icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

normab
13. feb 2018

@alilka ovula by mala prebehnut do 48 hodin 😊 my sme sa v den ked som pichla a dva dni potom..ale vraj staci aj obden 😉

alilka
13. feb 2018

@normab noo my sme včera a dnesam nočnú čiže smola 😁 až zajtra začneme opäť 😁 dúfam že pri tých jeho spermiach si to vajco bez problému nájdu ✊✊

normab
13. feb 2018

@alilka zajtra je super akurat 😗

tonjadabik2
13. feb 2018

@rula

@lucinocka
@butterfly333 Baby Ďakujem už len ku Dr aby potvrdil že anjelik je tam kde má byť 😀🙏

alilka
13. feb 2018

@normab nooo aj keby nie nič iné neostáva 😁😁 nech si pekne vajíčko počká a nechá sa bez problémov oplodniť 😁

katka8817
13. feb 2018

@tonjadabik2 blahoželám

ikonica
13. feb 2018

@tonjadabik2 gratulka

ikonica
13. feb 2018

@ceklis he he heeee jak si to pekne opisala 😂 proces oplodnenia a uhniezdenia 😂

ceklis
13. feb 2018

@ikonica 🙈🙈🙈 veď to je taký zázračný proces. Čiže keď je teplota hore, určite bola ovu s vajcom?

ikonica
13. feb 2018

@ceklis vraj hej :D ale potvrdi ti to len ten hore :D ze nalepi sa v maternici 😂😂😂

ceklis
13. feb 2018

@ikonica keby som dávala lepší pozor na základnej škole keď sme to v siedmej triede preberali 😂😂😂 tak toľko nemusím teraz študovať tieto životne zázraky

kasandra999
13. feb 2018

@ceklis
@alilka dievčence a viete ako užívať tu fytosoju?

ikonica
13. feb 2018

@ceklis si pozri youtube 😂 ja som uz tolko videi pokukala ze si po tutu mutu predstavujem ako tam tie mrsky plavaju a v duchu ich hecujem nech pekne idu k tomu gulatemu cudu a nech sa zahryznu.... teda aspon jedna z nich 😂

avy
13. feb 2018

@ikonica 😂😂😂😂

ceklis
13. feb 2018

@ikonica 😂😂😂😂 no chlap sa zo mna už zblázni načisto. Vidíš, toto mi ešte nenapadlo 👍🏻👍🏻👍🏻 Idem na to 😊

ceklis
13. feb 2018

@kasandra999 ja mám ten sarapis a dvakrát za deň, ráno a večer to užívam

ceklis
13. feb 2018

@tonjadabik2 blahoželám a veľa zdravicka prajem

ikonica
13. feb 2018

@ceklis ja som uz druhe rano zabudla merat... resp merala som ale az po wc :/ ale mm uz nekuka na mna ako na blazna 🙂))

tonjadabik2
13. feb 2018

@katka8817
@ikonica
@ceklis
Ďakujem Babulky moje 😁🙏❤️

martinade
13. feb 2018

@tonjadabik2 gratulujem 🙂

ceklis
Autor odpoveď zmazal
ceklis
14. feb 2018

Dobre ranko, mna už označilo 😍✊🏻🙏🏻

ceklis
14. feb 2018

@sonulienka13 ahoj, ako sa vyvíja tvoj grafik? 😊

cindy11
14. feb 2018

Co príde skôr? Ms alebo ovu? 🙈

normab
14. feb 2018

@alilka fiuuuu uz som hore 😊😊 inak Vam to vyslo presne na Valentina plodenie..pekne 😁

katusikkk
14. feb 2018

Ja nadalej taham ciaru.Hmmm 🤔Uz som mala byt na 37,4 .

monika_akinom
14. feb 2018

Ovu oznacena, uz ostava len cakat 👶🤞👣💕🙏

ceklis
14. feb 2018

@katusikkk fiha, nejaké vitamíny si dávaš?

katusikkk
14. feb 2018

@ceklis
Praveze nic,lebo buduci tyzden si zacinam pichat pred IVF,tak som vsetko podojedala nech sa potom nicim nezatazujem.Jedine co pijem je MACA.🙂 Ale ani na nete som ziadny podobny do ovu aj po ovu nenasla.Ja pri 37,1 dostavam ms 😂😂

tonjadabik2
14. feb 2018

@martinade Ďakujem ❤️