icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

avy
12. feb 2018

@katusikkk prosím ťa prečo máš tie čiary prerušované?! Mne ich stále vyplní..do včera som mala aj ja tak a dnes mi vyplnilo 🙄🤔

selinaliana
12. feb 2018

@tonjadabik2 preco by ta niekto nenavidel ? Gratulujem

jaruskatt
12. feb 2018

@tonjadabik2 ano, sú nejaké celé čudné 😲 Alebo ešte nevyschnuté...

ceklis
12. feb 2018

@avy prerušované sú v tej appke kvôli tomu, že nie je jednoznačne presný dátum ovu. Chýba dostatočné množstvo údajov a ak sú, tak potom je čiara plna :D

avy
12. feb 2018

@ceklis ahaa ďakujem pekne za vysvetlenie 😊

katusikkk
12. feb 2018

@avy
@ceklis
Ja mam tych udajov aj dost ,ale aplikaciu zmiatlo to,ze podla hlienu a bolesti by mozno oznacilo 13 DC,ale podla teploty az 15 DC,takze apka teraz nevie 😅

ceklis
12. feb 2018

@katusikkk no to hej, údajov je tam veľa. Fakt že zvláštne ako to máš pekne každý deň 👍🏻

tonjadabik2
12. feb 2018

@butterfly333 skusim iny testik.. a ku Dr neviem bud tento tyzden alebo buduci a Dakujem :D

tonjadabik2
12. feb 2018

@selinaliana ja viem mala som taky pocit.. :D ale kaslat nato :D
@jaruskatt skusim este iny test

cindy11
12. feb 2018

@kristina6014 veľmi tomu grafu nerozumiem ale nemohla uz byt ked máš take vysoké teploty?

avy
12. feb 2018

@katusikkk presne taký problém mám aj ja..musím porušiť Asi niektoré údaje 🤣🤔 na folikulometrii som bola v utorok a folikul už bol veľký na to aby vydržal na dátum ktorý FF stanovil 😅

kristina6014
12. feb 2018

@cindy11 a kedy ?? Keď som mala MS? Testujem a nemala som ešte ani jeden pozitivny 🙂 ani výtok ešte nemám taký 🙂

hope40
12. feb 2018

@cindy11 tu je to napisane preco asi je taky graf duufam ze si to mozes prelozit alebo vies po anglicky ja som taky mala v novembry

alison11
12. feb 2018

@myjusiatko To nie pre teba prepáč pomýlila som sa jedna sa tu pítala tak som asi na tvoju odpoveď dala jej odpoveď.

cindy11
12. feb 2018

@hope40 Dakujem krásne za ochotu 😊 teoreticky mi je jasne všetko co píšu ale aj tak dúfam. Veľmi som zvedava ci príde MS tak ako ma alebo ako a kedy. Potom pôjdem za dr nech odsleduje vajko. Vysvetľovalo by to prečo sa nedarí. 🤨

cindy11
12. feb 2018

@kristina6014 tak jedine tak bo som z toho salena. Tehu si neskusala? MS bola silná?

cindy11
12. feb 2018

@kristina6014 a nie si chorá?

alilka
12. feb 2018

Baby koľko dní pred ovu mávate plodný hlien?

kristina6014
12. feb 2018

@cindy11 chorá nie som, ms prvý deň nebola nejaká silná a druhý taká slabšia .. teat somsebou skúšala a stále taká mizerne vidnajuca čiarka.. v maternici nič nevidela tak neviem no.. uvidím ďalšie dni aké to bude 🙂

cindy11
12. feb 2018

@kristina6014 a LF máš akú dlhu a celkovo cyklus? Som zvedava ako to dopadne 😊 ten február je nejaký záhadný 😃

kristina6014
12. feb 2018

@cindy11 LF veru neviem aku mám dlhú.. no a cyklus 28-29 dňový.. 🙂 .. veru :D

ceklis
12. feb 2018

Baby a ako vlastne treba tutu mutu cez ovu? Ak je ovu test pozitívny ako sa treba snažiť?

myjusiatko
12. feb 2018

@ceklis ako mate chut. 🙂

ceklis
12. feb 2018

@myjusiatko veď ja viem že tak je to najlepšie ❤️ Ak už folikul praskol, tak ešte je šanca na oplodnenie?

myjusiatko
12. feb 2018

@ceklis mala, ale je.

cindy11
12. feb 2018

@ceklis tak toto by aj mna zaujimalo. Ked zvážis všetko: vajko je oplodnitelne 12-24 hod, ja rátam minimum takze 12, spermijam to tiež chvíľku trvá kým sa k nemu dostanú, čítala som ze aj pár hodín, min 2 hodky a este nevieš zistiť kedy presne folik praskne. Takze v den ovu je to podľa mna bud alebo..ale to je koniec koncov furt 🤔😁😁

ceklis
12. feb 2018

@cindy11 takze deň po ovu je už ozaj šanca skôr zázračná?

cindy11
12. feb 2018

@ceklis všetko je to jeden maly zázrak 😁😁🍀

alilka
13. feb 2018

Baby ja dnes takto .žeby sa už chystala ovulka?dnes mám ísť opäť na folikumetriu,Vajka by mali mať 19mm tak som.ozsn zvedavá..😁

normab
13. feb 2018

@alilka noo to mas supeer.. ja mam divotvornu teplotu neviem ci z tych liekov ale inokedy ukazkovy a teraz toto..moze aj tak pomalicky stupat teplota?? Lebo ovu podla mna bola vcera doobeda kedze ovitrele som pichala sobotu doobeda 🤔