icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
11. feb 2018

@avy
Ja meram o 6 rano a mam odsledovane,ze ked idem nahodou na vecko o 4,tak mam taku istu teplotu ako ked si zmeram potom o 6.
Ved ked budes denno denne vstavat skor,tak si normalne zapisuj teplotu aka bude.Len musis aj vikendami merat v tento cas.

avy
11. feb 2018

@katusikkk no však práve som si to dala na pol siedmu..takže meriam tak aj keď mám poobednú,pretože tak vstávam keď ide malý do školy a cez víkend mám budík...no keď mám tu rannú vstávam uz o tej štvrtej..takže v podstate neviem aku budem mať teplotu vtedy pretože som ešte tak skoro nemerala 😶

tuqanqa
11. feb 2018

@avy ak budes takto vstavat dlhodobo tak nic nepriratavaj a zacnes si tak grafy s realnou teplotou. Iba ak nastane vyimka tak prirataj.

myjusiatko
11. feb 2018

@avy nie je pravda ze aj vikend musis v rovnaky cas. Proste meraj ked sa zobudis a zapisuj casy.

myjusiatko
11. feb 2018

@avy nic nepriratavaj ani neodratavaj. Len zapisuj cas.

avy
11. feb 2018

@myjusiatko oki..týždeň vstávam 6:30 a týždeň 4:00.. takže stačí len čas písať..ďakujem za vysvetlenie..lebo na nete som čítala keď som začala napríklad o tej 6:30 acpotm sa čas vstávania zmení tak mám za každú hodinu buď odrátať alebo pripočítať 0,1 stupňa.

myjusiatko
11. feb 2018

@avy vdaka zapisu casu bude graf dobre citelny. 🙂 ja som merala kazdy den trosku iny cas. Kojim a odmietala som si davat budika. A dalosa z toho pekne vyjst.

avy
11. feb 2018

@myjusiatko super tak teda budem len ten čas písať iný..ešte raz ďakujem pekne 😊

myjusiatko
11. feb 2018

@avy este pripisem, ze je potreba sledovat a zapisovat aj hlien.

kristina6014
11. feb 2018

Dnes už klesáme 🙂

zuzlu26
11. feb 2018

Ahojte, tento cyklus som prvykrat zacala merat tiez 🙂 a zatial takto, tak snad sa cim skor podari mat // na tehu teste 🙂

tonjadabik2
12. feb 2018

Slubeny testik.. aj keď ma som rozmýšľala či ho tu mám dať.. keď ma tu niektoré nenávidia.. všetkým držím palce aby sa vám podarilo otehotnieť čo najskôr.. testik je slabý..😥

avy
12. feb 2018

@tonjadabik2 koľko ti mešká?

betina1984
12. feb 2018

@tonjadabik2 Skúsila by som iný, lebo aj tie kontrolné sú akési divné.

tonjadabik2
12. feb 2018

@avy HM. 16 dní..
@betina1984 hej kúpim iný tento má asi malo farbiva..
Som 25dpo a 46dc

avy
12. feb 2018

@tonjadabik2 skús druhý lebo to je ozaj nejaké slabé na toľký dpo 🤔

ceklis
12. feb 2018

Ja dnes takto, som zvedavá ďalšie dni. Toto je ako kovbojka 🙈🙈🙈 taká som zvedavá čo bude o týždeň 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

katusikkk
12. feb 2018

@ceklis
Ked sa teraz udrzi teplota hore,tak ovu bola vcera😉

tonjadabik2
12. feb 2018

@avy oki vdaka

ceklis
12. feb 2018

@katusikkk a to sme akurát v sobotu nerobili tutumutu :( vcera uz bolo neskoro... dokelu :(

podkovickaa
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
12. feb 2018

Mne tento mesiac vobec nesedia ovulka s teplotou.Cely graf je divny.Normalne mavam poovulace teploty 37,3 - 37,4 a teraz 37,1.
Sexik kexik si mala dobre.Lepsie kazdy druhy ako kazdy.Hovori sa,ze najlepsia antikoncepcia je velmi casty sex 🙂

katusikkk
12. feb 2018
katusikkk
12. feb 2018

Neviem ci tento test je urobeny sprave.Mne skor pride ocikany ako ponoreny v moci,kedze aj kontrolna ciarka je taka divna.

ceklis
12. feb 2018

@katusikkk ktorý deň po ovu si? možno ešte stupne. Teploty nad 37 sú v každom prípade super. zázraky sa deju a možno to vypáli tou najlepšiou cestou ✊🏻

katusikkk
12. feb 2018

Podla hlienu a ovu nolesti bola ovulka 13 DC.Bola som aj u lekarky,folikul bol uz veliky na prasknutie.Tusim uz 24 mm mal.15 teho rano o 7 lekarka pozrela a povedala,ze uz prasol asi toho 13 ako predpokladala.Ale podla teploty vyzera,ze bola az 15 teho.
V tomto pripade zvitazila folikumetria 😉Ani nikdy take rovne grafy nemam.Po ovu mi vyskocia aj na 37,4'.

ceklis
12. feb 2018

@katusikkk waw, aký je konštantný ten graf. Fiha. No tak to som zvedavá ako to pôjde ďalej.

cindy11
12. feb 2018

Tak ja furt nic 🙁 co sa to deje?!

butterfly333
12. feb 2018

@tonjadabik2 mojko držím palce no skús iný testik a kedy ideš k Dr?

kristina6014
12. feb 2018

Pokračujeme takto 🙂 hádam ovu bude tento mesiac 🙂