icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
14. feb 2018

@ceklis Ahooj mojko.aaa nijako.co ti poviem.sa obchadzame s muzikom☹ a ja stale v práci.a dnes jeden den voľna a zase muzik v práci☹ takze ani neriešim tento cyklus.skor by som potrebovala na tento mesiac oddialiť mrchu ☹

katusikkk
14. feb 2018

@sonulienka13
Ovu zatial nebola,takze este nic nie je stratene.Dnes vecer ci zatra urcite stihas.😘

kristina6014
Autor odpoveď zmazal
kristina6014
14. feb 2018

Ahoj, dnes takto, dúfam že ovu bude, dnes hlien áno bielok a je ho veľmi veľmi veľa 🙂

sonulienka13
14. feb 2018

@katusikkk zlaticko ved dnes vecer chceme poistiť.tak uvidime 😉 a 23.2 idem na veľkú babskú jazdu tak dufam ze nedostanem mrchu lebo ma rachne ☹

sonulienka13
14. feb 2018

@katusikkk tak potrebujem to nejako posunúť☹ ☹

katusikkk
14. feb 2018

@sonulienka13
Podla mna urcite nebude,lebo teba sa pekne LF predlzila a kedze este ani ovu nebola,tak urcite nedostanes 😀

ceklis
14. feb 2018

@katusikkk
@sonulienka13
presne to iste som chcela napisat :D ze mrcha nepride skor ako o 10dni. drzim prstoky nech je ovu zajtra alebo aj dnes a pekne tutumutu bude stacit

ceklis
14. feb 2018

@alilka mozem sa opytat? ten clostil a pregnyl navrhla sama doktorka? ci si si to nejako pytala od nej?
moj doki je nejaky divny :( dobre vie ze sa snazime a max co mi spravi, ze kukne folik a to je vsetko... ma zmysel skusit ten clostil?

rula
14. feb 2018

@sonulienka13 ms dostanes najskor 28.2 takze pekne sa udobrite a zurku si uzi 😍

alilka
14. feb 2018

@ceklis no to neviem aký je u vás problém..či vôbec nejaký a ppdl

alilka
14. feb 2018

@ceklis a podľa toho..ja napr ovulujem ale z vaječníku kde uz Brno vajcovod..preto ten clostil

normab
14. feb 2018

@ceklis ja tiez ovulujem ale dlho sa nam nedari tak pre zvysenie sanci dal clostyl..asi tri cykli skusi a potom uz ideme na ivf..

ceklis
14. feb 2018

@normab držím palce nech sa podarí a nebudete musieť riešiť ivf
ja mám už dohodnutý protokol v car a stále sa s tým neviem stotožniť, tak čakám na zázrak

ceklis
14. feb 2018

@alilka vďaka za vysvetlenie
ja mam problém v tom, že mám nízke amh a pravdepodobne rozbiehajúcu sa menopauzu a tak si myslím, že ten clostil a pregnyl by mohol aspon skúsiť
len neviem ako mu to vysvetlit 🙂 aby nadomnou nelamal palicu

alilka
14. feb 2018

@ceklis normalne mu povedz že sa jednoducho nedarí a chcela by si skúsiť ten clostil..keď je normalny nemal by mať problém predpísať ti to 😁

ceklis
14. feb 2018

@alilka oki, počkám na teplotu na taký 10-12dpo a ked nic, tak pojdem za nim aby som to dalsi cyklus stihla :D a potom bude to car

tuqanqa
14. feb 2018

@ceklis jednoducho povedz svojmu gyndosovi ze chces skusit stimulku s clostylom. Me clostyl nepomohol. Ja sa zas neviem dockat kedy sa cely proces v car rozbehne naplno a budem mat po papirovackach.

alilka
14. feb 2018

Baby a ako si písať túto dnešný teplotu?som po nočnej čiže som spala asi 3 hodiny..znížiť ju ?či ako?

ceklis
14. feb 2018

@tuqanqa noooo, ja som papierovacky uz presvihla, tak oni ma len nahanaju kedy zacnem
a ja stale dufam v zazrak :D

tuqanqa
14. feb 2018

@ceklis este som ti chcela napisat ze mi nasa mudr v car povedala ze clostyl izkym amh je zbytocne a tusim mi to aj niekto pisal v skupine Reprofit.

tuqanqa
14. feb 2018

@ceklis aha, no ked na to este niesy psychicky nastavena tak netreba to silit. Ja som prave naopak. Zklamania a cakania na zazrak bolo dost, preto sa snazim pozitivne myslet, tesit na to ze nam car pomoze ale zase chcem ostat nohami na zemi kebyze to nevyjde aby ma to neskolilo.

ceklis
14. feb 2018

@tuqanqa inak sranda :( lebo práve mám na stimulku napísaný clostil a menopur 🙈🙈 veď vyskúšam a uvidíme čo za úrodu bude.

ceklis
14. feb 2018

@tuqanqa veď to, pokial je nádej, tak treba veriť a pozitívne myslieť. Na ivf aj som, len sa strašne bojím že to nevyjde. Viem že mám myslieť pozitívne, len mám veľký strach ;(

tuqanqa
14. feb 2018

@ceklis akého mas Mudra.?

ceklis
14. feb 2018

@tuqanqa kozumplik :( ale ono je to aj tak jedno, keď som tam bola prvý krát tak som s ním mala vstupnú konzultáciu a potom som ho už nevidela a keď som niečo chcela, tak taká nič moc komunikácia. On hneď ako videl výsledky amh a hormonalneho profilu povedal že to vidí na darované vajíčka.

tuqanqa
14. feb 2018

@ceklis tak to sa o to viac divim ze dal na stimulku clostyl, hmm

ceklis
14. feb 2018

@tuqanqa :( no ved toto ma stve najviac, ze cim viac sa snazim ziskat info, tak tym viac krutim hlavou nad tym co chcu so mnou robit
uvidim, pockam na koniec cyklu a mozno to necham na par mesiacov tak

katka8817
14. feb 2018

Ahojte žienky, dnes sme boli s manželom na druhej konzultácii v CAR zhodnotiť naše výsledky, tak ani ja ani manžel nemáme výsledky bohvie aké, ale sú vraj ideálne a vhodné na IVF, tak sme podpísali zmluvu a už len čakať, mám dôveru no ktovie ako budeme dlho čakať no asi to na ďalší cyklus nestihneme, teraz som 15 DC, tak uvidíme, ale teším sa veľmi.😉

vyvka
14. feb 2018

Baby je tam duch alebo test neuschol poriadne ??
Mne sa skor vidi ze test ... neuschol poriadne 🤷‍♀️
Snazila som sa pozerat na test ...
Bleskom na telefone..a je snehovo biely skor to je vidiet
Len v tieni oproti svetlu neviem vysvetlit :D