Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13
Ovu zatial nebola,takze este nic nie je stratene.Dnes vecer ci zatra urcite stihas.😘
@katusikkk zlaticko ved dnes vecer chceme poistiť.tak uvidime 😉 a 23.2 idem na veľkú babskú jazdu tak dufam ze nedostanem mrchu lebo ma rachne ☹
@katusikkk tak potrebujem to nejako posunúť☹ ☹
@sonulienka13
Podla mna urcite nebude,lebo teba sa pekne LF predlzila a kedze este ani ovu nebola,tak urcite nedostanes 😀
@katusikkk
@sonulienka13
presne to iste som chcela napisat :D ze mrcha nepride skor ako o 10dni. drzim prstoky nech je ovu zajtra alebo aj dnes a pekne tutumutu bude stacit
@sonulienka13 ms dostanes najskor 28.2 takze pekne sa udobrite a zurku si uzi 😍
@tuqanqa kozumplik :( ale ono je to aj tak jedno, keď som tam bola prvý krát tak som s ním mala vstupnú konzultáciu a potom som ho už nevidela a keď som niečo chcela, tak taká nič moc komunikácia. On hneď ako videl výsledky amh a hormonalneho profilu povedal že to vidí na darované vajíčka.
Ahojte žienky, dnes sme boli s manželom na druhej konzultácii v CAR zhodnotiť naše výsledky, tak ani ja ani manžel nemáme výsledky bohvie aké, ale sú vraj ideálne a vhodné na IVF, tak sme podpísali zmluvu a už len čakať, mám dôveru no ktovie ako budeme dlho čakať no asi to na ďalší cyklus nestihneme, teraz som 15 DC, tak uvidíme, ale teším sa veľmi.😉

@ceklis Ahooj mojko.aaa nijako.co ti poviem.sa obchadzame s muzikom☹ a ja stale v práci.a dnes jeden den voľna a zase muzik v práci☹ takze ani neriešim tento cyklus.skor by som potrebovala na tento mesiac oddialiť mrchu ☹