevyznám v tvojom grafe koľký dc máš?

kristina6014
10. feb 2018
ceklis
10. feb 2018

Ahojte, myslela som si, že teplota pôjde dnes viac dolu, tak som zvedavá čo prinesú ďalšie dni. V pondelok idem k doktorkovi, ma pozrieť či cez víkend folik pukol 🙈

ceklis
10. feb 2018

Neviete mi baby povedať ci sú tie digi ovu testy spoľahlivé? Lebo včera mi vyšiel konečne prvý pozitívny, ale ten palickovy vôbec nebol :(

alison11
10. feb 2018

@kristina6014 Nuž tak k ovu by malo klesať koľko dní mávaš cykly?