Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk no však práve som si to dala na pol siedmu..takže meriam tak aj keď mám poobednú,pretože tak vstávam keď ide malý do školy a cez víkend mám budík...no keď mám tu rannú vstávam uz o tej štvrtej..takže v podstate neviem aku budem mať teplotu vtedy pretože som ešte tak skoro nemerala 😶
@avy nie je pravda ze aj vikend musis v rovnaky cas. Proste meraj ked sa zobudis a zapisuj casy.
@avy nic nepriratavaj ani neodratavaj. Len zapisuj cas.
@myjusiatko oki..týždeň vstávam 6:30 a týždeň 4:00.. takže stačí len čas písať..ďakujem za vysvetlenie..lebo na nete som čítala keď som začala napríklad o tej 6:30 acpotm sa čas vstávania zmení tak mám za každú hodinu buď odrátať alebo pripočítať 0,1 stupňa.
@avy vdaka zapisu casu bude graf dobre citelny. 🙂 ja som merala kazdy den trosku iny cas. Kojim a odmietala som si davat budika. A dalosa z toho pekne vyjst.
@myjusiatko super tak teda budem len ten čas písať iný..ešte raz ďakujem pekne 😊
@avy este pripisem, ze je potreba sledovat a zapisovat aj hlien.
@tonjadabik2 koľko ti mešká?
@tonjadabik2 Skúsila by som iný, lebo aj tie kontrolné sú akési divné.
@avy HM. 16 dní..
@betina1984 hej kúpim iný tento má asi malo farbiva..
Som 25dpo a 46dc
@tonjadabik2 skús druhý lebo to je ozaj nejaké slabé na toľký dpo 🤔
@avy oki vdaka
Mne tento mesiac vobec nesedia ovulka s teplotou.Cely graf je divny.Normalne mavam poovulace teploty 37,3 - 37,4 a teraz 37,1.
Sexik kexik si mala dobre.Lepsie kazdy druhy ako kazdy.Hovori sa,ze najlepsia antikoncepcia je velmi casty sex 🙂
Neviem ci tento test je urobeny sprave.Mne skor pride ocikany ako ponoreny v moci,kedze aj kontrolna ciarka je taka divna.
Podla hlienu a ovu nolesti bola ovulka 13 DC.Bola som aj u lekarky,folikul bol uz veliky na prasknutie.Tusim uz 24 mm mal.15 teho rano o 7 lekarka pozrela a povedala,ze uz prasol asi toho 13 ako predpokladala.Ale podla teploty vyzera,ze bola az 15 teho.
V tomto pripade zvitazila folikumetria 😉Ani nikdy take rovne grafy nemam.Po ovu mi vyskocia aj na 37,4'.
@tonjadabik2 mojko držím palce no skús iný testik a kedy ideš k Dr?

@avy
Ja meram o 6 rano a mam odsledovane,ze ked idem nahodou na vecko o 4,tak mam taku istu teplotu ako ked si zmeram potom o 6.
Ved ked budes denno denne vstavat skor,tak si normalne zapisuj teplotu aka bude.Len musis aj vikendami merat v tento cas.