Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dnes 27DC a teplota 37,01.. tak dufam, ze uz neklesne a ze konecn4 sa to podari 😊 zienky, drzim aj vam vsetkym prsty 😊
@alilka ta teplota inak nabrala teda rychlost.
ja mavam tiez pri ovu strasne bolesti vzdy na strane kde sa vajco tvori :( a uz som to minule aj niekomu hovorila ze nechapem ako mam tutumutu ked ledva stojim na nohách. tak asi len mysliet na to krasne male vonave babatko
drzim palce a daj vediet ako na kontrole
Kočky, ktoré máte nižšie AMH, máte ovuláciu každý mesiac? Alebo máte aj anovulačné cykly? Alebo som to celé zle pochopila, a to, že mám nižšie AMH vôbec nesúvisí s pravidelnou ovuláciou?
A ešte otázka, priesvitný hlien, ešte nie úplne bielkový je prosím vás aký?
@katesocka ale natahovaci je? Mozu sa uz blizit plodne dni.
@myjusiatko Naťahovací je, ale ešte nie tak "prirodzene bielkovo" (neviem ako to vyjadriť 😅) No plodné dni asi pomaly budú, som 7 DC a posledné 3 mesiace som mala ovuláciu 11 a 12 DC, len neviem ako si to naznačiť do FF.
@katesocka noc na Tom nechutne nieje..😁 vec to skúšame skoro všetké .😉 Presne medzi prstami sa aj naťahovať má..ja ho stále kontrolujem na krčku..tam je to najistejšie .😉 Alenk ešte popri dráždení..😁 vtedy ide aky je..práve včera ja som pri tom mala fakt brutálne plodny naťahovaci..a dosť ho bolo..coz ja mám problém dosť s hlienom..😊 ale jedla som grep..
@katusikkk Určite daj, som zvedavá 🙂 Teda ono je možné, že nakoniec aj my sa rozhodneme skúsiť IVF. Mňa dnes prekvapil manžel, lebo od začiatku snaženia (jún 2016) sme sa bavili, že IVF nechceme, že keď sa to má podariť tak otehotniem prirodzene, ak nie, nič sa nedeje. Ešte hádam 2 týždne dozadu hovoril to isté. A dnes sa ma spýtal, že prečo nie... Neviem, či to nie je kvôli týmto výsledkom čo mi vyšli, no uvidíme čo bude. Tebe držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙂

A ideme dole stále.. 🙂 dneska pocity sucha 🙂